185

FUCK OF

преди 7 години

БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОСТАВЯТ, АКО НЕ ЗА ДРУГО,ПОНЕ КАТО ИСТОРИЯ И МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ. ...ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ГЕРМАНИЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА РАЗРУШИ КОНЦЛАГЕРИТЕ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С НАЦИЗМА. ...

184

Анонимен

преди 7 години

На чакъл и от чакъла да се направят обществени тоалетни.

183

Съвет

преди 7 години

Предлагам вместо да се демонтират ,да се позлатят. По евтино ще излезе.

182

Харри

преди 7 години

Поредната простотия на алчните от ГРОБ.Пак техни фирми ще приберат едни пари платени от всички в България.То нямат наяждане... Поредната заложена бомба от тях.Отдавна трябваше да се "реновира" Белене и там да се натъпчат всички политици.

181

Дърт комунист

преди 7 години

Другари,да организираме Ленински съботник да си приберем паметниците и да ги издигнем на Бузлуджа,с пари от масовата,касовата приватизации,от заменки,офшорки,пирамиди и так далше.Парите са в нас другари,не се притеснявайте.Но треби да изградим и тоалетни,защото при съборите с кебапчета осрахме пейзажа другарки и другари.

180

Анонимен

преди 7 години

Като тръгнем да събаряме паметници, да вземем да съборим и язовирите например а? И те са правени през СОЦа. Как може да сме толкова големи мекотели и продажници? 26 год стоим със събути *** и само се въртим. Каквото и да направим за да се подмазваме на ЕС , никога няма да ни приемат като равни. Те не обичат България нито народа и, нито преди,нито сега. Това трябва да ни е ясно

179

Анонимен

преди 7 години

Българи,истината много боли. Факт е че по времето на СОЦ а, България беше здрава държава, и сега е една пародия, една издъхваща,продадена,окрадена, територия. На тези които ревете като диваци защитавайки такива *** закони като този, ви казвам. НИКОГА Европа няма да ви приеме като равни. Никога,не се мислете за големите западняци. За тях винаги ще бъдете второ качество. Забравете за евроценностите и подобни глупости, за вас те не важат. Те не обичат България. Истината е сурова но е така.

178

ognyanz

преди 7 години

Е, като дойде ред за събаряне, независимо на какво, желаещи винаги се намират. А една ограда на границата с Турция гербаджиите вече трета година не могат да я завършат. А това в момента е много по-важно.

177

Миленко Неделкович

преди 7 години

Само да кажат и ще срутим всички комунистическо в българия за 24 часа.

176

батката

преди 7 години

До Анонимен 197Леко с обидите, чиче.А за фалитите на България през комунизма - тъкмо три на брой знаеш ли ? Като си толкова стабилно информиран. Нещо за изнесения в Москва златен резерв ще споделиш ли ? Не си давате сметка, че звучите точно като ония заслепените в Северна Корея, които вярват, че са спечелили световното и другаря Ким е ходил до Слънцето...

175

Батката

преди 7 години

До АнонименВ комунизма учили ли са ви на препинателни знаци ? Или са били дефицит. И те.

174

Анонимен

преди 7 години

Тази година март месец съпругата ми беше в Лайпциг и посетила стаята където е бил Георги Димитров там можеш да чуеш в оригинален запис речите му при това съда е действащ само неговата стая е музей как и колко са им платили за този закон когато има комунисти които са световно признати и са уважавани а ние ги унищожаваме у дома за шепа пари продават това което е градено десетки години ако още беше комунизма нямаше толкова хора да леят сълзи за избитите им деца това няма да се забрави

173

Батката

преди 7 години

До Анонимен14.10.1915г, Варна Руската ескадра под командването на вицеадмирал Новицки се разгръща в боен ред. Тя включва 3 крайцера, 3 броненосеца, 6 миноносеца и 5 помощни плавателни съда. Toва са корабите на руския Черноморски флот Императрица Мария, Св. Йоан Златоустъ, Св. Панталеймонъ, Евстафий, Кагуль и Память Меркурия. Те са въоръжени с 305и 203мм оръдия. С тази внушителна морска сила руският боен флот атакува Варна.

172

свежен

преди 7 години

до 188 прав си!Да ви имам проблемите, ***! Бг на първо място по бедност! На първо масто по умираемост! Как беше преди 90-те години. Да не си мислите, че като разрушихте мавзолея и сега искате паметниците да рушите, ще промените историята? Интелект наа червей и ампутирани мозъци. Когато не знаеш от къде си произлязъл, то неможеш да определиш накъде да се ориентираш! Бедни и по интелект!

171

АМАН

преди 7 години

Нагли терористи менкащи крадци на власт ползват трикове за отвличане на вниманието..

170

180 ДО 183

преди 7 години

ИЛИ СИ МЛАД И НЕ ЗНАЕШ ИЛИ ОТ СОРТА НА мЕТОДИ. Това въобще не е така.Да попитам апропо,сега няма ли диктатура?Колко са бедните и бездомните и по контейнерите?Твоят мироглед май стига само до София!Ширеща се сива икономика,изяждаща осигуровките на хората,никакво здравеопазване,всеки втори се кръсти да не му се наложи да опира до лекар,вишисти с дипломи не могат да пишат,лавиообразна престъпност,корумпиран съд.Още да пиша ли?Но ББ Казва В БЪЛГАРИЯ ВСИКО Е ОТ ХУБАВО ПО ХУБАВО.Нямало диктатура.БОЖЕ

169

Батката

преди 7 години

До гражданкаЯ ми кажи, в сърцето ти място за Балчик има ли ? Щото обичната ти руска армия го е сринала до основи.

168

factotum

преди 7 години

Като няма вятърни мелници, паметници!

167

до 180

преди 7 години

Разбира се, че при комунизма (диктатурата) се живееше зле - това за нормалните, способни, работливи хора. Да те управляват прости и неуки хора е трагедия. Объркват се устоите на обществото, свободата, стремежа към лично усъвършенстване и развитие - и обирането на плодовете от това развитие в личен план. Разбит беше елита на нацията, икономиката, образованието, съдебната система, нормите кое е добро и лошо. Добре е било за подмазвачи, некадърници, мързеливци, лакеи.

166

социалист

преди 7 години

Че къде е имало комунизъм. Само изчанчен социализъм. А сега е извратена демокрация и див капитализъм. И това ли е сега по-важно че тръгнали и закон да приемат. Смях. ВНС и да ги изгоним всички депутати дето се смятат за вечни и вече приемат глупости вместо важни ЗА НАРОДА СЕГА закони. Ама като се чудят какво да измислят за да си запълват времето и нищо смислено да свършат. СМЯНА. 120 бр. ПО 1лв на глас. Айде нали казахме да.