133

Анонимен

преди 7 години

Тези коментари срещу националистическитепартии са от дост, дпси всякакви други продажниинтернационалисти. Дажеоткрито заплашват с някакваделба. На който не му харесва границите са отворени.

132

Анонимен

преди 7 години

П Р Е Д А Т Е Л И"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт." - В. Левски

131

Анонимен

преди 7 години

Значи член на БКП, пожарникар, мутра и собственик на медии, банки и т.н. може да бъде премиер на РБ, а кабелджия и собственик на хотел не може. Баси и тролското малоумие.

130

М, да ...

преди 7 години

Борисов е коварно същество, артисче играищо си на държавник! Дали патриотите ще влязат в капана и ще послужат за изтривалка на Борисов/Герб и тези зад него? Ще има ли приемсвеност в министерствата или всичко сначале? А ревизии на доскорошното "управление" на ГЕРБ ? Защо в България администрацията неможе да работи и без правителство - показател за отсъствие на държава ли е? Кога България щи стане държава и ще може да работи и по дълъг период от време без правителство? Кой ще се заеме това да свър

129

ром

преди 7 години

Щом не искате турци в парламента, дайте им територия за парламент!Заради пишман патриотите ви Ердоган ще окупира югоизточна България.Продължавайте да ги делите хората на турци,*** и българи

128

Анонимен

преди 7 години

Направете коалиция с ДПС.

127

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава работеше усърдно това да се случи.Яхнаха бежанската вълна,сееха омраза и страх и ...Не ми се говори.

126

Анонимен

преди 7 години

Ох,да се смееш ли,да плачеш ли.Боже,божеее,докъде се докарахме.Каракачанката,Валерко и Воленчо да управляват държавата.Както беше казал един друг,егати държавата,щом тия ще я управляват.

125

Анонимен

преди 7 години

Когато дойдат патриотите в България ще настъпи рая на земят.Блажени са вярващите.

124

РХ

преди 7 години

* Когато една Система се провали - започва да говори за "патриотизъм"* Когато една Система реши да избива гражданите си - започва да говори за "отечество и родина"

123

асС

преди 7 години

ДА ДА ДА ! Давайтее мачкайтееее

122

Анонимен

преди 7 години

КАРАКАЧАНОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ДСВолен е троянският кон на Путин.

121

Анонимен

преди 7 години

То и ВМРО беше в един кюп с партията на Бареков т.е. с Цветан Василев.Името на Каракачанов беше в списъка на честите посетители на Цветан Василев в КТБ, вяроятно си е получавал корупционните парички.

120

Анонимен

преди 7 години

Борисов каза, че след като народът е гласувал против ГЕРБ неможе да управлява и подава оставка. Ще иска нови избори,нов кредит на доверие.А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ПЛЕСНА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНА С ВОЛЕН СИДЕРОВ (ПРОКРЕМЪЛСКАТА ПАРТИЯ) и с бдц (партията на цветан василев)ЯВНО, ЧЕ ВЛАСТТА Е СЛАДКО НЕЩО И ТРУДНО СЕ ОТКОПЧВАТ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ВКОПЧИЛИ ЕДИН ПЪТ.

119

Анонимен

преди 7 години

АКО ПОДКРЕПИ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ И БОРИСОВ ЩЕ НОСЯТ ПЪЛНА СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕГОВИТЕ ДЕЙСТВИЯ.

118

Скитник

преди 7 години

Народе, народе БКП и държавна сигурност( разбирай комунистическа сигурност защото те варфеха само комунистите) те лашкат от 1944 годна , а ти блееш ли блееш !

117

дрън дрън

преди 7 години

Докато ни занимавате в държавата стават Неща пряко засягащи хората-ВАП решил да съди за остъклени балкони-За Витоша и за Пирин взели решения

116

рр

преди 7 години

Така турците ще направят хем подялба хем и изваждане на националистите от БГ Продажната шайка пак ще се запази в западната част ,а след 20 г ще асимилират и София .

115

Анонимен

преди 7 години

ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СЕ ИГРАЕ ЕДИН НОВ ВАРИАНТ НА КОМЕДИЯТА НА СТ.Л.КОСТОВ "ГОЛЕМАНОВ"Само как му светят очичките на тоя на снимката, как се облизва за кокала.

114

ОП

преди 7 години

Патриотите ще са най-силните водачи до сега!!!