40

Случаен

преди 7 години

Абе хайвани, смешници! По цял ден стоите пред компютъра и си чешете езиците. Станете та свършете нещо. Ама не, сухо дупе риба не яде! Та по-лесно е от магазина да си купиш рибката и да си я хапнеш. За нищо не ставате, само раздувате простотии! То яйцето като опре на дупето, тогаз ще ви заболи! А сега кой разбрал, разбрал! Хайде останете си със здраве и продължавайте в същия дух!

39

Анонимен

преди 7 години

Ром революционер няма , но радикал има . На тях трябва да им се каже - Внимавайте , да не настъпите Демокрацията по опашката .

38

а1

преди 7 години

Мдааа...... нашите родни пишман "специалисти" не знаят, че в Бг има два типа роми- Български роми - изповядващи източното православие- Турски роми - изпавядващи исляма... в общи линии.Първата група има "имунизация" срущу арабския вирус, а втората може и да се поддаде но при условие, че им осигурят "мешана скара с бира" при това без значение какво е месото -))))))псПо-вероятно арабските емисари да станат роми, отколкото нашите роми - тУтОристи!-))))))))))))))

37

НЕКА СИ ГОВОРЯТ ,БЕ

преди 7 години

ТИ 46--Нали не се онождаш за пари ......а , по УБЕЖДЕНИЯ..??!!!ЗНАЧИ.... СИ МОЖЕШ И БЕЗ ГЕРБ!!!Аллах , ше ти дава ...и Путин ше ти дава.....и Кадиров , дава -----ти глей само цвайтера да е у ред.

36

активен борец 1995

преди 7 години

Вчера гадните *** наваляха от небето като сняг и предизвикаха 600 катастрофи и как да не ги мразиш като надничат от всякъде и само за Путин питат и много мразят ГОСПОДИН другаря Борисов и неговите министърки.

35

НЕКА СИ ГОВОРЯТ, БЕ

преди 7 години

Аз съм заклет гербаджия още от бебе и от тогава обичам ГЕРБ и Бойко Борисов, аллах ДА МУ даде 10 000 години живот да ни *** и да ни прави удоволствие

34

Глупости ШЕФЕ...

преди 7 години

У България ---всеки се прави на "НЕКОЙ".......ЗА ДА МУ ПЛАЩАТ!!ИНАЧЕ....НИКОЙ НЕ МУ СЕ МРЕ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААА...ТАКА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЕБА , ХОРАТА ...!!!

33

Ха,ха,хаааааааа....

преди 7 години

КРАЙ , БАКЕ .......НЕМА ВЕЧЕ ПАРИ И ХОРА ЗА НОВА-- "ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА"!!!ХОРАТА ---ИЗБЕГАХА от БЪЛГАРИЯ ...ПАРИТЕ --СЪЩО......ХА,ХА,ХААААААААААААА...ВРЕМЕ Е И ВИЕ *** ДА ЕМИГРИРАТЕ......НЕКЪДЕ КЪМ СИБИР ..../..например/

32

Анонимен

преди 7 години

демокрацията разсипа държавата, разсипа образованието, армията, народа, българите спряха да раждата.това не е емиграция, това е евакуация!

31

НЕКА СИ ГОВОРЯТ ,БЕ

преди 7 години

НА *** ----ВИНАГИ ДРУГИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ!!!!НА КАЛПАВ ХеЙ ......и ко.зи.на.та му пречи....Палачовци!

30

АНОНИМЕН

преди 7 години

Стига сте говорили глупости,че Б.Б. е виновен за ислямизирането на България.Още през 90-те години се заговори,че съмнителни ислямисти шетат из Родопите и проповядват исляма,и разпространяват подходяща литература,дават пари за джамии,но БСП,които бяха на власт си чешеха задниците,а сега друг им е виновен

29

идва време!

преди 7 години

И след всичко това което пишете, колеги! На ВИНОВНИКА за това, му дават най голямото отличие в Унгария! хаха да плачем ли или да излезем на бунт!

28

Анонимен

преди 7 години

Ми гонете ги бре тая лежачка при тях е ясна гонете ги и оправени

27

Анонимен

преди 7 години

Самите роми в голямата си част са радикали. Салафитският ислям е отделна радикална доктрина, писмено обуслован радикализъм. Някой предприемчив ****** се е досетил, че съчетанието е добро за неговите цели и нахалства безнаказано из родината ни.

26

Анонимен

преди 7 години

Като няма държава, всеки се спасява както може за да оцелее от мизерията. Има и българи в ислямска държава.----------------------------------------------------------------------------------------------------------Един българин хайдутин,двама чета,трима - чета с предател.Та ако има повече българи в Ислямска държава, те скоро ще се разпаднат.

25

Българина

преди 7 години

Само 200 депутата националисти ще решат проблема, който е егзистенциален за България

24

Анонимен

преди 7 години

Това е хибридна атака от арабите, пускат си населението тука и същевременно изкупуват каквото могат. А брюкселските олиго.френи и немската откачалка ги канят в Европа.

23

Анонимен

преди 7 години

Ние сме роми и сме против тероризма",...................дали ? че вие за 1 000 лв продавате децата си в гърция, а за 1500 ще ги опашете с пояса сами да се гърмят. даже ще се записвате в списък,да раждате терористчета, стига да има за вас за кебапчета ,пиене и кючеци.

22

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaРодила мъшки коч овцатас големи кравешки очисъгледал го Вълчан в горатаи задницата му разбиПорасна,стана млад овенсъс криви,мъхнати роги но с нрав,покварен извратенрезил за стадото овциНакрая свърши много злев една кошара край реката любовникът му-сивото телепромуши му със рог главата

21

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се забрани със закон пребиваването и продажбата на имоти на арабските бок.луци. Най-гнусното племе на света.