72

Циник до 72

преди 7 години

И аз имам подозрения, че си мюсюлманин! Кой ти дава право да наричаш юзърите фашисти - затова, че не желаят да хранят с парите си - тър*теи, изнасилвачи, и бомбаджии? Ако ние сме фашисти - то ти си уникално т*ъп л*умпен! Как е? Харесва ли ти? Мекокиткини толерастчета, и дъгоцветни либерастчета ни докараха на този ред ! Да храним бъдева световната и*змет!

71

Ватан

преди 7 години

Ти мюсолманин ли си ? Ако не си, знаеш ли нещо за мюсолманската култура ? ... Като например, че те смятат, че техния пророк им е казал, че тяхната религия е най правилната и целта им е да принудят всички да я приемат , ако ли не ... провери какво се случва в Близкия Изток

70

До анонимен 72

преди 7 години

Нещо, не ми е ясно как ще ги накараш да работят - те идват за социални помощи - и затова напират към богатите страни. А колкото за нашите моми - аз моята щерка не я давам. Ти твоята ,ако искаш направо я изпрати в Афганистан. Може да останеш доволен - знам ли?

69

Анонимен

преди 7 години

Работодателите не могат с местните роми да се разберат и не ги искат, чужденци без език и образование ще им решат проблемите. За колко години се става добър работник и се усвоява занаят?? Всяко нещо е занаят - от правото и икономиката, през лекарят до хлебаря и обущаря!!! А ако трябва и език да учиш? А ако местната култура е коренно различна от храната до облеклото и религията? Къде сте тръгнали боси през тръните да ни баламосвате с приказки от 1001 и една нощ!!! Това е чист геноцид за нас!!!

68

Някой

преди 7 години

До Анонимен72Да, много лошо ще бъде! Не за това умряха Ботев и Левски!

67

Анонимен

преди 7 години

Верно то за изоставените села,за малките пенсии,за избягалите българи са виновни бежанците.Толкова много мислим колко сме зле,че по далеч от носа си не виждаме.То българинът обича да казва,че от добротата си пати.Тъй никой не казва,че от лошотията си страда.

66

faschist?????

преди 7 години

TOva e 100% elektorat na DPS i DOST. NE moga da si predstavja, ch ebiha glauvali sa druga partija. Suvsem demokratichno ste imat ost ei ost epoveche deputati... A nachite Momi ste rajdat elektorat sa tesi partii. Ne sum protivnikogo. No prozesut na "integrazija" bi bil dulug i pochti nerealen

65

Анонимен

преди 7 години

Сега българските села да не са по-добре?Останали са с по десетина баби и дядовци, и стотина цгани да издевателстват.А ако се заселят живи хора като бежанците, ако работят тази земя, ако се женят за момите ни и имат много деца,лошо ли ще е?Питам ви, фашисти?

64

Някой

преди 7 години

Какво означава "подходящи" и защо пък да "може"? Кой решава това - Шепа продажници или българският народ? Защо няма едно референдумче за тези "бежанци" за да разберете защо ще ви изритаме след 4 месеца?

63

Анонимен

преди 7 години

Тази *** втурнала се към Европа с какъв манталитет вярва че в Германия,франция,фламандските и скандинавските страни ще е по-добре.Западноевропейците узряха че от тази *** полза няма.Той идва неграмотен,с възможно най ниски хигиенни навици,не можещ да върши никаква работа и най-вече мързелив.Та нашите джипсита с в пъти по приемливи за западнярите макар че и те вършат безобразия.От сирийците които стават ще бъдат отделени останалите обратно.А не дай си боже някой атентат ще катализира депорти

62

Силистра

преди 7 години

2000 бежанци ще бъдат настанени в Силистра скоро

61

Анонимен

преди 7 години

приятел, аз БГ работодателя отдавна съм го разкрил.Смешен ми е тоя слави-патриот, дето вика как в България било пълно с качествени хора, че и тези отвън ще вземем. Само големи приказки за маса.

60

до 53

преди 7 години

От какво ще те спасят тези мързеливци,те са тръгнали за социални помощи?Освен ,че са примитивни,необразовани,радикализирани,не зачитат законите ,не уважават жените,решават всеки проблем с бой и оръжие е те други качества май нямат.Ако бяха с подобен на нас манталитет-сърби,унгарци,чехи,румънци,руснаци и др. то проблем нямаше да има и всички щяха да са за това да ги приемем,но тези -АБСУРД!!!

59

Анонимен

преди 7 години

"Достатъчно българи отдавна няма за нищо. Можеш да питаш всеки работодател."Изгонихте де що имаше българин,сега цганите и афганцте ще ви работят, пишман-бизньисьмиени.

58

Един

преди 7 години

Няма подходящи - всички вън. Разбирам, че имат проблеми, ама те са си техни, а не наши. Така че да си ги решават, а да не ги прехвърлят на другите. И те така ...

57

Анонимен

преди 7 години

"Достатъчно българи отдавна няма за нищо. Можеш да питаш всеки работодател."Приятел, аз ако започна да питам работодателите....Знаеш ли защо рИвЪт?Чувал ли си следната гениална максима: "Не стига, че ми работят, ами и искат да им плащам".Само "велик български работодател" може да роди подобен "мозъчен диамант".

56

Анонимен

преди 7 години

Аааа, сега хора има, ама бизнес няма.А бизнесмените ни какви са, да не са индонезийци?

55

Анонимен

преди 7 години

Това беше най голямата глупост. Всеки преминал раницата без виза и документи в затвора и екстрадация,Всеки кротък азиатец днес, утре може да бъде агресивен терорист,

54

Анонимен

преди 7 години

"Достатъчно българи отдавна няма за нищо. Можеш да питаш всеки работодател."Не питам работодателите, защото ги знам какво представляват.И ХОРА ИМА, БИЗНЕС НЯМА.Докато дават 400лв. за 10 часа работа, ХОРА НЯМА ДА ИМА.Да се научат ДА ПЛАЩАТ!!! Тогава ще има хора.

53

Анонимен

преди 7 години

И като е важно,че авганистанците не искат у нас,защо ги държим насила?