29

Наивен

преди 7 години

"Изведоха афганистанци от лагера в Харманли, ще ги депортират"Дано е правописна грешка. Може би са искали да напишат Изведоха афганистанциТЕ от лагера в Харманли, ще ги депортират. Иначе няма смисъл.

28

До 23ти

преди 7 години

*** ние изобщо не сме длъжни да се съобразяваме с особеностите на афганския регион, нито разделението им на племена, пос*аникът им официално лице ли е, да, тогава той носи отговорност. И никой не може да ме убеди, че това са бежанци, най-краткият и евтин път от Турция до Берлин или там някъде е със самолет, нали ги искат там, откъде накъде ще вървят пеш, коли нямат, що за убийствен път за какво? И жени и деца да са, какво? Джихадистите също имат жени и деца, що пък не?!

27

Анонимен

преди 7 години

Какъв е смисълът. Държавата все още е без граници и същите тези рано или късно ще се върнат. Само дето тормозят нещастниците

26

защото

преди 7 години

До АнонименТам не ги щат

25

Анонимен

преди 7 години

АФГАНИСТАН, мила моя майно льо! Още не мога да го повярвам това... Изведнъж, видите ли, станало много популярно сред младежите в Афганистан да предприемат рискови пътувания отвъд граница (че и няколко граници), и ние почваме да им строим подслони и да ги храним с печено пиле. Ако се чудите докога ще продължава тази идиотщина - докато решат да се пресели и целокупното население на Монголия, Индия и Бангладеш, а защо не и Индонезия и Филипините.

24

ivailo1403

преди 7 години

Журна.лята сутринта питаха разтревожено служител ли беше на лагера, или пък от ръководството - " Какво има за ядене за бежанците ?" Отговор- " За закуска чай със сирене, а за обяд - печено пиле ..." Дано държавата започне да се грижи така и за многото българи за които такова меню е рядкост.

23

Анонимен

преди 7 години

кой плаща самолетните билети - България, САЩ. ЕС, НАТО

22

:-) да се викнел пос

преди 7 години

Това е голям майтап ;-) да се викнел посланникът :-)Хора преди да се изказвате публично мааааалко почетете ,за даденият регион. Правителството там се ВОДИ САМО, че контролира столицата И ТО ДЕНЕМ. НАВСЯКЪДЕ ТАМ Е СТРЕЛЯЙ ПРЪВ. Говорят ли ви нещо следните думи : пущуни, таджики, узбеки, северен съюз , талибани , муджехидини, и най-важната за този регион - МАК.

21

пр

преди 7 години

СЕГА ИЗПОЛЗВАТ СЛУЧАЯ ДА ОТКРИЯТ ОЩЕ ЛАГЕРИ УЖ от ЗАТВОРЕН ТИП ,но колко на брой-10,20 ,100 .И правилният термин е Н А ШЕСТВЕНИЦИ

20

Анонимен

преди 7 години

Даже Саудитска Арабия като пръв приятел на САЩ, може да ги закрилят директно в Ню Йорк,толко протести направиха в защита на разноцветните, да ги вземат всичките.

19

Ели

преди 7 години

И кой плаща за възстановяването на потрошените неща?

18

Анонимен

преди 7 години

Ем защо не бягат в Катар, Саудитска Арабия, Арабските емирства, там е богатия.Само че там полицията пъво бие и тогава пита.

17

хаиде де

преди 7 години

Докога ще слушаме празни приказки .Ще депортираме, ще върнеме, изкарахме , изведохме , чакаме , лагер от затворен и отворен тип стига овъртания и глупости . Всички емигранти трябва да бъдат незабавно депортирани , независимо какви са ,откъде са и дали са със семейства .

16

Анонимен

преди 7 години

Защо не кажат истината че афганистанци и сирийци са влизали с принудително отнети жени и деца и като минат границата захвърлат децата, изнасирват майките,Тази *** е опасна

15

Анонимен

преди 7 години

Еврогейската демокрация забранява да се използва сила, странно армията и полицията тогава какво да използват, сигурно литературни четения, щото после ги тормозят "правозащитниците". А амуджите се подиграват.

14

талибантурист

преди 7 години

Връщат афган в Афганистан?!Ще дойде пак като талибан!

13

Анонимен

преди 7 години

Ние сме изпратили български бойци да им пазят държавата, а млади и здрави афганци са дошли тук да ги храним и да ни замерват с камъни? Да се привика посланика им и да му се каже ясно или да си прибира отпадъка или ние си прибираме контингента!

12

Анонимен

преди 7 години

Сега пак от нашите пари, ще плащаме ремонта на този лагер, защото ман**лите го строшиха, малко ни е, че ги издържаме. Как изобщо толкова авганистанска папл*ч е влязла в страната, вероятно без документи, как става тая работа, граничарите на границата ли са, вършат ли си работа, защо няма охранаи да се стреля, както е в Щатите. Омръзна ми от политически обещания, искам спешни действия, ако ще и нов Хитрел да ни управлява, само да се грижи за малкото останали българи.

11

Анонимен

преди 7 години

На целия свят е ясно, че афганзите са ковандировани в Европа от ахганистанскага нарко-мафия, само на нашено МВР не е ясно.Да ги екстрадират по най-бълзия начин, всичките, че ще започнат да ни ги изпращат с фалшиви жени и деца!!!

10

Анонимен

преди 7 години

До един другЕ колко са пенсионерите реститутки и бивши управители на червени куфарчета???