40

Анонимен

преди 7 години

А бре нас кво ни интересува тия на какво се возят ко ще и на трабант се една седни работи тия от нова и бтв са за лудницата кои го интересува се едни гледам оная по нова сутринта се предлага на кубрат смех смех докога

39

Анонимен

преди 7 години

Тузар е Тиквата. В Тойота Секвоя се вози.

38

Наивен

преди 7 години

Държавата не се е охарчила за тези джипове. Които ползват дърва за отопление, като мен, знаят че тая година те поскъпнаха драстично. Ха сега познайте кой ги е платил.

37

Мима Рижото Чукало

преди 7 години

Бойко са го подвели! И Танева и Ненчев и Москов!От Кремъл са ги подвели!

36

До всички ловици

преди 7 години

И до всички рибари:Плащайте си всички такси, билети и разрешителни, да има догодина постъпления за нови джипки на Бат ви Бойко....!!!И като се чудите защо няма пари за дивеча и рибата - да си знаете къде отиват!!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиква Проста като всяка дърта мутра по закон Божи си му требе жиб, а ако може и да е за сметка на лошия човешки данъкоплатски матриал - още по- добре.Десислава Танева е директно за пандиза!Да видим сега Цацаратурата дали ще се сезира, или ще има "Алоооо Сотире, Бойко се обажда...."

34

Анонимен

преди 7 години

Мутрагена си го кара като в СИК, взима си каквото му харесва естествено без да плаща. Просто бърка в държавата и си прилапва каквото му харесва. А все още има хора които жалят за тулупина от Банкя. Толкива ли са прости или просто платени?

33

Анонимен

преди 7 години

А тези, които дават евросубсидиите знаят ли, че всъщност финансират НСО и разни дебели зад.ници, а не ловните стопанства??? Това е същото като врътката със европарите на едрите земеделци- получават европари уж за нуждите на стопанството, а си купуват джипове и яхти Откакто мутрата е във властта, корупцията е обхванала като рак държавата.

32

Анонимен

преди 7 години

Ние това го знаем . В какво , обаче , се изразява финансовата дисциплина на Държавата . Нали държавна Баница имало само при Комунизма . От друга страна без съответната мобилност , ще липсва съответната охрана . Арабските шейхове ще почакат - впрочем оказва се , тези шейхове са българи .

31

Анонимен

преди 7 години

Аз до колкотонси спомням с тези джипове щяха разни шейхове да ходят на лов ... Поне така беше казала тая... Ама ти българино продължавах да си блееш

30

Анонимен

преди 7 години

Гледайте какво става в Западна Европа . Всички политици си возят на магарешки каруци и гладуват . Те това требе да стане и у нас , иначе не моем да спим спокойно .

29

ник

преди 7 години

постоянно ни клатят тия политици да си правят милионите а ние се караме помежду си , няма такъв народ никъде другаде да ги търпим тия да ни лъжат и ние да им вярваме

28

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, народа мизерува, боледува, студува, гладува, а тия си греят з.адниците или ги охлаждат и човек като ги знае какви са ц.рвули направо му идва да повърне. Господ няма да ги подмине, колкото и да не вярват. Оставиха всички престъпници навън за да тормозят хората и да не виждат тях, но това няма как да е до безкрай. И най-глупавият вече се сеща за приказката, че рибата се вмерисва от главата.

27

ник

преди 7 години

*** народ до кога ще ги търпиме тия крадци

26

Анонимен

преди 7 години

Мутрата си е мутра на каквото и ниво да попадне. Рекетьорство, далавери, кражби и живот на гърба на другите. Дано прогледнат овцете които домъкнаха тази ***. На страната и трябват водачи, а не мърлячи.

25

Анонимен

преди 7 години

Ликуй народе пак ви ***.аха. Нагли, безочливи, гнусни и каквото още му дойде на ум на човек. Това не са хора. Докато народа не изригне няма да се отърве от тези безумци.

24

Monjo

преди 7 години

Tozi v Sliven se kara ot tamo6niya oligarh, biv6 DS, agent "gora". Nyakolko pati pisah do nova tv, bez rezultat. Toj e nedosegaem. Sled kato im izte4e amortizacionniya period si gi vzima za sebe si za 5 lv.

23

Анонимен

преди 7 години

ЕСТЕСТВЕНО-ние това го знаем.

22

Анонимен

преди 7 години

Ох, пак ли този Орешарски?

21

спонсор на МВР

преди 7 години

Знаете ли, как се казва джипа на другаря Борисов?Ускорител на елементарни частици!