13

Кристалина купила

преди 7 години

поста си Световната банка с 17 проценат от приходите си като еврокомисар. тядала над 400 000 евро, за да се сдобие с новия си пост, пише италиянския "Политико". Скандалът гръман и сега я проверяват, още повече че тя е спряла решение на ЕП, което е било съглусавано на всички нива. ЯВно обаеч не са й платили подкуп.

12

до 12

преди 7 години

защо хора които не са наясно политикта я коментират? всяка параментарно представена партия има право да предоложи своя номинация за еврокомисар. най-логично е ЕВрокомисарят да бъде от най-голямаат партия, но не е задължително.Възможни са договорки между отделин групи, това не е нещо непознато по света.

11

Субсидиите

преди 7 години

ПФ, РБ, АТака, АБВ са предложили да се изпълни волята на избирателя и да се намалят субсидиите но големиет партии - Герб, БСП и ДПс не са били съгласни и са отвърлили предложението. И как ще се лишата от възможността мачкат малките партии?

10

Еврокомисар1

преди 7 години

Каракачанов ти се самозабрави ти ще определяш бьлгарския еврокомисар. Кой си ти. и като какьв ще го определяш Вьзмутително е. И такива като Вигенин и те застанаха на опашката. Ашлаци , боже, ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

турчин

преди 7 години

Да изберат човек който ще предостави 80% от получените средства на фонда за лечение на деца в чужбина. Да те видя доноснико Каракачанов какво мислиш. Стига вече с популизма.

8

4

преди 7 години

като не си наясно защо говориш глупости?каракачанов се е разбрал с Джамбазки - външаната политиак е за Джамбазки, а вътершната аз Каракачанов. Ако ПФ ще предлага еврокомисар, това няма да е каракачанов , а Джамбазки.

7

Анонимен

преди 7 години

Я гербаджиите да си погледант лидера - той тежи два пъти повееч от каракеачанов. ще счупи Кантара. Освен това К.К. винаги си е бил на един килограми, а Бойко напълян изведнъж.

6

Като чуя

преди 7 години

някои хора да се подиграват със физиката на човек и настръхвав.Пожелавам им да заболеят от слонска болест или нещо подобно, цяла живот ад остлабват и другит хора да им се подиграват.каракачанов на няколоок е опитвал да отслабне, но просот не му се отдава -фигурата му е такава, не е до лакомия или нещо друго.той е нисък и пълен, има такива хора. Трябва ли сега да се присмиваем на Борисов затова какъв *** е станал?

5

Господинът

преди 7 години

по-добре да спре да смята - не го умее!

4

Анонимен

преди 7 години

Тоз много охранен бре

3

ще играе сопата

преди 7 години

я вземайте да мислите , какво ще се прави , ако наистина Ердоган пусне малко мигранти Хората ли да се изпотрепем или ......... ??????

2

майстор

преди 7 години

що, краен срок до Коледа ли има, че се разбързаха всички толкова, или е наредено вече кой да бъде. а Калфин като Кристалина - и за президент, и за премиер, и за министър, и за комисар и за каквото дойде кандидат става.

1

Анонимен

преди 7 години

Те не го искат селото,той за кмет се цани!Краско ,а седни си на де белото ДУ *** и не давай акъл!