10

Анонимен

преди 7 години

НАВСЯКЪДЕ ПАТРИОТАРИТЕ НАБИРАТ СКОРОСТ.

9

Анонимен

преди 7 години

И В БЪЛГАРИЯ ТРИ ЗВЕЗДИ МНОГО ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ.Сидеров, Каракачанов и Симеонов.

8

Do 5

преди 7 години

Идеята ти е отлична, но според мен 80% е малко. Трябва да е 98 % поне, имай предвид че тези се размножават много бързо а и при 20 % ще останат пакетирани в квартали, така че никаква интеграция няма да се получи.

7

Чърчил

преди 7 години

Пример за това как гражданите управляват е да кажем Френската революция - пълна анархия и рязане на глави по площадите. Следва такав жестока диктатура, че ум да ти зайде. Други примери са Октомврийската революция, Народния съд и т.н. Все черни моменти в човешката история. Затова "гражданите са тези, които управляват институциите, а не един човек като Ренци" звучи доста страшно и нелепо изявление."Най-силния довод срещу демокрацията е 5-минутен разговор със средностатистически узбирател" Чърчил

6

Таньо Танев

преди 7 години

Ще имате да вземате господа от "Дневник". Пълно незнание или подражание на либералните медии е това "Популистите от "Пет звезди""! Вземете, та се заинтересувайте от програмата на движението, и тогава коментирайте подобни глупости и опорки на "Отворено общество".

5

античервена

преди 7 години

Мда...само едно комплексирано джудже може да се вре между шамарите. Тъй наречения комик чете "слова" от сценаря написан от Москва. Какво има да се чудят хората.. Жална ни майка с червените твари..набраха самочувствие и си повярваха. Нека видим до къде ще стигнат в Италия. Берлуската ги държи под око ...ахаах

4

Анонимен

преди 7 години

Колко просто могат да се решат проблемите с т.н. популиски партии . Всички Държави от ЕС вземат решение временно за 2 години да се спре всякакво приемане на бежанци от други държави извън ЕС . През тези години да се изгонят 80 % от приетите бежанци . Така хората ще се успокоят и няма да се тревожат, а пополистките партии няма да имат политическа дъвка .

3

123

преди 7 години

Ще цъфнат и вържат! Едно е да си комик и да забавляваш държавата, друго да управлявашдържава. Боже мой, дано им дойде акъла на заблудените!? В противен случай ни предстои появата на нов Хитлер и той е успял да омае гражданите, но дали това ги направи щастливи тях и света около тях!

2

аз

преди 7 години

До ЦиганинТе и гърците се репчеха - но сега даже са първи приятели с Германия. Много неща може да искаш - но живота не зависи от желанията - а от реалностите!

1

Xexe

преди 7 години

Нормално Италия не е австриската немскоговоряща к-о-ч-и-н-а!Там подмяната на вота от германците по ГДР-ски не минава!