20

Анонимен

преди 7 години

Хем сърби, хем боли. Оттук нататък за англетата само второто.

19

Ха-ха-ха

преди 7 години

Без компромиси към наглите и надменни англичани! Или всичко или нищо, за тях без никакви договаряния! Щом гласуват без да мислят, да си сърбат попарата, която са надробили!!!

18

Анонимен

преди 7 години

До НеПоловината народ гласува за брексита, а сега техните политици се опитват да оправят лайнаата им. Защото знаят,че отива на зле икономика. Популизма наистина взема връх...а хората масово се подвеждат поради незнанието и тук е същото - за няколко рубли местната проруска сгaн и майка си ще продаде.

17

Анонимен

преди 7 години

Британците гласуваха ,защото си мислят ,че без ЕС ще имат още по-висок стандарт на живот ,а що се отнася за мигрантите ,англичаните са против източноевропеиците най-вече поляици/800х./,българи и румънци.Те са по благосклони към народи идващи от бившите им колонии.

16

Анонимен

преди 7 години

До до българи-демократищо не вървиш в русия или на ПСМ?

15

че то тук има

преди 7 години

20 000 пияни руснака - та кво викате, да ги наритаме обратно към Сибир?

14

Браво на Доналд Туск

преди 7 години

Туск е напълно прав. С цялото ми уважение към британското правителство, но не може да се решават предварително само нещата, които Великобритания има интерес да бъдат решени. Или излизат или остават. Най-вероятно всичко ше се протака за да минат двете години и Великобритания ще се откаже от Брекзит-а. Истината е, че и Европейският Съюз и Великобритания имат нужда един от друг.

13

Анонимен

преди 7 години

ДО 12 ТИЯ БЕЖАНЦИ НЕ СА ПЪРВИ ПРОБЛЕМ. КОРУПЦИЯТА Е ТОВА КОЕТО НИ ПРАВИ БЕДНИ.

12

до българи-демократи

преди 7 години

българи, братя демократи моля ви, наслаждавайте се на емигрантите от Афганистан. Дишайте свободно, докато ви ислямизират.Спете спокойно докато българите изчезнат. Докато има българи - има проблем, няма българи - няма проблем.Арабелите раждат повече, затова заслужават парите от вашите данъци - нови фургони, чиста храна, без свинско, нови домове, защо не и цели села - те се радват на природата, българите не.Стойте в прашните градове и бачкайте за бежанците.Така е най-демократично!

11

dmx

преди 7 години

До до DMXПолитиката е търсене на възможности, а не игра на наказване. Британците гласуваха срещу неканените гости - имат си много. Нещо неясно?Сега това, което искат бюрократите е счупване на общия пазар и ЕС. Това означава, че нито ще можеш да купуваш, нито да продаваш там, за да накажеш лошите британци. И това пак повтарям го готви Туск и компания. Докато британските политици искат да оставят, каквото работи, на еврократите им се чупи.

10

ГУРБЕТЧИЯ АТАТЮРКЧИЯ

преди 7 години

ЩОМ ИСКАХА ДА ИЗЛЯЗАТ ЗАЩО СЕГА СЕ УВЪРТАТ И НЕ СИ ПОДАВАТ МОЛБАТА ЗА "РАЗВОД" ?! НА ВСИЧКИ НИ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ ДОРИ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС СЕГА СЪЖАЛЯВАТ ! ТОВА ТРЯБВА ДА НИ ПОДСЕТИ ,ЧЕ ЕМОЦИОНАЛНИТЕ И ПРИБЪРЗАНИТЕ РЕШЕНИЯ ЧЕСТО СА ГРЕШНИ ! НА ТУРСКИ КАЗВАМЕ - ОФКЕЙЛЕ КАЛКАН ЗАРАРЛА ОТУРУР ! НАПИСАНО С БЪЛГАРСКИ БУКВИ НЕ ЗВУЧИ КАКТО ТРЯБВА ,НО КАКТО И ДА Е ! ТА ПРЕВОДА ДОЛУ-ГОРЕ Е ТАКЪВ - КОЙТО СТАВА СЪС ЗЛОБА ,ПОСЛЕ СЯДА СЪС ЗАГУБА ! ТОЕСТ ЗЯДАШ СИ НА ЗАД.НИКА ,НО КАТО ПОБЕДЕН !

9

юбералес

преди 7 години

До dmxЗащото в ЕП има по-важни работи за обсъждане. Ако Британия иска обсъждане и пазарлъци - първо молбата за напускане. А те сега искат дебати за да преценят дали да напуснат и да спечелят време, защото май не им се напуска.

8

Евролюб

преди 7 години

А, бе, тоя Туск имал чувство за хумор. Един от малкото адекватни в Брюксел - година що зор видя да им втълпи, че трябва границите да се пазят, а не да се карат как да си преразпределят имигрантите

7

до DMX

преди 7 години

Значи Британия е права, защото иска да си нареди къщата и да прецени дали да напуска ЕС--или не.... Първо започни процедурата и после преговори--т.е. да няма връщане назад.Мей гжелае първо преговори за да реши дали и отърва да напуска....това английска почтеност ли е или е нещо друго?

6

Не

преди 7 години

Политиците в Англия , не са виновни те са издигна държавата в добър стандарт.Половината народ гласува за брексита, а сега техните политици се опитват да оправят лайнаата им. Защото знаят,че отива на зле икономика. Популизма наистина взема връх...а хората масово се подвеждат поради незнание...оставете политика на тези, които е владеят..по същата логика изкажете се за операция на хирург.

5

dmx

преди 7 години

Британия е права. Вие се оставяте да бъдете излъгани от пропагандата на бюрократите, които искат да счупят общия пазар и де факто да счупят ЕС.И защо да не се обсъжда въпросът с британците в Европа и европейците в Британия? Не видях аргументи. Туск е прерверзен бюрократ. Оставка!

4

Анонимен

преди 7 години

АНГЛИЧАНИТЕ ОБИЧАТ ДА ХОДАТ , КОГАТО ДА ИМ ИДВАТ НЕЩАТ. Няма как да стане.

3

Анонимен

преди 7 години

И Англичаните се подведоха по крайно десни и леви популисти. Истината е, че когато предлагаш такава голяма смяна...трябва да предложиш и план на новото. След изборите основателите на брексита избягаха.Това става и в България...подведохте се за рефендума....и след него няма да остане никой от предложилите го. Така остава и с партиите, събарят с черен пияр Борисов...и нямат план, какво да правят. Човек трябва добре да мисли преди все да чака новото. Някой път новото е по-лошо от старото.

2

Анонимен

преди 7 години

Младите българи, отидоха в тази Англия да им бършат лай**та на тея мързеливци и да живеят по фургони и да се крият, като мишки без документи - ужас!

1

Анонимен

преди 7 години

Дебелоочие от страна на англичаните. Та те искаха именно това - да спрат свободното движение на хора от и в острова. Не разбирам с какви очи искат това да не важи за тях в останалата част на света. Защото практически излязат ли от ЕС, стават външна държава точно както САЩ, Канада и т.н. и следва за поданиците им да важат същите правила.