32

Голяяям смях

преди 7 години

Господина, се опитва да печели точки в Младост с парк!???? Някой явно не е слушал внимателно ,отново! Там не искат да им застрояват градинките !!!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Ненчев, Борисов и Кадиев са ощетили държавата с милиони, защото данъчната оценка е 700 хиляди, но продажната цена е много по-висока!

30

Димитър

преди 7 години

Тия продажници ощетиха държавата с милиони! Продажната цена на имота е много по-висока от данъчната оценка.

29

констатация

преди 7 години

Добре, че беше Кадиев да напише, че Ненчев е пуснал имота за продажба на безценица и предложи да се даде на Столична Община. А сега, видиш ли, по настояване на Бойко, пфу...

28

77777

преди 7 години

Разбира се, че ще е по-добре, ако тзои терен не се подари на мафията, както обикновено и там да изникне поредното бетонно чудовище. Все пак си мисля, че там мястото е по-подходящо за изграждане на паркинг, заради двете станции на метрото, които са наблизо. То и сега като се отиде в този част на Младост е ад с паркирането. То навсякъде ад, но там стана наистина много зле с построяването на новите блокове. Знае се как се влоши положението с паркирането около станциите на метрото, а там са две.

27

А паргинки кога

преди 7 години

27 години чакаме вместо да се строи върху парковете, общинските имоти да станат паркове или паркинги. Вместо това, общинските имоти се подаряваха на мутрите, както и имотите на армията, които се освободиха. В случая на пръв поглед добре - ето още един парк, но ... от другата страна на булеварда до двете училища е единственият парк в Младост 3, въпреки че Фандъкова отне доста от алеите отстрани за велоалеи и стават два парка на едно място. Наблизо има две станции на метрото и там трябват паркинги

26

ПГ

преди 7 години

това да не бившият арест, там имаше и едно музикално училище, и то май беше нещо към военните... Похвално, стига с тези измислените градинки дето са колкото два гаража..

25

кака ви

преди 7 години

" Имотът е с отпаднала необходимост за армията "И ББ е с отпаднала необходимост за държавата ни.

24

хм

преди 7 години

До Анонимен 24Ти пък не се хАби толкова - кво ти пука, ти нали не си крал - беден си стоял, стойси такъв и сега.Копай градинки.

23

Анонимен

преди 7 години

Др. червен *** , всичкото това можеше да го направят БКП-БСП през техния мандат . Когато бяха на власт БКП-БСП-ДПС само крадяха и се правиха на умрели лисици . Айде нема нужда .

22

Иван Пешев

преди 7 години

11.5 декара за парк , този е луд това нищо не е, защо сечете старите гори и ни замазвате очите за 11.5 декара за парк. Защо разпокъсвате Борисовата градина , защо не наврете булевардите под земята и да си стане един истински парк. Като са ви толкова важни инвеститорските интереси защо не изсечете парка в Бояна нали сте много предприемчиви.Ще горят багери и ще падат кранове рано или късно, това заслужавате *** мръсни

21

Анонимен

преди 7 години

Той е Човека оркестър, какво ли не беше, бандит, агент, ***, каратист, футболист, шахматист, сега стана и озеленител. С него ще успеем не да ударим дъното а да се забием като Пършинг в него. Народа му отпра един шут но от воле, и това не го спира. Работи и мисли за нас, не спи, рискува си здравето и живота, дору върна жиповете, остана без защита в името на справедливостта. Народен герой е, разбра се. Да се връща, че без него сума ти вестници и телевизии ще фалират. Няма кой да им плаща.

20

Анонимен

преди 7 години

Вземи пооправи битовите условия в затвора. Може пък да ти е от полза.

19

МАЙНА

преди 7 години

Тва майна за градинар ли се гласи?

18

Анонимен

преди 7 години

Бойко , Бойко ,сине Борисов . Парк ще направиш , проблеми няма . Но КОЙ ще го поддържа този парк . Ако посетиш Старозагорския парк Бедечка ще се увериш , че е заприличал на модерно сметище , но все пак парк .

17

някой

преди 7 години

В тази наша територия само Борисов ли решава къде и за какво да се отпускат средства?Няма ли безброй министерства, комитети и кметове?От друг сайт - "Борисов договори с новия шеф на БАН отпускане на 8 млн. лева".Абе, този човек толкова ли много спестени лични пари има, че ей така решава да раздава пари?Че пък и все по-богат става!Защото за да решаваш ЕДНОЛИЧНО даден въпрос, означава, че харчиш собствени, а не държавни пари, нали?А управляващи органи не са ни необходими - само ги издържаме.

16

Анонимен

преди 7 години

Обича ни този човек Ей, ме иска да ни остави да живеем в безвремие и бедност. Ето, днес се бори за парк, да има чист въздух за дечицата и старите хора. Да стоят пенсионерите на сянка, да отпочиват от обилните обеди и вечери, за да имат здрав сън. А дечицата да играят от сутрин до вечер, да трептят от здраве и енергия. Така ще спестява пари на Здравната каса които ще отиват да се лъкуват раково болните. Еееех, какъв исполин, какъв юнак, патриот. Как да не гласуваш за него?

15

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще настанява там Сирийски и Афганистански нелегални мигранти, баба Мекел ще му плаща.

14

Кратун

преди 7 години

Сега ще го вземат уж за парк, после ще стане увеселителен парк, после ще го харижат на някого, който ще го вземе уж да го стопанисва, а след някое време ще започне да строи на него офиси и молове. Някой помни ли още София ленд?

13

Анонимен

преди 7 години

Даааа, велик премиер, интелект, ум, образованост, патриот, честен и открит, обичан от народа толкова много, че ако го срещнат на улицата ще го удушат от обич. Днес се е загрижил за хората в Младост. Даа, бащица е за нас, нещо като падишах. Той и само той дава но справедливо, само на най-верните блюдолизци. Ееееех, нека живее до 100 години за да превърне България в градина, но градина *** някое гробище. Щото както емигрира народа и умира, до стотака му българин няма да остане.