14

Анонимен

преди 7 години

Към 6 как шведите ще злоупотребяват с касата, пишеш глупости. Злоупотребяват тези, които работят с касата...лекари, болници. А за това момиче ми и жал, но хиляди са като нея в подобно положение. Всеки ден ни заливат с новини, изживяваме всяка трагедия, защото няма адекватна политика и икономика. Единици попадат в новините, тогава се ангажират кметове и кой ли не, други остават между 4-те стени сами.

13

Анонимен

преди 7 години

С нейните проблеми аз сериозно бих се замислила дали да имам деца. Дано бързо се помогне на жената, никое дете не заслужава да бъде гледачка на родителите си.

12

Аз

преди 7 години

До АнонименКак за всяко нещо веднага намирате как да рекламирате комунизма. Има ли ли сте болен възрастен човек по време на комунизма, че говорите? Държавата ни в момента е такава именно заради комунизма? Всички държави минали през комунзъм са в подобно състояние. Ако в България нямаше комунизъм сега щяхме да сме държава подобна, на която и да е държава в Европа не преживяла подобна глупост и с подобен брой население(Австрия, Швейцария, Дания, пр)

11

--

преди 7 години

Къде е Здравната Каса? Къде е онзи шмъркащият министър с пръстовите отпечатъци?

10

Анонимен

преди 7 години

Може да звучи странно, но държавна политика на "българските" политици е територията да се обезлюди. Затова се прокарва антинационално управление.

9

КПСС

преди 7 години

Боряна, публикувайте титуляра на сметката както казаха вече по-долу! Така няма как да бъде направен превод!

8

ха ха

преди 7 години

От кога "***"е обида?

7

до7

преди 7 години

*** как ми изтриха коментара!Исках да кажа на 7 анонимник:Ами да пукнеш дано.Не сори.Да те последва и ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Няма да дам пари. Сори

5

Анонимен

преди 7 години

През комунизма нямаше такива неща. Само това знам! Сега ако имаш болен възрастен човек държавата те оставя сам да се оправяш. Направо съчувствам на това момиче. Огромна тежест е на тази възраст да имаш такава отговорност. Просто й отива живота в тези грижи. Много жалко е това.

4

Анонимен

преди 7 години

Помоща е едно и тя няма нищо общо със срама от хората които ни управляват.И тези пари ще се съберат. От DMS - помогнете и дайте един бърз номер. По-бързо става.ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!

3

Анонимен

преди 7 години

До ПотресенатаЧувствай се свободна да напуснеш държавата, от която те е срам. Към тези, които не ги е срам...нека помогнем!

2

Анонимен

преди 7 години

А титуляр на сметката? На кого превеждат пари желаещите да дарят?

1

Потресена

преди 7 години

Един човешки живот струва 7000 лева, в тази скапана държава.. наречена Наша родина.. Нищо не дава а само взима, как може да са толкова беозчливи хората.. здравната каса и е взела хиляди левове, за осигуровки.. а и е дала едно НИЩО!! Срам ме е , че живея в подобна държава!!