25

Галя

преди 7 години

Фантазии, фантазии...

24

Анонимен

преди 7 години

Мелания, чието моминско име е Кнаус, напуска Словения, когато е двадесет и няколко годишна, в преследване на международна кариера на модел.====================================значи напуска Словения на двадесет и няколко години, през хиляда деветстотин и нам коя си година се установява в щатите, жени се за тръмп на 30 и кусур години, през двехиляди и някоя си година ... абе какво значение имат някакви си числа тука, важното е приказката да върви

23

Кукловодът

преди 7 години

Искренно се надявам тази инициатива да я поеме Радев и ние да станем реалният мост на това и да видим Тръмп и Путин в София през 2017 . За мен лично това ще е ход НОМЕР 1 на Кабинета на РАдев . дано да успее да го организира .

22

38284

преди 7 години

До 77380Това се отнасяя до 22, който обявява Словения за най-бедната страна в ЕС не на кирилица, а на латиница.

21

77380

преди 7 години

До АнонименНе си наясно със стандарта и начина на живот в Словения. Дръж се за *** - може сле дълъг слугинаж да дочакаш да те споменат н някоя статистика, относно безцелното политическо слугуване.

20

Анонимен

преди 7 години

дано, дано ,дано та светът да си отдъхне от краварските бандити.ще я кръстим майка мелания

19

Анонимен

преди 7 години

Как така може в Словения да не правят изказвания срещу Русия и да приемат на два пъти Путин .Я бързо Плевлю да отиде да им изнесе лекция ,що са евроантлантически ценности.И да ги смъмри загдето не виреят в Словения

18

Анонимен

преди 7 години

Какъв Бял Дом бре, самата тя каза че нямало да се мести, а Тръмп ще го използва само като офис, щото му било тясно :)) Това ще е най - необичайното президенство в историята на САЩ, защото за пръв път имаме бизнес магнат, а не марионетка!

17

Анонимен

преди 7 години

Да вземе им изиграе един танц на пилон в Любляна и да ги помири. После да отидат на - охота, да ударят по някой глиган и това е.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТолкова се съобразяват с нея, че са я натикали в ъгъла като краставо куче и всички се изхождат отгоре : ) Остана им само едното дрънкане с оръжия и това е. СССР умря и русия няма как да го замести. Отдавна има само една суперсила и тя е на другия край на света.

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНапротив, заблуден си и то много, вземи се образовай малко вместо да пишеш простотиите си. Варягите не са нито викинги, нито подвид на викингите - всеки който разбира от викинги го знае, само неграмотниците мислят, че варягите са викинги.

14

Анонимен

преди 7 години

А варягите са точно подвид на викингите, скандинавска култура огромни два метра, пирати.

13

Анонимен

преди 7 години

18 - ти вземи и прочети - варягите се омешват със източните славяни - антите, и така се създава Киевска Рус, която по-късно се разделя на Русия и Украйна. а славяните са били част от балто-славянския-съюз, но балтите - това са Литва, латвия, естония.

12

Анонимен

преди 7 години

Славянките са красиви и ако си щедър с тях - и послушни благоверни съпруги, не като американките да дърпат за развод след няколко лета и да одерат съпруга си с каквото могат. А тоя Церар голям мазник ми се струва.

11

Марво Орбини

преди 7 години

Анкъл Тръмп има много добър усет за жени, харесва само славянки!

10

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

словенците ако им беше драго , да са седели в Югославия при Милошевич. а за танковете словаците па са много благодарни на славянските си братя. тоест ,ако пита жена си , ще прати ракетите. ако пита бившата, ще прати и ракетите на китай , индия, пакистан и северна корея.в москва така ще се разведри, че на садовое колцо сигурно ще стигне 2к по целзий.

9

Анонимен

преди 7 години

МЕЛАНИЯ Е ИЗРАСНАЛА В ЮГОСЛАВИЯ. СЛОВЕНИЯ ПЪРВА СЕ НАДИГНА ПРОТИВ МИЛОШЕВИЧ ПРИЯТЕЛА НА ПУТИН.1991Г.

8

Анонимен

преди 7 години

ДО 7 ЕЙ АМИ АКО ДОИДАТ КРАВАРИТЕ В РУСИЯ КАК ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕТЕ?

7

Анонимен

преди 7 години

ЕЙ ВЪРВИ ИМ НА ТИЯ РУСНАЦИ ВСЕ СЕ УРЕЖДАТ С ВРЪСКИ. И ВИНАГИ ГЛЕДАТ НЯКОИ ДА ИМ ПЛАЩА СМЕТКАТА

6

Един имигрант

преди 7 години

Да живее дружбата между САЩ и Русия. Дай Боже скоро да се получи подобно приятелство та да миряса целият свят.