27

Анонимен

преди 7 години

*****pan.bg/view_article-6-362008-Nabedeniyat-za-ministyr-Nikolaj-Nenchev-e-dostoen-za-Gines-na-glupostta.html****Четете за Ненчев!Няма генерал или служител в МО, който да уважава министъра назначил пр0ститутка на най-висок пост в министерството. Няма кой да го уважава като човек след като се изгаври най-нагло с армията. Бай *** да си носи последствията за това назначение. Той го е назначил и да не си измива ръцете сега!Всичките са в кюпа.От пожарникар гавазин и от земеделец толкова

26

Офицер от БА

преди 7 години

Нямам съмнение, че този аграр Ненчев е поставен на този пост с определени задачи. Не само аз, но и много други колеги офицери споделят същото. За 2 години успя да обезличи армията, да принуди да напуснат най-кадърните, назначи си свои хора по всички позиции на МО, назначи ***. Назначи *** , която да отговаря за тиловото осигуряване и продажбата на оръжия и имущество. Казва се Росица Русева. Разсипа авиацията и направи такива нелепи сделки, които ощетиха държавата с милиони.

25

Офицер от БА

преди 7 години

Глупаво е да се вярва на сервилните медии, които оневиняват Перуката и искат да изкарат, че Попов напуска заради Радев при условие, че двамата са приятели, служили са заедно и много се имат. Единствената причина е Ненчев, който успя да прогони едни от най-кадърните офицери от армията само за 2 г. Само ще припомня кои успя да изгони:Ген. НеновГен. ШивиковВицеадмирал НиколовКонтраадмирал ГагашевПолк. ДаневГен. ЗлатевГен Ст. ПетровГен. Радев и сега Ген. Попов. Има и още много други.

24

Ани

преди 7 години

Не познавам Ген Попов, но скоро ще разберем. Срам не срам ще трябва да живеем с новия президент известно време.

23

Анонимен

преди 7 години

КАК НЕ Е ИЗНЕНАДАН БЕ. ВЧЕРА ВСИЧКИ БЯХА ИЗНЕНАДАНИ, ДОРИ И АДМИРАЛЧЕТО ОТ ГЕРБ, КОЕТО СЕ ПИСА ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ПОПОВ И ТО НЕ ЗНАЕШЕ.

22

Анонимен

преди 7 години

В казармата Плевнелиев е бил преводач.

21

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде любопитно какво ще правят американофилчовците, ако Тръмп и Путин плеснат с ръце и се прегърнат?Пък тогава може и паричните постъпления от Америка за България да секнат.

20

Анонимен

преди 7 години

Причината за това решение генерал Попов е определил като морален акт, тъй като в продължение на години е бил пряк началник на новоизбрания президент генерал Румен Радев.......Правилно беше отбелязано, че такъв морален акт би трябвало да се очаква и от ББ, след избирането на Плевнелиев за президент, щото все пак му е бил начални, нали?А и сега всички началници на Радев трябва да подадат оставка по същата причина - морален акт.

19

Анонимен

преди 7 години

Този Ненчев още ли се прави на министър.Вече му шият моден раиран костюм.Затова РБ (разбирай Разбойническа Банда) искат да удължат живота на агонизиращото народно събрание.

18

До 22

преди 7 години

Едва ли е нещо. Аз очаквам много. Този генерал Радев е от новото поколение комунисти които бяха назначени след 1989 за да сменят старите муцуни и да осъществят мимикрията на столетницата. Честните офицери бяха наритани и армията стана по-комунистическа от преди 1989. Туй беше "деполитизацията" на Зельо Зелев.

17

Анонимен

преди 7 години

I generali I GeyNerali I tivenari I piponiari si4ko barabr s kratunkite na cecko s montiranite sereseta kuuuush ot Pliska nadolu da se trkuliat I razplioskatna osobennia general mu prisajdat na O-obraznata sramna ustna hemeroid s profil na klitor- posel za zandana deka ke da se prai na bulka parveskinia pred mujkio harem

16

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен *** , изчакай малко за да видиш твоя любим Президент Радев какви ще ги свърши . Щом като никой не иска да работи с него значи има нещо .

15

Морски

преди 7 години

Ненчев е за затвор! Няма да забравя как принудиха преди година и нещо адмирал Румен Николов да се пенсионира, като не му сложиха още една звезда на рамената, с което щеше да се увеличи и пределният му срок на служба. Очевидно е, че Ненчев като Министър на отбраната не успя да се сработи с военните през целия си мандат.

14

написах коментар

преди 7 години

До безпартиен..ААА,вие ще излезете момчета комунистчета-школници!Ами вие трябва да сте закърмени и с идеите на партията тогава! Ама кой ви е учил да се обръщате на ляво и на дясно-сигурно мистър Бийн!А понеже се интересуваш, аз съм бил колега на Динко

13

Анонимен

преди 7 години

Рaдев в пенсияПопов в пенсияТоя полски земеделец житен Ненечев в остaвкaВъобще сигурносттa ни в моментa е кaто нa бaй Хиой чуждия език!

12

ognyanz

преди 7 години

Герберският башибозук започва да се разбягва.

11

чичото

преди 7 години

До смЕхтоз е оправен с пенсия и доходи Няма какво да се правина на началник обикновен ефреитор

10

Анонимен

преди 7 години

А Бойко защо не подаде оставка,след като назначи Плевнелиев.Нали преди това му е бил началник.Ама че нелеп мотив.

9

Анонимен

преди 7 години

Али Боко и 40-те разбойковци.Отказват да подкрепят ПФзащото истината веднага щелъсне.Това което не било възможно според лъжите имизведнъж ще стане възможнои хората ще разберат как са били лъгани.

8

безпартиен..

преди 7 години

До написах коментарПлевнелиев е завършил ШЗО и е офицер от запаса, въпросът е какъв са го държали в казармата *** като тебе, които най-вероятно са служили като трудоваци или в най-добрия случай са чистили канцеларии, палили са печки и изобщо са измекярували :)