22

maxobg

преди 7 години

До аууи в кои точно филми има участие,светни ни ако обичаш ??

21

Бай Манол

преди 7 години

Ох, на дядаааа!

20

Агент Дейл Купър

преди 7 години

Емили Ратайковски е уникална брато. Да е жива и здрава.

19

Един

преди 7 години

Га яде кифтетата напреки не рива ...

18

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Аууу какъв хленч с оттенък на накърнен морал. Това не е все пак отличничката на девическата гимназия и никой не я снимал тайно по кюлоти.Както всичко в тоя свят, става дума за едни пари.

17

Блатен тъжник

преди 7 години

До 14 АууАз съм си осъзнат- не гледам денонощно Фешън тв с ръка на...дистанционното, "братле"за да знам, коя закачалка за дрехи- "коя е")Ако общата ти култура се простирадо "Бързи и яростни" , моите съболезнования!;)

16

Анонимен

преди 7 години

Леле каква жена. Този фотограф ни е направил услуга та да поплакнем и ние нещо..

15

65

преди 7 години

И защо си потресена *** моме?Щото те е снимал с апарат Polaroid ?Ей,че смешки

14

Пак Али-Бали

преди 7 години

Стига изтъркани номера бе!Стария номер-"ама не знаех" :) Не мисля,че в западният свят,пълен с милиони адвокати,които само това чакат,някой с законен бизнес,на своя глава, ще публикува голи снимки на някой,който е снимал! :) Позатихва името и ХОП-(голи снимки,домашно клипче,сесия в тоалетната,сесия в спалнята и т.н.)И"потърпевшия"МНОГО възмутен/а! хахахаха

13

ауу

преди 7 години

До Блатен тъжникБратле осъзнай се малко Емили Ратайковски е един от най-известните модели в света от последните 2-3 години, отсъпва по популярност сигурно само на Кейт Ъптън, + има и участия във филми. Не се изказвай неподогтвен следващия път.

12

хм

преди 7 години

За пара ще е.....!

11

Анонимен

преди 7 години

така е като нямаш друг талант съблечи се.

10

Анонимен

преди 7 години

Не я знам коя е тази, но доста популярен PR напоследък е това с уж случайно изтеклите голи снимки. Жените по принцип обичат да се снимат така, а това, че някой може да види снимките е малка цена срещу това, че дамата ще стане популярна.

9

reklamka

преди 7 години

нормално, скоро излиза филм с нейно участие дето се фръцка напред назад по ***. с какво да влезе в новините , с нобел по ядрена физика ли :)

8

тоя под мен

преди 7 години

наистина си за съжаление приятел, отвори си да гледаш в ютуб Blurred Lines (unrated version) После ми кажи дали си виждал преди това някой друг да прави нещо подобно и то толкова добре.

7

Блатен тъжник

преди 7 години

Я ме просветете;Коя е тази?С какво толкова е известна?Може би с това "че е известна"?Явно на някой от редакторите в Днес БеГе безумно му харесва, защото, не си спомням, да съм чел новина за нея в друг сайта аз чета много!

6

Анонимен

преди 7 години

Ау, колко е потресена, че с този трик си направи реклама!Тия номера ги знаем, същото беше с пopнo клиповете на Памела Андерсън, Парис Хилтън, Ким Карадшиян, Камелия и кого ли още не. Страшен рекламен потрес, ей!П.П. Аз лично бих я изтресъл.

5

x

преди 7 години

Ко са прайш ***, възмутена била...

4

Анонимен

преди 7 години

Разгологъзената не е правила сметка че рано или късно тези снимки ще излязът от някъде и сега реве като вдивица. Мозъка ти е малко затова сега ще си обект на чики.иите. То и за друго не става така че поне ще е полезна с нещо. Като се омъжи и роди деца ще им показва голите си снимки и ще казва на внуците си колко е била безмозъчна.

3

Анонимен

преди 7 години

красива е