10

Анонимен

преди 7 години

Когато се материализира това ,което "предсказват"големите специалисти,което е планирано и обмислено от враговете на мира между хората,тогава зомбираното и ужасено население ще подкрепи истинска война срещу суверенна Сирия и после Иран защото имайки мозък в тиквите си отказва да го използва за мислене.

9

Анонимен

преди 7 години

Прочетох но не знам да се смея ли или да плача?Интерпол бил казал,наистина хората са смятани за ***?Първо нато разрушава по светските арабски държави след което се отприщват терористите ,като се плащат и заплати на наемници от 100 държави,пускат се хиляди без документи и сега имало опасност?Името на играта е световна ИЗМАМА!

8

Анонимен

преди 7 години

какво уважение очакват еврочиновниците, като са такива толерастки мекотели? Хората обичат силните лидери, а не мекотели! Затова Тръмп и Путин са харесвани. Стига с този скапан *** съюз

7

Анонимен

преди 7 години

Братя българи, да излизаме от този скапан ЕС, кажи-речи нищо добро не видяхме от него - даже покровителстват мутрокрацията. Дайте да си направим един централно Европейски съюз, а западните гейове да ги *** талибаните щом така искат!! САЩ Русия и ЕС да си чупят главите с ислямистите - те не са наш проблем!!

6

Ха-ха-ха

преди 7 години

Джи-ха-дис-ти-те поставят началото на унищожението на света и в унисон с природните катаклизми, цивилизацията в този вид ще изчезне!! Началото е поставвено от американската имперска политика по сведа!!

5

Бойци на групировка-

преди 7 години

та може да се внедрят в бежански центрове..."МОЖЕ?!! Колко трябва да си такован в главата за да предполагаш, че може. Те отдавна са там и чакат удобния момент, но поради навеждането, заигравката и очаквания келепир от дунанмата на "черното" ще се казва "бяло" до края на света. Или поне на познатия ни свят!И ако за повечето хора е непочтенно да се спекулира и злоупотребява с човешкото нещастие, има общества които не сесвенят да се възползват. Печално известен факт, но не и за политиците...

4

Иван

преди 7 години

Има стотици хиляди, не дестки- нещо са се объркали. Тези които ги наричат мирни в един момент като се почуства множество изведнъж ще станат немирни джихадисти ама баба Меркел още да ги приема.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма как трябва да поканим още бежанци-терористи.

2

Реалист

преди 7 години

За коледа вероятно ще има терористични актове в цяла Европа, на нас също няма да ни се размине.Такива са плановете на сатрапа Сорос и юдео-масоните, които управляват света.

1

Били

преди 7 години

И защо продължавате да наричате тези главорези "бойци"? А след случая в Харманли на всички ни стана ясно що за бежанци са тези, които са в бежанските центрове.