50

Тъп, та тъп

преди 7 години

Е, това вече е извън пътя... Каква е тази леля, Боже, Боже, какви още финтове и пируети е съгласна да направи, само и само да заеме някакъв пост във властта без значение с коя партия или коалиция. Тази и с дявола ще се коалира, стига да е във властта. Изобщо не се интересува нито от България, нито от съдбата на българите, като една бивша еврокомисарка. От един калъп са се пръкнали. Повръща ми се...

49

П.Петров

преди 7 години

Тази женица е на път да загуби и последния си избирател. За да получи подкрепа от ГЕРБ, правителството трябва да е послушно на Борисов, а без ГЕРБ, просто нямат правителство, но всички негативи на подобно управление ще са за сметка само на РБ. ГЕРБ, БСП и ДПС реформи не искат, следователно такива няма да има, а Мадам Йес ще казва : Йес, йес, йееееес ...Наивност, глупост или наивност до глупост ... или просто ред в CV-то.

48

Пеевски.. Кунева...

преди 7 години

Така.. Срещу Пеевски преди 2 години много хора излязоха на протест. Ама тази си мисля е доста по-опасна и ВРЕДОНОСНА... Доказала го е - най-ниските субсидии в ЕС за земеделие (10 пъти по-ниски от тези в Холандия), затворени реактори на АЕЦ Козлодуй.. Тази на дребно не си играе. За 10 сребърника ще ни продаде. Интересното е, че не я е срам! Брей.

47

смЕх

преди 7 години

Тия си го търсят и за Коледа може да хапнат бахура на народа му е писнало и само кривоустата му трябва за да изперка съвсем и да хване тоягата май наистина ще си имаме "весела Коледа".

46

ДАЕШ

преди 7 години

Пред Кунева, предпочитам в Ислямска държава (където и да е тази територия).

45

Анонимен

преди 7 години

ние знаем, че можеш да поемеш цялата отговорност, а и не само ... ние знаем, че ти си силна в поемането, после плюеш и продължавашние знаем на какво са сподобни леките жени

44

АЛЧНА

преди 7 години

Тая за пари и мюфтия е готова да стане.....

43

Фирма НАР ООД

преди 7 години

Фирма НАР ООД ще предостави безплатно ЛАДА за държавни цели на министър председателя Бойко Борисов.Г-н. Мин. председател, благодарим Ви, че избрахте да смените своя автомобил за 500 хил. лв. с нашата Лада. Моля, след като спечелите изборите и станете отново министър заповядайте в нашия офис , за да получите ключовете на автомобила. Ако не станете министър, пак елате и ще Ви дадем едни ключодържатели и един специален ключ , с който може да отключите тоалетната в нашия автосервиз.

42

Анонимен

преди 7 години

Тая жена никога нищо ли не отказва....по човешки)))

41

NACO

преди 7 години

НИКОЙ в България НЕ я иска,а ТЯ все се БУТА?!

40

Анонимен

преди 7 години

Еми как, ще вземат мандата, само за да не го обидят човека, да не му скършат хатъра, да не го засегнат - заради едната човещина ще се жертват, дето се вика...

39

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

ЕТО КАК ЩЕ СТАНЕ И ПРЕМИЕР ТАЗИ ПРЕДАТЕЛКА.САМО АКО ВЗЕМЕ МАНДАТА ВСИЧКИ ДА ИЗЛИЗАМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ.НЕКА НЕ ПОЗВОЛИМ ДА НИ УПРАВЛЯВА ГОСПОЖА ЙЕС.

38

Анонимен

преди 7 години

Тази ще ни закопае, не за 30 сребърника, а за 3 ще ни вкара в земята!

37

Анонимен

преди 7 години

Отврат! Гнус! Гняв!

36

Анонимен

преди 7 години

Ми то човещинка, дето вика Бай ***, кво да ги праиш...

35

Анонимен

преди 7 години

"Да обърнеш гръб в момента на една институция, като президентската, е дълбоко некултурно политически, а и човешки", отсече тя. Значи ГЕРБ са некултурни - това не е ли свръх нахалство, след като те ти търпяха некадърностите и белите които нанесе на образованието.

34

анти

преди 7 години

това вече е прекалено - до кога ще ги търпиме да се подиграват с нас

33

ЦСКА

преди 7 години

Да го взема ! Целият да го поеме ...

32

Българка

преди 7 години

с камъни и дърве всинца да прогониме начело с тая никаква продажница кунева - мунева - срам и позор и алчност за власт

31

анонимен

преди 7 години

Щом го говори пред журналистите значи има нещо -някакви договорки я с президента ,я с Борисов.Но с 10 депутата правителство да правиш -безумие.Станаха шутовете на това НС,не го ли проумяват.