28

Иван от Русия

преди 7 години

Монголия - е част от Русия.

27

none

преди 7 години

Смеят ли да арестуват руски дипломат ?! Путин после ще ги обвини в анти руска пропаганда и ще ги анексира. Палете свещи, че руснаците ни изпуснаха, че сега щяхме да сме като Украйна и Беларус ...

26

Анонимен

преди 7 години

интересно защо дипломат от страна повтаряща политически в много голяма степен национал-социалистическа Германия такува толкова яростно някой , носещ свастика?

25

(-_-)

преди 7 години

Това се нарича престъпление от омраза, друг е въпросът дали свастиката съществува много преди Хитлер..

24

Анонимен

преди 7 години

Тутайровката му е от две години, а това се е случило преди 36 години! Смешното е това, че на руснак да казваш хаел хитлер при положение, че са изгубили милиони хора, заради Хитлер е леко необмислено от страна на Юрий хаха

23

BURZUM

преди 7 години

То рапара и без свастика си е за бой.

22

kiro

преди 7 години

Ама изобщо не си личи, че бедна Монголия е губерния на русия, изобщо.

21

Shopp™

преди 7 години

До АнонименИзвинявай, къде е смешното?Съвсем логично е човек, който вика Хайл Хитлер, да има татуировка на Путин.

20

TAIPAN

преди 7 години

MONGOLCITE SA PEELI RAP VEKOVE NARED>>>DAGE BUDA E ZAPIAL

19

Анонимен

преди 7 години

Имам един приятел, който ката подпийне и го избива да казва хаел хитлер. Но случайно попадна в компанията на един руснак и две рускини в софийски хотел през 1980г. и от дума на дума, и от чашка на чашка, той подпийнал - вдигнал ръка и каза хаел хитлер! Руснаците побясняли и едвам не са го пребили, са му казали ; Юри, напусни стаята! А той е кръстен на Юри гагарин! Смях! В момента има тутайровка на Владимир Путин! Иначе е прекрасен и добър човек!

18

Shopp™

преди 7 години

Руския дипломат когато и да го утрепеш, се е късно.Избивайте рузките дипломати, докато те нас не са избили.

17

Кики

преди 7 години

Не знаем какво точно е станало, но рапъра е извадил голям късмет, че концерта не е бил в Москва. Там щеше да бъде разчекнат на някоя от кулите на Кремъл.

16

Пффф

преди 7 години

Свастиката е на обратно в сравнение със символа ползван в хиндуизма. Една елементарна проверка в гугъл би го потвърфила. Това е символа на щастието.

15

Чичко Доктор

преди 7 години

На някой Алото му пак се е появилооооо...Има ли хапченца за Алото или пак да идваме с дрешките за смешките?

14

Анонимен

преди 7 години

алооооооалоооооалоооооалоооооалоооооалооооалооооалооооо

13

izh

преди 7 години

Абе кратуни комунистически ***. Свастиката е древен санскритски символ. Златотъканата дреха от погребението на Цар Калоян е бродирана със свастики. Да не говорим по целия изток на колко места се среща в архитектурата , където исляма не е унищожил. Боже, боже комунопростащината до какви висини се рекламира !!!!

12

нейде край Чукотка

преди 7 години

наш Славчо пък се мотка с някакви сатански черепи, ама той хипхоп-ретроетно-чалгаметъл. нищо, монголският посланик пък да набие някой руски рапър, или то пък рапът западно упадъчен, значи някой сърпичук, или ония Татунки какви бяха двечките дето не могат да ги догонят, и още трички имаше с едно замразено пиле в музея, изобщо има достатъчно матрял за реванш

11

Анонимен

преди 7 години

До Тихомир ТомовВ Русия и сега , ако извикате " немцы " залягат за по-сигурно .Ами отиди на Червения площад и "немци", и си вземи наелови непромокаеми *** щото после много ще тече от теб,

10

Анонимен

преди 7 години

Браво на руския дипломат! Трябвало е да му счупи зьбите и носа на монголското влечуго.

9

демократично

преди 7 години

Какво ще му се случи на един демократичен рапър в демократична западна Европа ако излезе демократично на демократичната сцената с демократична свастика - в демократична Германия, в демократична Австрия, в демократична Франция...а?