38

Анонимен

преди 6 години

Поредното синче жертва на богатите си родители. Тази жена няма са върне бащата на децата си, дано все пак тези хора поемат отговорност и издръжка за този жена, знаем съдебната система какви ги върши и какво обезщетение ще присъди. Виновен е и баща му е виновен, мощна кола и актове и ето какво се е случило. Не съдене жената за нейното решение, така е решила, всеки има право на решение, но младежът е добре за понесе отговорността си. За вбъдеще ще му се отрази добре.

37

Застраховка

преди 7 години

Никъде не се пише нищо по въпроса с обезщетенията, които семействата трябва да получат от ГО на убиеца. В застраховката ГО се включва обезщетение за причинени телесни вреди или смърт. Защо никой от журналистите не се интересува, дали застрахователите са изплатили обезщетенията на тези хора ? Знам, че парите няма да върнат живота на хората, но поне близките няма да се продават за стотинки и ще търсят възмездие докрай ! Застрахователите имат интерес за оправдателна присъда, за да не плащат обезщ.!

36

Млад шофьор

преди 7 години

Майката на трите деца явно не знае, че при такива случаи обикновено присъдата е съпроводена и с кръвнина, бащата е богаташ, така че ще може да плати. Да беше закърпила положението с няколко заема и да беше изчакала малко. Сега наистина изглежда, че се е продала за 3000 лева. Явно децата го преживяват по-тежко от майката. Нормалната реакция според мен е тази на другите семейства. Ако беше първо провинение без алкохол и превишена скорост може би трябваше да му прости, но той е редицивист !!!

35

X,Y,Z

преди 7 години

Май единственият НОРМАЛЕН човек в тази държава е човека застрелял банкерката от Бургас която го изнудвала за пари.Крайно време да се решават така нещата ,защото ,,неподкупния,, български съд освобождава срещу 15 хил. човек убил 3 души,и най-вероятно да му даде минимална присъда!!!!!!!

34

2 цола

преди 7 години

Един по-курназ опечален и къса тръба 2 цола! Е това е ПРАВОсъдие в България! Съдийка ще го пусне и ще вдигне къща на Халкидики.

33

Сп??нс

преди 7 години

В Испания решението е че на 80% от кръстовищата има кръгови и почти всички "зебри" са повдигнати на нивото на тротоара , накратко - постарали са се да затруднят безразсъдното шофиране.

32

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да започнат да се налагат тежки наказания за превишаване на разрешената скорост с повече от 50км/ч - примерно отнемане на книжка за 1 година. Ако разрешената ти скорост е 50, а се движиш със 100, си просто убиец на пътя. В населено място може да ти изскочи дете, куче, сляп човек, пиян, всичко може да се случи. Ако караш с 50-60км/ч, имаш голям шанс да избегнеш най-лошото. Ако караш с 90, имаш нулев шанс да го избегнеш. МВР и КАТ да почнат да ни пазат, а не само да ни доят.

31

Анонимен

преди 7 години

Коментар 17 много добре обяснява защо пежото не е отнело предимство. При официална скорост от 94км/ч (а най-вероятно е била повече, ако има някакъв спирачен път), пежото не е имало как да види аудито докато си прави завоя. Неслучайно има ограничения за движение в населени места и неслучайно високите скорости са позволени само на пътища със забранен ляв завой и специални входове - именно защото никойн е може да очаква да можеш да предвидиш положението на автомобил движещ се със 100км/ч.

30

скънка до 28

преди 7 години

Прочети си уроците, че ако учиш право, ме е страх.КАКЪВ РЕЦИДИВ ПРИ 5 РЕГИСТРАЦИИ? ТОВА СА ИЗДАДЕНИ АУАН(АКТОВЕ) НА ЛИЦЕТО.РЕЦИДИВ Е КОГАТО БИВА ОСЪДЕНО И ДОКАТО ИЗТЪРПЯВА НАКАЗАНИЕ, ОТЛОЖЕНО МУ ПО РЕДА НА ЧЛ. 66, АКО ИЗВЪРШИ НОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ПЕРИОДА НА УСЛОВНО ОСЪЖДАНЕ, СТАВА РЕЦИДИВ.НЕ очаквайте справедливост. Тя е за богатите. Ставайте богати:)

29

Анонимен

преди 7 години

99% от водачите в БГ не знаят и не спазват чл. 20 от ЗДП, че са длъжни да спрат пред всяко препятствие на пътя. Много са младежите които не знаят или бавно се сещат къде е *** на спирачката.

28

хъ

преди 7 години

Корнелия още от началото се показа като неадекватна жена и майка. Нещо не ми е човешко наистина да страдаш от загубата на бащата на 3-те ти деца и да се съгласяваш да те разнасят по тв и да даваш интервюта. Да не би да са и плащали са това? Пък и да се хвалиш, че са ти дали 3 бона. Няма лошо да се помогне на някой в нужда, а тя вероятно наистина е изпаднала в такава, щом от години не работи и чака мъжът да ги издържа. Не особено адекватни реакции има.

27

Ххх

преди 7 години

Точно,защото винаги ще има отнето предимство и такива инциденти са предвидени,има ограничения в скоростта в града!Ако Аудито не летеше,щеше да има само смачкани ламарини!

26

реалист

преди 7 години

Съгласен съм с номер 29 ,колкото и да ми е неприятно да го призная в България реалностите са такива -парите са решение на всички проблеми.Любомир няма да получи справедливо наказание ,без значение мнението на обществото,това е истината

25

бг=кочина

преди 7 години

Свидетели казваха,че е карал с над 100км/ч.Промилите със сигурност са били повече,но пробата е фалшифицирана.Даже полицаите отишли на мястото на инцидента са твърдели,че може би е бил и на наркотици.Сега гледайте как ще се размине с една условна присъда и обществено полезен труд.

24

priqtel na lubomir

преди 7 години

Nemoga da razbera zashto tolkova skacha obshtestvoto sreshtu nepravdata.Nikoi nemoje da promeni nepisanite zakoni i pravila a te sa-kogato imash pari si nedosegaem tova e.Takav e jivota , tova sa realnostite i nikoi nemoje da gi promeni.

23

и още нещо към 26

преди 7 години

Поредно превишаване на скоростта, има вече 5 наказания за същото, това е 6то и вече с жертви. Има доказан рецидив не би трябвало да е условна присъдата.По мое мнение още на 3тото поредно провинение от един вид трябва да има ефективна присъда, но мен никой не ме пита....

22

до 26

преди 7 години

пежо , ляв завой . значи е деностоящ . я вземи сега правилника и виж кой е спредимствона кръстовище без обозначени знаци , бай философ . 0.64 промила алкохол и 94 км/ч в населено място са позволени от закона нали така бай философе ...

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24За това е учил!А ти какво си учил,морска краставичке?

20

ефективно за убиеца

преди 7 години

ако и този го пуснат и никой не вземе закона в свои ръце, значи си заслужаваме и съдиите и политиците и чорбаджиите

19

Анонимен

преди 7 години

Че ще го пуснат това ясно. Но и медиите раздухват едно и също. Богатия ударил бедния. Никъде не се споменава че има отнето предимство. Въпросният лав завой на Пежото е без предимство. Та по закон Аудито може да е с превишена скорост, но отнемането на предимство е по тежкото провинение. Алкохола е малко над границата, ей тука може да го нагласат та кръвната проба да е в норма. Виновно ще е Пежото а младежа ще има съвина поради високата скорост, и бам условно.