244

Анонимен

преди 7 години

Страх го е, че ще ръководи ЕвропаСамо да се престраши, не им завиждамКрай с големите заплати в ГерманияЩе правят стадиончета и чешмички до припадъкАко Бсп спечели и почне да ръководи ЕС, пак същото я чака Европа.

243

Анонимен

преди 7 години

тиква играете си с огъня /визирам НАРОДА/ и ще горите да знаеш

242

Баба Ванга

преди 7 години

БОЙКО е Е НАЙ НЕКЪДЪРНИЯ!!

241

Ванга от ОТВЪДНОТО!!

преди 7 години

Kъде ти е МОСТА ТИКВО??? ОБЕЩА МОСТ СИЛИСТРА КЪЛАРАШ!!!!! ЩЕ имаш НЕЩАСТИЕ!!!

240

1

преди 7 години

До Барабанлия,а трътката на комуниста бойко,ти ли ще я закърпиш.

239

Анонимен

преди 7 години

И Бойко, и Плевналиев не мислят самостоятелно. Политиката им е като махало- насам-натам. А ние отдолу само зяпаме и цъкаме с език. Сега да си хапнем и пийнем по празниците, и да сънуваме светлото бъдеще, което от доста време ни подготвят хората, които оставихме да мислят вместо нас!

238

Анонимен

преди 7 години

Това, че страната постепенно изпада в хаос, изглежда тревожи много малка част от тъй наречените "политици" у нас. Те се грижат главно за себе си. Администрацията изчаква, всичко е замряло, сега е времето на тарикатите и далавераджиите. Народът се е снишил и се надява бурята да мине над главата му, но както винаги, най- беззащитните ще пострадат. Продължавайте да спите, българи, и разчитайте отново друг да свърши вашата работа!

237

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли вярваш в слабоумието на народа си, Бойко? Един път той ти даде шанс, втори път, следващ няма да има! Жалко, много жалко! И какво толкова ти казаха шефовете от Брюксел, че се уплаши?

236

Vaglenustaniste

преди 7 години

Kakav li spasitelen plan ima pojarnikariat, za da ostane sam samin s vlastta...?!

235

ааааааааааа

преди 7 години

що ?

234

Форито

преди 7 години

Каква власт бе душегубецо?Изведе България на второ място в света по човешка смъртност и сега искаш да на поставиш на първо място ?НЕ МЕРСИ !Твой ред е да те пратим в небитието, гад с гад!

233

( нерегистриран )

преди 7 години

Никога няма да се оправим... С лъжи... Не става... Калин Николов Димитров-нотариусНищо против партии, а против корупцииииииии. Щом ви харесва продължавайте, не одобряваме даване пари под масата, за започване на работа... Живи и здрави всички по света. Весели Коледни празници!

232

омерзен

преди 7 години

по времето на герп... 10 хил.лева след 22 часа хазарт, ченгетата гледат, стоят и мълчат. баста, не желаем да подвеждате младите по този начин. също да речем, че няма през ваше време корупция, г-н Борисов бихте ли проверили българомохамеданина нотариуса от смесен регион, как се въртят врътки с брат му в системата от Варна. Отиваш при нотариуса/, брат му Димитров , той те праща при брат му във Варна, на четири очи и в системата. иначе нищо против, защото вече няма какво да губим, всичко що имахме

231

Анонимен

преди 7 години

Дръжте се , този път битката ще е на живот и смърт . 65 000 вече си отидоха , няма да има предатели .

230

Барабанлия

преди 7 години

На *** ще им бъде скъсана този път трътката окончателно.

229

Анонимен

преди 7 години

В момента , а и в близките години няма да има по подготвен човек от Борисов за Премиер . Когато няма риба и ракът е риба. Това е истината , а другарите могат да плюят колкото си искат , но да си видят тяхната шефка бившата СДС-арка и зам . министър изгонена от всякъде за кражби и далавери . Това ли ви е кандидата за Премиер .

228

Барабанлия

преди 7 години

ГЕРБ и Борисов ще управялавт отново, но този път жална им майка на пръдльовците от БКП/БСП, ДСБ, ДПС и вся остальная *** съветска.

227

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЪТ МОЖЕ ДА ЗАЛОЖИ СЪЩИЯ КАПАН , КОЙТО ГЕРБ ЕЖЕДНЕВНО МУ ЗАЛАГАТ .

226

След инструктажа

преди 7 години

в щатите Бойчовата тактика се повтаря, подава си оставката за да няма нормални избори а и хората да позабравят щетите от неговото правителство. Сега иска пак да се кандидатира, доста хипократично присъщо като евреите които му дават инструктажите.

225

ЗА ПСИХИАТЪР Е

преди 7 години

НЯМА ПОВЕЧЕ, БАЦЕ. ДОТУК БЕШЕ НЕНОРМАЛНИКО. *** СЕ ЛЕЧИ, КАКТО ПЕЕ ЦЕЦА. ГОНЯТ ГО ОТ СЕЛОТО, ТОЙ ПИТА ЗА ПОПОВАТА КЪЩА