16

Анонимен

преди 7 години

Bull sheat

15

Анонимен

преди 7 години

Трябва си кух, безмозъчно безхарактерен. Да не струваш и пукнато пени да приемеш, че от тази гмор ще си премахнеш порока.

14

Анонимен

преди 7 години

До 11Има разлика понеже при пурите както при лулата дима не се гълта.

13

Недоволен

преди 7 години

До кога ще копирате платени статии?! И не е ли забранено да се публикуват лъжи?! Поредната статия без препратка към изследване, без линк към оригинала, без нищо! Колко пари взехте от тютюневите лобита, за да я публикувате?

12

Анонимен

преди 7 години

Случайното еване също! Затова назлобих една, но преди това си измих и ръцете, сега ще дръпна един правен цигар със свиленградски домашен тютюн, ще пръдна, за да излязат всички токсини и ще си лягам. Здраве и дълголетие!

11

Анонимен

преди 7 години

на кой му дреме нека се тровят,

10

страшни увреждания

преди 7 години

С мой колега пострадахме от само една цигара пушена от човек в джакузито в което бяхме..Обсебиха ни жестоко наложи с е д а ходим н а минерални бани той в сандански аз на добринище..Излекувахме се за около 10 дни вкл със ски ..ЧОвека запали цигарата предупредих го да спре една две минути след началото заради видимо облъчване обемно проникващо

9

JJIvanov

преди 7 години

Еле цигарите с а изключително жестоко комбинирано обемно преобсебващи оръжия за масово поразяванеЖертви на само една цигара стават всички в обема на помещението независимо дали е спортна зал а или стая .Нагли нашественици недопустими з а повърхноста ги ползват з а обемни обсебвания з а показни масови убииства в сирия Украйн а и другаде.Искаме ПЪЛна забрана и конфискация н апроизведените

8

Анонимен

преди 7 години

Боли ме. Като има *** да си дават парите за тия глупости, да си се оправят. Аз държа да не се одимява на обществени места. Па и лепило да лъхат ако искат

7

Greiano vino

преди 7 години

Pfu...tova ne e moderno :-)Okadiavane krai odjak s kesteni e moderno! :-)

6

ПорЦелан

преди 7 години

Акциза премахва формалдехида, катрана, въглеродният монооксид и пр. Ще го коригират и за ел. цигари и ще станат безопасни.

5

e-cig

преди 7 години

Аман от поръчкови статии и журналисти, който преписват без хабер да имат какво. Аре на бас, че Петя Славова не различава алдеход от кетон. С лекота човек може да немри към 16 грешки в текста. До 250 пъти, ама били 1.5 и не е ясно какво. Пфу!

4

Анонимен

преди 7 години

"химикалите в парата"Кои химикали? В статията пише единствено за формалдехид, който се съдържа и в цигарения дим, вероятно в много по-висока концентрация."неароматизираните електронни цигари"Такива не съществуват. Преди опитваха да докажат колко е вреден пропилен гликола, не успяха и се хванаха за ароматите. И, да, от догодина са забранени в САЩ. Не защото са вредни, а защото се продават от малки фирми, които нямат лоби. А зад много от изследванията срещу тях стои "Филип Морис".

3

ВЕЙПЪР

преди 7 години

Честно ,да ви кажа въобще не сте наясно с материята.По добре не преписвайте чужди новини да се излагате.

2

ined

преди 7 години

do 1: Големите цигарени компании са го подкарали отдалече. Изводите от това "изследване" са ясни - обикновенните цигари дето изгарят тютюна са вредни, ароматизираните елекронни още по-вредни - така че купувай народе полезните цигари IQOS от Philip Morris International.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако това в статията е истина,защо не ги забранят и тях...но аз забравих,че всиичко е пари и когато става дума за пари ня скрупули,няма ниищо,има сако пари...Колко"бедни"са хората с мноого пари!!!