173

Р.Недев

преди 7 години

Борисов кои ти вярва ти и твоите зам.председатели сте нагли грабители защото се чувствате недосегаеми съд ,прокуратура работят единствено за вашите интереси.Така ме ограби твоят зам.Д.Николов наи добрият ти кмет бедна ти е фантазията какво причини на мен и семейството ми и всичко да си получи обещаното

172

Нищо сложно няма

преди 7 години

Хората не искат саниране на 1000 блока и окрадени 1 милиард всяка година . Искат за този милиард да вдигнете пенсиите....На работещите им писна всеки месец да дават луди пари за лекарства на родителите си.....Толкова е просто.

171

Икона

преди 7 години

Лошото е че доста народ се подведе по тебе , нискочела мутро...

170

Анонимен

преди 7 години

Безсрамник е Бсй ! От 15 години ни "спасява" от лошото а все по-бедни и отчаяни. Емихрацията не спира, икономика няма, рекет на целия бизнес, особено големия и кражби от магистрали и големи държавни поръчки. Говори се, че между 11 и 12 милиарда вече има пи сметките си Бай Буй, а останалите около него и предишните? Преди 2 години САЩ му конфискуваха 460 милиона долара от Саудитска банка. Той скърца със зъби и мълчи. В.Нолан му го каза лично. Ето къде са ни парите, за болните и бедните.

169

Анонимен

преди 7 години

ДА ПОДКРЕПИ ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО И ТО ДА СЕ ОКАЖЕ ПО ДОБРО ОТ ГЕРБ.АУУУУУУУ УЖАС, УНИЩОЖИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ

168

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата лудост на българския народ г-н Борисов е , че Вие станахте премиер.Най-голямата лудост е , че още не сте в затвора, заедно с цялата пасмина около Вас.

167

Анонимен

преди 7 години

АКО НЕ СЕ КРАДЕ НА ВСИЧКИ НИВА, поне на половина, пари има. Но богаташите няма да са съгласни защото и 10 милиарда да има им е все малко. Дреме им, че двойното и тройно счетоводство, че водят работещите за тях на минималната работна заплата, че чре контрабандата богатеят всяка минута, всичко това е в основата на отказа.А Тиквата, икономист ли е, финансист или правист?Всичко му плаща за да може да върви бизнеса някак си. А за бедните все няма.Около 60 милиарда са откраднати от България. Найс,а?

166

Съседите

преди 7 години

Кипър 683 евро минимална работа заплатагърция - 684 евротурция - 424 евроЧерна гора - 288 евросърбия 235 еврорумъния - 217 евроБългария 214 ЕВРО

165

Анонимен

преди 7 години

Най-нисак работна заплата за страна в ЕС - - в БЪЛГАРИЯ люксембюрг - 1923 евронидерландия 1502Белгия - 1501Ирландия 1461Великобритания - 1379 евро минималан работна заплатаАндора 915 ЕВроИспания 757 ЕВролатвия - 300 ЕВроУнгария -333 евроБЪЛГАРИЯ - 214 ЕВРО!

164

Анонимен

преди 7 години

въпроса не е дали прахосваш средства. Въпроса е ЗА КАКВО ги прахосваш. Цяла средства залага средстав за РАСТЕЖ и ИВЕСТИЦИЯ. няшият ***- анара живее във времето на Дяноов и предлага ИКОНОМИИ. Икономиите бяах полезни през 2009-2010, когато имаше крах на банковита борса, но сега само вредят. бизнеса, образуваанието, технологиите имат нужда от СТИМУЛИ.

163

Ласло Андер

преди 7 години

- Но все пак подобна мярка, ще довеед до много фалити, особено във провинцията!Л.А.- фалити на кого, на бизснесмените или на местните феодали, срам за съвременната Европейска цивилизация. положението на България в провицията е доведено до робско съществуване...

162

бб

преди 7 години

Искам да ви поздравя, затова че вие като гръбнак на нашата икономика, банковата система, направихте доста през последните години.Макар да се опитах да ви счупя прешлените, вие още кретате и мърдате.

161

четете Ласло Андер

преди 7 години

комисар за социално включване:- но Все пак подобна стъпка, рязко увеличаване на минималната заплата от 170 на 600 евро няма ли да разклаи Икономиката на България?Ласло Андеро, евкрокомисар: НЕ! И съобщавам това с цялаат отговороност на поста който заемам. ние мноог внимателно сем проучили икномическата обстановка в България. Мнимална заплата в размен на 450 ЕВРО е напълно реалстична, може и още!

160

Не им пука на

преди 7 години

Изградените яко кропуционни водни цикълчета и сметища вдигнаха разходите з а вода и смет зверски..Над 70% от територията на страната обезлюдява .Над 2 000 000 в детеродна възраст нямат доходи з а оцеляване и раждане на деца.

159

Анонимен

преди 7 години

НОВИНА ! ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПРИЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ на 1 ноември, според което ВСички държави членки на ЕС, са дължни до 3 месеца от постановлението да направят минималната заплата 600 ЕВРО на месец!

158

аман от наглеци

преди 7 години

БОрисов се записа като най наглия прахосник в историята на Балканите от края на Мезозоя.Прахосаните десетки милиарди живи левове само за яко корупционни обекти не носят нито лев доходи на народ а или на огромната ненужна администрация.над 4 000 000 преродени в БЪлгария не получават доходи заоцеляване..над 3 000 000 по данни от вчера нямат никакви доходи..

157

Родолюбец

преди 7 години

Е, сега стана ли ви ясно, че не надигнем ли сопите и не наритаме ли тези престъпници в Анадола, нищо добро не ни очаква!?Стана ли ви ясно защо Орбан връчи орден за заслуги на Бойко *** - спасителят на Европа?! Ако не е, скоро ще ви се изясни, но ще е твърде, твърде късно.

156

218

преди 7 години

за мизерия хайде да не говорим по времето на Живков - последната година МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е БИЛА 600 . - преди 27 години. - ДНЕС СЕ МЪЧАТ ДА Я НАПРАВЯТ 460 .лева!

155

Менда

преди 7 години

Вчера - имаме съвпадение с политиките с ПФ, ние вееч две години си помагахме.Днеска - никога не са ни съвпадали политиките с ПФ.Личи си влиянието на Тиквата преди дпет дни - няма да подкрепям кабинетонди ден - ще подкрепя ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИКИвчера - никакъв кабинет няма да подкрепям.до утре има вреем пак да се завърти.Прави са ПФ, този човек не трябав за е министър-председател.Той е вреден за държавата. А най-лошото е ч в Герб няма никой със самостоятелно мнение.

154

Анонимен

преди 7 години

Искаме си мизерията ..ае..а..а като едно време . Бедни , но равни . Всички трябва да получаваме по 300 лв. пенсия и край . Това е нашата мечта на комунистите . Гладни , но равни .