10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6На "Христо Ботев" е офисът. Ръководител е доц. *** Попов. Научен секретар - доц. Гена Велковска. В Интернет има още информация. Инициативата е в началото си - съобщението за създаването на "университета" беше в края на юни, т.г. по БТА. Изключително полезна инициатива за използването на изоставен човешки ресурс, най-често високо квалифициран, на който му липсват някои нови ключови знания и умения. При тази липса на квалифицирани хора, е престъпление да не се използват наличните.

9

sperko

преди 7 години

До хСофтУни е една наистина много добра инициатива, но за съжаление не може да станем държава от програмисти. Всеки друг бизнес трябва да вземе пример от тях, и да си обучат сами кадри. И най-важното, да се дават по-високи заплати и съответно да има по-голяма мотивация за работа.

8

НИЕ

преди 7 години

Кое и къде е учебната институция за възрастни,каквото е заглавието?Никъде в съдържанието не се казва и дума.

7

х

преди 7 години

Софтуерният университет организира безплатно обучение по програмиране в 28 града в страната, съобщиха от екипа на университета. Курсът "Основи на програмирането" ще започне на 14 януари 2017 г. и ще продължи два месеца. Обучението ще се проведе в градовете София, Бургас, Варна, Пловдив, Горна Оряховица, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Сливен, Враца, Добрич, Плевен, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Хасково, Шумен, Видин, Кюстендил, Кърджали, Габрово, Раковски, Белоградчик, Търговище, Перник, Пазарджик и Казанлък.Записването за обучението ще продължи до 5 януари 2017 г.Курсът е п

6

Анонимен

преди 7 години

До НеаПо интернет може да бъде намерен адреса на седалището му - София, бул."Христо Ботев" 77А.Но в сайта им няма никаква програма, нито указания къде се провеждат занятията, ако изобщо се провеждат.

5

Неа

преди 7 години

Беше се чуло че ще откриват но незнам какво стана с идеята ..

4

Неа

преди 7 години

Не е ли в Хасково ?

3

Анонимен

преди 7 години

Мой близък е прочел съобщение, че така нареченият Национален български университет - трета възраст, провежда безплатни лекционни курсове.Този мой близък е 70-годишен човек, чийто внук е в чужбина и затова иска да се запише там, за да получи компютърна грамотност и по този начин да контактува с внука си.Някой чувал ли е нещо за този университет за пенсионери?

2

Неа

преди 7 години

"По приоритетна Ос 3 "Образователна среда за активно социално приобщаване" сме заложили стартирането на 5 процедури с общ бюджет над 100 млн. лв., заяви Красимир Киряков. По тази приоритетна ос се цели изграждане на образователна среда, насърчаваща разгръщането на потенциала на всяко дете и ученик за личностно развитие, както и успешна реализация и социализация." С този проект какъв етнос пак ще интегрира ?

1

Неа

преди 7 години

Е как няма да се регистрира 97% участие по проекта Твоят час като е задължителен . Аз съм очудена че не са 100% . 3% училища с какви доводи са отказали , защото участието беше задължително . Имало е спусната заповед от Кунева . Паричките трябва да се усвоят .