56

Анонимен

преди 7 години

До Тц! Не важи вече!Нищо не си разбрал от скеча.Нали Радев,щеше да е президент на всички българи?Питат хората,какво прави той в оная сбирка на БСП,,наречена някаква си конференция.То бяха целувки,благодарности,цирк с госпожа ***,с другите ***,от БСП.

55

Анонимен

преди 7 години

Пълна подигравка с българския народ. Сега тези от съдът ще си раздадат едни хубави коледни бонуси за това, че нищо не върши. Наистина няма такава държава.

54

Анонимен

преди 7 години

Все се питам как така, при толкова правителства наш Славчо все там, вечно прав и все в бяло! Този път обаче може да се окаже срещу вентилатора!

53

ЗАЩО НЕ--РЕФЕРЕНДУМ:

преди 7 години

--"ИСКАТЕ ЛИ ---САМО, 3- ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ...ГЕРБ ,БСП и ДПС?"--ИСКАТЕ ЛИ ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДДПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИТЕ СИ ---САМО ОТ ЧУЖБИНА ---/..РУСИЯ , ТУРЦИЯ , ГЕРМАНИЯ , САЩ/--"ИСКАТЕ ЛИ ...ДА ВИ СЕ СПИРА , 20% от заплатата --АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ?"ТАКА Е ----пак "РЕФЕРЕНДУМ"--- пак ПО УЧИНДОЛСКИ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 7 години

62 Пич, я кажи по какъв начин Дългия е станал милионер на гърба на народа? Окрал е народа ли? Как? Този е измежду малкото у нас милионери които си изкарват милионите с честен труд. Иначе досега да бяха го разпънали жълтите вестници, а и не само ако имаше тъмен бизнес.

51

Вълкът

преди 7 години

Защо няма референдум на тема : Съгласни ли сте да се извършва публичен линч на всички политически безотговорни и крадливи *** унищовали България за последните 27 години ?

50

Вълк

преди 7 години

''Умният начин да се държат хората пасивни и послушни е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.'' -Ето затова му е платено на слави, върши именно тази работа с измисления си референдум

49

бг

преди 7 години

Като гледаш страшно мислиш че ще уплашиш цацата?Ха ха...

48

рокаджия

преди 7 години

Чалгаджията много се вживя в ролята си.Глей си чалгата.

47

Щракача

преди 7 години

Няма се плашиш Слафчо! Ако трябва и ноф референдом ще направиме и пак за тебе ще гласуваме Оп Оп Оп Оп! Но този път трябва и нов албум чалгица Са Са Са Са референдом чалгица Оп Оп Оп Оп Оооп!

46

Анонимен

преди 7 години

Za kradec ne stavash sine ti si budalaaaaa

45

Анонимен

преди 7 години

Помня деня в който по шоуто му обявиха,че ще правят референдум, тъкмо в парламента бяха отхвърлили предложението за задължотелно гласуване и аз бях също много възмутен, че и в следващия парламент ще имаме ятора сила ДПС. Само незнам как измежду истинската причина тоя чалгар реши да пробутва мажоритарния вот за да съсипе националистите?

44

Бай Ганьо

преди 7 години

От евтино шоу в политиката. Приготвих си легена, че ще драйвам.

43

Анонимен

преди 7 години

Интересно какъв би бил резултата ако се попитат хората: Подкрепяте ли в народното събрание да има депутати само от ГЕРБ, БСП и ДПС? Да дали щеше да му мине такъв референдум дори и да мине прага за участие?

42

NaNaNavy-Rez

преди 7 години

Очаквано велико събитие от решение на български съд, пфу...След десет години *** и турците в България ще са мнозинство. Това посочва, че 95 процента от прокурори и съдии ще са от тяхната квота! Нещо да споделите, по вътрешно и обективно убеждение...

41

Анонимен

преди 7 години

Slavi ne se kahuri,udari edna dve magistrali,otpusni se mnogo si napregnat,izpii edna butilka i lyagai da spish,v politikata ne se vliza sus straha na horata

40

наблюдател

преди 7 години

Отдавна не го гледам този гологлавия и много се радвам, че си намери майстора с референдума.

39

Garrincha

преди 7 години

Винаги съм знаел, че е много трудно да пребориш цялата тая гнусна *** ! Години партийни назначения на правилните места обезмислят всеки опит българският народ да заживее честно и правдиво и добре ! Винаги съм искал да ги преборим по - техният начин, това просто е невъзможно, когато цялата система е срещу народа ! " За чиста и свята република " , братя !

38

Анонимен

преди 7 години

Абе изпробват ни търпението, докато не им нашокаме репите, нема им дойде акъла

37

БауБау

преди 7 години

Определено гласувалите са голям брой за да се сметне референдума за валиден. Само че искам още от предния референдум да се изпълни исканото от народа. Какво стана с Аец Белене и защо не се строи