9

Жив роб.

преди 7 години

До тези в СЕНСАТА, не бойте се, работя в ИМИ и там нещата са тръгнали, като тези в СЕНСАТА, тая година, не знам, колко пъти ни рязаха извънредния труд. Май месец ти хвърлят малко захранка, ако хванеш, някой друг празничен, разбира се, и после до края на годината си ги избият обратно с изрязване.

8

Марин

преди 7 години

Споко Нинова ще оправи тези грешки.

7

Marinov

преди 7 години

Стартовите Заплатите на работник в една Aвтомобилна Компания в са към $50,000 а на работници с нат 7 годишен стаж са към $90,000. В Бъкгария тя е до към $6,000, и да се Хвалят Kомпании от този бранш че Инвестирали в БГ е май Цинизам, след като с това те се подиграват и правят Нашенци на бетер Колониални Роби.

6

Анонимен

преди 7 години

Тази печалба е за западняците, както споменаха по-долу заплатите са по 200-300 евро.... на месец, не на седмица. Направо като Бангладеш сме с тези смешни заплати, а цените са плюс-минус като в Европа. Nice a ? Голям *** от ЕС имаме вече 10г.

5

Monofazen e-mer

преди 7 години

Wow...?! Bulgarski mustangi i bulgarski jaguari li we?!:-)

4

Анонимен

преди 7 години

Умишлено съсипване Северозападна България нарочно я организирате мръсни политически ***

3

Бай Ганьо

преди 7 години

До X,Y,ZГрешиш, не 500 а 350лв.Имам две познати на които им изтръпват пръстите за тази смешна сума.

2

Щерев

преди 7 години

Правилното заглави следва да е:"2 млрд. евро са приходите на ЧУЖДАТИ авто индустрии ОТ нас"Иначе човек ще си помисли, че у нас има индустрия, а то било само търговия с продукти на чужди индустрии.

1

X,Y,Z

преди 7 години

Крупни инвеститори като СЕН са-та за 500 лева заплата.