60

муспи

преди 7 години

Нараде, дето не си съгласен че тези са десни, напомням ти че ти гласува за дясната партия ГЕРБ и лидера й десняка ***, който да оправи България!

59

Анонимен

преди 7 години

До МРАВКАЛюбо къде се губиш бе ? Тия не те разбират защото не останаха хора в Бг.

58

Анонимен

преди 7 години

Егати "патриотите". Боже пази България от тия фашизирани руски балалайки.

57

Мравояд

преди 7 години

За В. Симеонов спор няма, читав човек! Но я ги погледни другите двама. Каракачанов от 27 г. жадува за държавна хранилка и какви ли не совалки не направи в политика та си / чисто човешки извод - преди смяна на политическия строй се даде под наем и на ДС с цел израстване с чужд старт!/ и как да се вярва на такъв човек. За третия може и да не говорим, защото осъден с влязла в сила присъда не може да ни бъде коректив!!!!

56

до 58

преди 7 години

така наречените сатанински ценности кой знае защо съвпадат със евроатлантическите.носител на злото е така наречената демонокрация,а сатаната е отвъд океана

55

Паричния фонд

преди 7 години

Патриоти на заплащане!!!!

54

Анонимен

преди 7 години

ДВАМАТА ГЛЕДАТ СТРОГО КАК ТРЕТИЯТ КРИЕ ОТДОЛУ КУФАРЧЕТО С ПАРИТЕ.

53

Анонимен

преди 7 години

Какви крайнодвесни са тия? Циркове.

52

Анонимен

преди 7 години

игра с огъня ? тез на снимката могат най-много да си опекат кебапчета .

51

PANAYOT APOSTOLOS

преди 7 години

ТОЗ *** ОТ РУСЕ, ЗАЩО МУ Е ТАКАВА ФАМИЛИЯТА ?КАРАКАЧАНИТЕ СА ГЪРЦИ ЕПИРОТИ ОТ ГРАММОС, ПИНД И ЕПИРОС....ТЕ СА СТАРИ ЕЛЛИНИ ОТ ДОРИИЦИТЕ. ГОВОРЯТ ГРЪЦКИ С ДОСТА ДРЕВНИ ДУМИ--''ФУСТАНЕЛЛА, ФЛАМБУРА И ДР.АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НОСИ ТАЗИ ФАМИЛИЯ ТОЗИ РУСЕНСКИ ДЕБЕЛ НАЦИСТ ?

50

Анонимен

преди 7 години

Как му отива на Воленчо тая поза на снимката...на другите двама им приляга също,те са го доказали не един път.

49

Шок и ужас

преди 7 години

Тези ако са крайно десни..... ШОК..... Хитлер и Химлер биха били отвратени какви нечистоплътни и продажни последователи имат....

48

Анонимен

преди 7 години

До Рублата РадевГрубо, плоско, елементарно и пълно с правописни грешки.

47

Анонимен

преди 7 години

Оставка, некадърници !

46

смешен плач

преди 7 години

Още като започне някой да ви замеря с думички като "патриотари", "популисти" и пр., става ясно, че същия е човечец на заплата в някоя от многото медии на статуквото. Промените в света, които не се харесват на шефовете ви, не се обясняват с това, че хората са "глупави". Има си други, много по-смислени обяснения. Е, докато последния лидер от статуквото определя съдбата ни (Меркел), ще има кой да плаща за такива материали. На другите вече им биха шута: Обама, Оланд, Ренци, Камеран.....

45

М, да ...

преди 7 години

На първият тур за президенски избори патриотите колко %-та иззеха от ГЕРБ, м? Някой да знае?! пп. на следващете, но вече парламентарни бройката на групата на патриотите ще се покачи, а на ГЕРБ значително ще спадне от сегашните в НС! :)) Добра тенденция и Никой и Нищо неможе да спре този процес на разпадане на ГЕРБ!

44

Я ПАК

преди 7 години

Българите не са глупави . Доказано е .Няма никой българин да гласува за точно тези тримата .Интересна е Историята как попаднаха в Парламента ?

43

Анонимен

преди 7 години

Сталийски носи веднъж 250 милиона на Борисов, Цветан Василев му ноии 250 милиона....а ние се чудим как да му намалим субидията вместо 12 милиона да взима 1 и той казва НЕ!

42

Защо никой не

преди 7 години

коментира думиет на Гриша ганчев че Бойко Борисов си е раздавал като бонбонки тук едни 250 милиона там-едни 356 милиона, а коментирате колко ви е гнус от патриотите, че искат да има стабилонст в тежкъ момент, когато се приема бюджета?

41

Анонимен

преди 7 години

Волен има нещо бяло на нослето,вижте и агент Дончо как го гледа