35

G.Savov

преди 7 години

Pozdrawleniq za pozitziata Ministur Taneva! Na Bulgaria i tryabvat politizi s prinzipi kato vas.

34

от Мездра

преди 7 години

Десислава Танева, Вие направихте за Земеделието в България много много много през последните 2 години. Успех за ГЕРБ! от Мездра

33

Малев-Нова Загора

преди 7 години

БСП са ангажирали доста хора днеска да пишат по тази тема. Колкото повече я мразите Танева, колкова повече се убеждавам колко много е направила ЗА БЪЛГАРИЯ!

32

Янка Сакалиева

преди 7 години

Десислава Танева, Варна е с Вас!!!!!!!!!!!!! България има нужда от Вас!!!!!!!!

31

Иван

преди 7 години

Явно някой я защитава тук, сигурно е съученикът от Сливен. Да се връща в Сливен, ама зад решетките.

30

Genko Danev

преди 7 години

До Иван Велевhahahahaha, totalno si prav, yavno Taneva im e cherna za neshto, gledat da otstrelyat uspeshnite ministri i v drugite forumi.

29

Анонимен

преди 7 години

Никой ли не си спомня, че именно тази крадла беше дясната ръка на Миро Мършата, едновремешния любимец на Боко Тиквата.

28

Иван Велев

преди 7 години

личи си разликата в електората на ГЕРБ и червените. Наистина много злоба има в коментарите. Танева свърши чудесна работа в земеделието, в това спор не може да има.

27

Сержант

преди 7 години

Не я знам какъв специалист е в земеделието, но и се носи славата в Сливен. Де любовница , де туй онуй на младини в мелинвеста.

26

Анонимен

преди 7 години

Сбъркана работа! Не иска да е политически анагажирана... с никой освен ГЕРБ, ама като те канят да РАБОТИШ като министър заради (спорните) ти експертни умения, това политическа ангажираност ли е и към кого точно? И какво точно е "ще гласувам, ама не по лично решение, а в следствие на политическата ми ангажираност"... Въобще защо са ни 240 депутати, като никой от тях не си използва главата, а прави каквото му наредят 4-5 партийни лидера

25

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ И В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ ИЗЛИШНА.ОБРАХА ФОНД ЗЕМЕЗЕЛИЕ.

24

Анонимен

преди 7 години

basi na kolko mnogo hora e otryazala delaverite, verno mnogo ya mrazat komunistite. Bravo Taneva!

23

Анонимен

преди 7 години

Отличен експерт в краденето е! Кога ще се разследва и кога ще бъде осъдена!?

22

Анонимен

преди 7 години

няма,няма друг министър на земеделието в България след 10 Ноември 89, който да е направил толкова много, нормално е успешните хора да ги мразят неудачниците. Танева е етикет за професионализъм. Отличен експерт! С кое останаха неудовлетворени земеделците, кое, кое. Няма такова! приятен ден на всички.

21

Данъкоплатец

преди 7 години

Какви злобари сме ние бе!? Тая ни краде и със задните си части само от аферата с джиповете на горските стопанства си е сложила 300-400 хиляди в джобчето. Знаеш ли обикновеният българин колко години трябва да работи за 300-400 хиляди лева!? А кой знае още колко такива далавери е направила, за които не знаем.

20

th

преди 7 години

До Анонимен 6Точно при управление на БСП икономиката се раздвижва и това може да се провери. И не слагайте равенство между БСП и ГЕРБ защото точно социалистите бяха против смяната на Бокова, спирането на АЕЦ-а и ЮП, приемането на СЕТА и споразумението за заселване на мигранти. БСП бяха и против заемите, фалшивите реформи в образованието и здравеопазването и прочие. Не е лошо да четете и други сайтове и да гледате изявленията в НС. Или е по-лесно да ги плюете само защото били БСП?

19

Анонимен

преди 7 години

До до всички злобарив случая не знам на кой плащат на нас хората или на вас драскачите на герб

18

Анонимен

преди 7 години

Танева е корумпирана министърка, това го видя цяла България, вместо да пита за министерството трябва да пита къде е сливенският затвор, защото мястото и е точно там.

17

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ имат отличен екип, България има нужда от ТОВА правителство! Всичко друо е лош компромис!!! Поздравления г-жа Танева.

16

Glock

преди 7 години

Какво стана с аферата с джиповете за по почти 200 хиляди лева парчето купени от подопечните и горски стопанства, от фирмата на неин бивш съученик с нагласени обществени поръчки. Кога ще я видим най-после в затвора за кражби в особено големи размери?