50

Анонимен

преди 7 години

До смЕх--71;Те *** са много приказливи на разпит. Пример; Антон Иванов за една ракия ги предал всичките; Като видеха Гешев и се НААКВАХА

49

Анонимен

преди 7 години

Бай *** демонстрира отлична чупка в кръста!

48

Анонимен

преди 7 години

А Румен Решетников ходи ли вече в американското?

47

Анонимен

преди 7 години

АМА ТОЯ НАШ БОЙКО ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ БЕ...ДА ИМА КАК ПО 10 ДУШИ ДА ОХРАНЯВАТ,ДА СЕ ВОЗИ ВСЕКИ ДЕН С НОВА,ЛУКС КОЛА И ПАК СЕ ОПЛАКВА ЧЕ БИЛ ПУШЕЧНО МЕСО. АМИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДЕТО ТИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИТЕ ГЛЕЗОТИИ БЕ БАЙНО А ТИ НИ ПЛАЩАШ ПО 500 ЛВ.ЗАПЛАТА,А НА РОДИТЕЛИТЕ МИ ,КОИТО ИМАТ ПО 40 Г.ТР.СТАЖ ПО 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ КАКВО ДА КАЖЕМ И ВСЕ РЕВЕ ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ СЪБОРЯТ ДЪРЖАВАТА.А ТИ И ТВОИТЕ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ДЕТО НЯМАТЕ СПИРКА ОТ ГЛЕЗОТИИ НЕ СЪБАРЯТЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ!НАГЛЕЦ

46

BURZUM

преди 7 години

Жалък надупеняк!

45

:)

преди 7 години

Боко пак е въртял ибрика. Пак е предавал българските интереси, за да си спечели още малко американска подкрепа. Проклет да е!

44

смЕх

преди 7 години

Да бе говорил мълчал е като комунист на разпит докато му набиват канчето ,а инструкциите са му ги написали за сведение и изпълнение не се знае само дали има посочени срокове за изпълнението им.

43

Анонимен

преди 7 години

ББ винаги ще постъпва като слуга. Такъв му е манталитета и до там му стигат хоризонтите. Да слугува на САЩ, ЕС, Турция. Той няма необходимите качества и знания да управлява държавата. В Европа нашият *** е сензация по срещите на върха. Хората никога не са виждали толкова *** и необразован човек на такъв пост. Никога не се е държал достойно пред колегите си. Шегуват се с него и му се смеят, а той не разбира и искрено се забавлява. Затова българските деца са в чужбина, а училищата са ц.гански

42

Редактор

преди 7 години

Заглавието трябва да гласи: българската *** на американците бе привикана при господаря си за да получи заповедите за изпълнение.

41

Анонимен

преди 7 години

Говорили са си на английски. Където е имало затруднения са преминавали на апахски - езикът на Винету. И двамата го знаят

40

Анонимен

преди 7 години

Бойко ще моли да извикат Радев в Америка и да не се връща, за да протестира резултата и да върне Цъцка като Майка на нацията за президент.

39

М, да ...

преди 7 години

Малиии Ерик Рубин как надменно и погнуса е вдигнал брадичката! :)) А на нашето кутре-помиярче му се плаче! :))

38

!!!!!!

преди 7 години

До Мастъргаркова от ПИКАкъл море глава шамандура

37

Фирма НАР ООД

преди 7 години

Отдел реклама във фирма НАР ООД по повод безплатната рекламата, която ББ сътвори обявява, че започва производство на новата версия на автомобили ЛАДА, модел - "ЛАДА ТАНК Б2"."Лада Танк" ще се ползва от ББ за държавни цели. Автомобилът ще бъде брониран и в него ще има технология - ТРАНСФОРМЪРС. Ще издържа на ракети и ядрен взрив. Бутон трансформърс ще модифицира колата от лека в танк. Вратите на автомобила са премахнати и са заменени с люк.Боко, благодарим ти за рекламата.От рекламния отдел

36

Анонимен

преди 7 години

Пасланика казал на плешивя банкянски шкембелия - Като говориш с мене ще мълчиш.

35

Анонимен

преди 7 години

Мутрата носил ли си е наколенки и вазелин ?

34

Анонимен

преди 7 години

До НякойДа, да, Никой, точно така, има само едно проблемче - честотата на "контактуването" и инструкциите и плановете, които получава. Разликата е мно-о-о-о-го малка. Сигурно от посещение в Руското посолство е свърнал в посолството на САЩ, от учтивост, че скоро не е ходил.

33

Фирма НАР ООД

преди 7 години

Фирма НАР ООД ще предостави безплатно ЛАДА за държавни цели на министър председателя Бойко Борисов.Г-н. Мин. председател, благодарим Ви, че избрахте да смените своя автомобил за 500 хил. лв. с нашата Лада. Моля, след като спечелите изборите и станете отново министър заповядайте в нашия офис , за да получите ключовете на автомобила. Ако не станете министър, пак елате. Няма да Ви дадем кола, а специален ключ, с който може да отключите тоалетната в нашия автосервиз.Благодарим Ви за рекламата!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Тя, прегръдката на новия "голям брат" да беше "подобна" ние щехме да цъфтим в новите условия, а не да зъзнем зиме с един или без радиатор. И щехме да си имаме икономиката, пазарите, гордостта. Старците нямаше да вземат средна пенсия 4 пъти по-малка от издръжката, която милостивата ни държава дава на прикрити като "бежанци" терористи, колячи и женски тирани, а евро-псевдолидери да им лижат ... вместо да ги пратят с няколко кораба отвъд Океана, откъдето "Братът" ги е напътствал.

31

PD

преди 7 години

Ваше превъзходителство, в предвид новите указания отсвирихме палавите младоовчи кратунки и ще си имат ядове с съдебната система. Работим и по въпроса за проявяване на Ердогановата агентура, всред мигрантите. Ще потвърдите ли отстрелването на правозащитниците дето мътят водата, или Вие сами ще си ги приберете?