13

Ели

преди 7 години

Някой получил ли е превод на пенсия в банка ДСК?

12

40лв ама друг път

преди 7 години

До ДаниБоже до къде може да падне човек, не е ли нормално ако пенсията ти е 500 и на горе да не ревеш за добавка, знаеш как креташ с толкова а замисляш ли се как живеят тези със 160лв а месец и не ми говори за стаж, щото майка ми е с 35 години стаж а дори не взе пенсия всъщност прецакаха целия и набор само и само да я има пенсионната система и не е казала думичка

11

До 10

преди 7 години

Мин пенсия е 166лв повечето са такива !

10

Дани

преди 7 години

Това е жива дискриминаци,сега да гласунат само тези ,които имат бонуси ние сме наказани ,че си прлащахме по-големи осигуровкитрябва на всички да се дадат коледни-само с малките пенсии ли заслужават,ние не сме ли граждани на тази страна,с право младите бягат от тук

9

Viktor Make

преди 7 години

Ima li pensii po-niski ot 300lv? Kolko e naimalkata pensiq v BG?

8

Популистко

преди 7 години

Понеже 300лв са много пари... И така, който взема пенсия 310лв няма да има подарък за Коледа, понеже е много богат. Или се дават надбавки на всички, или на никого. Съмняваме тези с под 300лв да заслужават повече от другите.

7

Видими резултати

преди 7 години

До Видими резултатиДобре, но му го дайте този лев, а не да делите собствените си бащи и майки! С това делене на наши и ваши, на сини и червени се затрихме като държава! Защо е тази злоба и завист? С какво ще спечелите или загубите Вие или г-н Борисов ако дадат и на тези хора? Или давай да браните партийните поръчения без влагане на разум? Хората с по-високи пенсии, в повечето случаи са работили по заводи и поделения, при вредни условия на труд, но за това не са Ви информирали, нали?

6

ууу

преди 7 години

До До Видими резултатиЩо не си го сложиш?Чувал ли си за първа категория - на море - лашкане, студ, вълна, вятър и много бачкане - и на палубата и в машината? А по соц. времена им вземаха от хляба, за да хранят и такива като твоите познати, които явно само надбавки чакат. Съжалявам за истински работилите и получаващи толкова, колкото и мързеливците получават, и които сега с надбавки и социален популизъм получават незаслужени пенсии.

5

До Видими резултати

преди 7 години

Тези с по-високи пенсии от 300 лв, нали знаеш каква работа са вършели по-голямата част от тях????! Зад бюрото с кръстосани крака и на топличко! Голямата част от пенсионерите с по-малки пенсии са ги изкарали с къртовски труд, а не зад бюрото да разгръщат страницата на поредния роман. Този, който е внасял по-големи вноски, с високата си заплата и извършения му труд с който ощетява държавата, или който с по-ниската си заплата, но с голяма продуктивност на труда си крепеше икономиката, Заслужава лев

4

Shark

преди 7 години

Това не са коледни надбавки, а коледни подигравки. Силно се надявам да няма пенсионери, които да гласуват за ГЕРБ! Че и от тях има такива, дето приказват че всички, освен ГЕРБ, били комунисти и че нямало за кой.

3

Анонимен

преди 7 години

Благодарим ти Бащице! Пак ще гласуваме за теб. На кукуво лято.

2

един друг

преди 7 години

Тези с малките пенсии до сега не ФърГаха през балконите, сега и те ще почнат. Карай, дано добре си изкарат по празниците.

1

Видими резултати

преди 7 години

Другите пенсионери - "богаташи", които са се трепали цял живот и са ги скубали с данъци, защо не получат по 10 лв, Но да получат и те. Или те не са хора. Тези с пенсии до 300 лева колко данъци са внесли? Наистина, при тях положението е ужасно, но и при другите не е розово. Но да делиш толкова години хората. Вие как бихте се почуствали? И особено този въпрос да си го зададе човекът с махнолиите! Малко човещина няма ли? Срам от началника? Никой не е отишъл там с богатствата си!