11

ноне

преди 7 години

Не съм злобен. Стоянка е мила баба, напомня ми за моята баба но нейното време е минало и отдавна не е актуална.

10

ноне

преди 7 години

Все още пишете за тези антики сякаш са актуални. За съжаление това е така защото никой не идва след тях.

9

none

преди 7 години

До женаКажи ми една голяма роля която е изиграла?

8

жена

преди 7 години

Жалко, много жалко,че в България остана много граничен и злобен народ,на нищо не могат да се зарадват и оценят дори една такава голяма актриса пред която трябва да се прекланяме.

7

Анонимен

преди 7 години

Не знам как е възможно да има хора с толкова злоба в душите!Аз съм се смяла със сълзи на изпълненията на Стоянка Мутафова. Това, че е остаряла, не означава, че трябва да се изхвърли в кофата всичко, което е дала на българския театър. Едва ли някой от долуизказалите се е направил нещо хубаво, с което да бъде запомнен. А Стоянка Мутафова ще бъде запомнена. Господ да й дава здраве!

6

Анонимен

преди 7 години

Една роля има която и допадна, на Баба Гицка от Големанов. Тя игра себе си. Но вече го няма Калоянчев, няма го Парцалев, Кольо Анастасов, тези които правеха постановката. Иначе, нищо особено освен възрастта.

5

АМАН

преди 7 години

Аман вече!Голямо изкуство,няма що!Стига сте ни занимавали вече,никой не е вечен.Другите хора да не би да са по-малки от тая бабиера.Болниците са пълни с хора,нали така!

4

LAPD

преди 7 години

Дано тази арогантна женица се радва на още здраве и живот.

3

Анонимен

преди 7 години

Да живее до 200 ако може, нищо лошо. Но каквато и роля да изиграе си е една и съща. Сложете ръка на сърцето си, така е. Сравнете я с Мерил Стриип например или със Сюзън Сарандън. Несравнимо е! Заради възрастта се уважава, но изкуство няма.

2

melinda.faella

преди 7 години

горката Муки, мързелана какво ли ще прави без мама нали тя е на 5 а майка й на 25! излагат се вече.......то не би само те са майка и дъщеря други няма!

1

Анонимен

преди 7 години

В който и сайт да бръкнеш и тази бабишкера цъфне. Писна ми!!!!