7

Анонимен

преди 7 години

До Маринаколко много се лъжеш,марина-не спят полицаите,защото ще проспят далаверата-напротив,с широко отворени очи наблюдават какво се случва и печелят от това

6

Анонимен

преди 7 години

Нещо не е ясно!Или полицаите не ловят престъпниците и получават заплата,за да осигуряват работа на ГДБОП,или ГДБОП получават заплати,за да хващат престъпниците и после да ги пускат,за да имат работа полицаите...При дермокрацията,каквото е в БГ, е така- не е важно какво правиш,важното е да правиш престъпления ,за което получаваш държавна заплата!

5

Анонимен

преди 7 години

По разписание такива акции се провеждат два пъти в месеца-преди аванс и заплата,а след получаването им "декорите" се връщат в изходно положение- да са готови за следващия спектакъл...Постановката е много стара-още от 1989г, артистите - също, сменят се само наименованието и директорите на трупата...Но...идва времето за "културна революция" и в съответствие с либретото и заветите на Мао Цзе Дун хунвейбините ще пратят - целия състав да рине диги около реките,а жабите- в гьола!

4

Анонимен

преди 7 години

Това да не е театрална постановка на ГЕРБ? С режисьор Бойко?Да не каже сега аджеба, вижте, сдадохме властта, вижте какво става - престъпността расте?

3

Анонимен

преди 7 години

В Казанлък поливат градините с масло да не ръждясват пушките- не с бензин

2

Марина

преди 7 години

В Ст.Загора, както и в цялата страна полицията спи дълбок сън.Какво друго очаквате да се случи притова безхаберие?

1

Анонимен

преди 7 години

V rayona polivat gradinite s benzin,za da ne rujdyasat pushkite