7

Анонимен

преди 7 години

ЗАБРАНИХА РЕЦИТИРАНЕТО НА БОТЕВОТО СТИХОТВОРЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА.Патриотите го смятали за оскърбление.

6

китаец

преди 7 години

До Костадин А на мен ми дойде до гуша от фурнаджийски лопати, които са на ниво гьобелсова пропаганда. Ако тези са патриоти какви са Ботев, Левски и много други. Кога те са се наричали патриоти -- тези се наричат, защото са безлични рупори на чужди интереси.

5

Анонимен

преди 7 години

Не мисля,че един кабинет на патриотите ще е по-страшен от кабинета на един асистент по политикономика със съпътстващи го сервитьори,от кабинета на един цар фрашкан с юпита,от кабинета на един пожарникар с първия му човек физкултурник!!Изтърпяхме 27 години кабинети от кол и въже,че един кабинет на патриоти ли не можем изтърпя!!

4

ъ ?

преди 7 години

Какви патриоти са тез ДС руски по.длоги бе ?

3

Анонимен

преди 7 години

Странно как няма нито ред за това че депутатите си гласуваха пак по 11 лв на глас субсидия за догодина. Това е в явно противоречие с волята на народа! После решиха че за наука нямало пари у нас! Това не е ли поради цензура Явно е време да почнем да се организираме.

2

костадин

преди 7 години

на човек да му се отще да гледа телевизии непрекъснато излизат политолози на заплата кои при сорос или америка за българия страх ве че като доидат патриотите че наи напред ще погледнат за хората че ще защитат националните интереси и ще изкарат кои от каде е на ясла

1

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не е медиум, че да знае какво са искали патриотите?Аз искам да стана служебен министр, дори и за 3 седмици. Поне малко да им разбърникам добре смазаната машина за крадене. Обаче не ми дават да припаря до властта.Познайте защо никой не е съгласен ПФ да състави правителство.И хич не съм фен на Валери Симеонов или Каракачанов.Каракачанов много се изложи, като защити оная продажница Поли Карастоянова.