89

Шоп

преди 7 години

Катафалката на Пукин няма опасност да угасне, тя може само да се бъгне, защото ще си остане винаги само грозен рендър имидж.

88

Анонимен

преди 7 години

Аз съм Шарли...аааа чакай ве то Фидел беше. Е да дърт комунист си беше, ама поне не се е имал за бог, като някой кУрейци. Колкото и да ненавиждам тоталитаризма, тоя май най-стока беше. Всички други бяха и са алчни лицемери, които и пучи косъм не дават за народа си.

87

Анонимен

преди 7 години

108, +1Всички комунистически из-чадия -- в масови и безименни гробове.

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115Да не ти казвам в Русия колко е по ниска от България.

85

Анонимен

преди 7 години

Тия живели без ток и храна цял живот в Куба празнуват иначе в трудови лагери, а тия избягали във Флорида от побъркания диктатор празуват вече цяла седмица

84

Анонимен

преди 7 години

Хаста сиемпре, Фидел!

83

NewYorker

преди 7 години

един сатрап по-малко на света ....

82

Тато из Правец

преди 7 години

Фидел си беше готин-пушеше си пурата,пийваше си ромче и шперплатеше млади карамелчета...

81

Бобо

преди 7 години

Отиде си стария бай Фил.

80

до 104

преди 7 години

Те пък-американците :-) амаааа сигурно са кацнали на луната , :-) сигуро ама друг път.:-) как ли тъй американското знаме се ВЕЕ на луната, ПРИ ВАКУМ.:-) ЕЙЙЙ КОЙ НАПРАВИ ТЕЧЕНИЕ В ХАНГАРА , Я ВЕДНАГА ЗАТВОРЕТЕ ВРАТАТА :-)

79

КОНТРА

преди 7 години

до ф 15Да ти кажа ли специалните части КОНТРА на какво ще направят прехвалени тюлени.Тюлените не могат изпитите за Чуждестранният легион да минат.

78

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 59То руснаците всичко им е в бъдеще време. магистралите и човек на Луната са едно от тези неща. Дотогава опъват каиша и гледат гладно и жадно.

77

според мен

преди 7 години

Според мен за всичко сме си виновни ние.Абсурда според мен е девизът на Народното Събрание и нашите действия като българи на нашата родна земя, сега и в нашето историцеско минало.Вицът за българите в ада го знаете.

76

до 99

преди 7 години

За очите на МОЕТО ЗЛАТО В БЕЛГИЯ ИСКАХА 248 000 ЕВРО.Това е "ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВООПАЗВАНЕ".

75

Анонимен

преди 7 години

За миналата година Дънди са декларирали 450 млн оборот и 250 млн печалба. 25 млн (10%) са дължимият данък печалба които дънди чинно си внасят.И чинно изнасят златото на българите.Държавното МДК"Георги Дамянов"/това е името на предприятието/ бе внесло 40 т. злато в хазната - златният резерв, изнесен при демокрацията в Швейцария като гаранция.

74

Отговор

преди 7 години

До haha 87 Не се заслужава да ти отгаварям.Болен си.

73

haha

преди 7 години

До реЖалка ком страна е БГ___________________________ало , като е жалка некоя дьржава какво правиш там???

72

до 89

преди 7 години

Те масово не са като нас, всеки за себеси и да целуваме *** на победителя. Спомни си заливът на прасетата. Знаят и МОГАТ да отстояват свободата си.:-) А НИЕ ИМАМЕ ВЕЕЕЕЧЕ БАНАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ :-)

71

Анонимен

преди 7 години

1959 г. Куба бе като днешна РБ. Туризъм, земеделие, проституция,хазарт, процъфтяваща мафия и пр.благини на демокрадцията. Едно от първите масови събития на революцията е как стотици хиляди кубинки потрошават казината. Където мъжете им влагали мизерните си заплати. Погледнете колко игрални зали има днес в София.

70

ре

преди 7 години

Жалка ком страна е БГ ,види се по повечето коментари /А може да са дело на атакистки *** . Така и не затвориха кранчето на русофилията в БГ. Бойко страхливеца не направи нищо и червените просто го свалиха.