32

До 36

преди 7 години

Точно тези мигранти правят Русия втората по брой мигранти територия. Вярно, че тези мигранти са все от сателитните им държави, а не от белите такива. На тях се дължи и прираста на населението. Докато Александровците намаляват, то Магомедовците се увеличават в РФ.

31

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо лошо , че момченцата се казват Мохамед, лошото е , че като пораснат те няма да са възприели англосаксонската култура и начин на живот и няма да я уважават. Но ще искат от другите си съграждани да ги уважават и да зачитат културните им особености. В което няма също нищо лошо, лошото е, че те не зачитат културата и бита на страната в която са се родили.

30

Бачо Кольо

преди 7 години

Нормално следствие на нормална колониална политика А след време няма да останат и бели на острова

29

До 31

преди 7 години

Най-популярните имена за деца в Русия са Александр, Даниил, Егор, Михаил, Артем, Мария, Анна, Анастасия, Екатерина, Софья и Полина.Пък дето ги броиш, са популярни сред малцинствата. Които са от векове на земята си, а не са мигранти или деца на мигранти.

28

Анонимен

преди 7 години

А в РФ страшно популярни стават мъжките имена Магомед, Мурат, Гаджимурат, Тимур, Ердни, Хетаг, Залим, Адлан, Ильдар, Айрат.Женските Айгуль, Малика, Закона, Фатима, Лейсан, Алана също набират популярност.

27

анонимен

преди 7 години

Започнете да им строите джамии!

26

анонимен

преди 7 години

А да ви е честито, ингилизи! И да излезете от ЕС все тая, островът ви е пълен с мохамедчета!

25

Буника

преди 7 години

Абе на тия кмета на Лондон не се ли казваше Садик Хан?

24

Анонимен

преди 7 години

И после дай да направим един Брекзит , че тея източно европейци са прекалено много. А всъщност по- голяма част от имигрантите са от иЗвън Европа

23

От източен Лондон

преди 7 години

Когато пристигнах в Лондон белите бяха мнозинство черните ,индийците и пакистанците бяха екзотика и лек контраст.Сега е обратното преобладава всякаква друга *** а белите стават по малко.Добре че пристигнаха Поляци ,Румънци ,и Българи да запазят баланса иначе Анлгичаните са обречени от прегопяване.Но сами са си виновни Лондон в момента прилича на зверилник.

22

Оливър Ал Мехмед

преди 7 години

Скоро и Оливър ще бъде Ахмед. Очаквайте!

21

Анонимен

преди 7 години

"При момиченцата остават традиционните Оливия и Лили"Хахаха. Оливия. Все едно вие да си кръстите дъщерята "Маслинария". Малоумнa раута начи...

20

Анонимен

преди 7 години

от наглосаксонци станаха наглоислямци!

19

бритиш

преди 7 години

Честито на братята от Великомохамедания.

18

Анонимен

преди 7 години

хъ хъ хъ. без коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Ми ... Хаирлия да им е! :-) :-)

16

Анонимен

преди 7 години

5 - Който е имал нещастието да бъде там и да общува с тях знае за какво иде реч.-----------------------------------Хапят ли?! O_o Аз все още не съм имала "нещастието " да бъда там, обаче си общувам с англичани във фейсбука и са много мили. Ти с някакви канибали ли си се срещал в Англия , говориш сякаш са те били ....

15

Анонимен

преди 7 години

Някъде бях чел, че Мохамед е най-използваното мъжко име в света. А за второ име е Лий. Можете направо да си кръстите синчето Мохамед Лий. За Англия е ясно, там е сбирщина на всякаква *** от близкия до далечния изток. Дръпнатите очи също. За чистокръвните англичани от африка да не говорим.

14

До 12

преди 7 години

За едно нещо грешиш.У нас, сред мюсюлманите били най-популярни имената Мехмед и Мюмюн. С други думи, не ги е грижа, че името Мюмюн е близко по звучене с названието на една животинка.Наскоро имаше статия за популярните имена у нас и там прочетох това.

13

Цесекар

преди 7 години

До 1 9 1 4Евроидиотите да си одат у кошарата,ЦСКА Е НАШИЯТ БОГ УРААААААААААА