51

до 64

преди 7 години

До Чухте ли го?!?!Не ги слушам вече. Не ме интересуват. Отдавна знам какво представляват. Толкова са нагли и безкрупулни, че повече не може. И този Воденичаров и неговата титла не отговаря на средните европейски критериите за тази титла. За какво говорим? Младите хора от тези с ГЛАСУВАНИТЕ титли, а не отговарящи на някакви изисквания, на НИЩО НИКОГО не могат да научат.

50

Чухте ли го?!?!

преди 7 години

Преди малко по Първа програма, председателят на БАН как жално милно лъже и маже?Имало млади хора, които идвали в БАН дори за ниските заплати, казвайки, че искат да правят наука!Ами идват, при тази безработица и с наивната надежда, че ще защитят дисертации. Защо не каже за кого са редовните докторантури, със стипендии, по-високи от заплатите на обикновените висшисти? За децата и внуците на професорите! Такива ще се кротнат при татко и дядко, защото после ще взимат пари от 3-4 места!Мошеници!

49

Joko

преди 7 години

3000 лв ! Уа у у у ! Много е паднала мизата ?!?!? Аз за една дипломна работа взимам 1000 лв. и е опашка от клиенти. Ако има мераклии за дисертация съм налице. Гарантирано без преписвания и взаимствания от други трудове. В зависимост от темата, цената започва от 5000 Евра . Чакам някой да се обади.

48

Анонимен

преди 7 години

Има доста алтернативи, засега единствено няколко алчни олигарха пречат да влезнат в масова експлоатация на мн по-достъпна цена. В следващите поколения е надеждата, дано те да са по-разумни и да се спре с този *** цирк, който е човешката реалност в момента.

47

Таню

преди 7 години

И ми е писнало такива лeваци като твоя милост да ми говорят като последна инстанция... Хеа' джуниър кундеоператор мит Дойч... От толко антени по тоя бизнИспарк ви се изпичат мозъците, ама сте големи в собствените си очички...

46

Хахо

преди 7 години

А бе има много философи на тема енергетика!Какво ще стане с ветрогенераторите или фотоволтаичните инсталации, когато поради активна вулканична дейност небето ще се насити с вулканична пепел за няколко месеца или години, когато сегашния ветрец бъде наследен от бури и урагани!?Ще чакаме времето да се нормализира, а дотогава ще си светим с лоени свещи, които бързо ще свършат!!Надеждно контролираните атомни и термоядрени реакции, не зависят от екстремни природни феномени и не замърсяват природата!

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен56Франция за малко и Германия го постигат със съответно 14 и 9 атомни централи , отделно Германия с невинния Северен поток, който идва от небето.

44

Анонимен

преди 7 години

А най-важното е да се спре използването на атомни електроцентрали, където една авария може да унищожи хиляди квадратни километри с живот. И това на фона, на новите технологии, които са напълно безопасни и екологично съобразни, където може да се изгради фотоволтаична електроцентрала в някоя пустиня, която да захранва целият свят, стига да нямаше корпорации и нагъл, алчен, *** елит, който дърпа конците и определя накъде да духа вятъра.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Коста Рика и Шотландия често постигат 100% от възобновяеми източници, Дания, Австрия и Германия са все по-близо, въобще всички страни в западна Европа до 10-15 години са на път да го постигнат изцяло, това е и основната първа цел на споразумението за климата, да се сведе до минимум използването на изкопаеми източници на енергия. В България целта е кой от където може да краде повече, развитие, модернизация, бъдеще, на никой не му пука, нисшите материалистични ценности са по-важни.

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен53И кои са тези страни, тези където изобщо няма ТОК, наивник.

41

Анонимен

преди 7 години

Някои страни даже изцяло вече черпят ток от възобновяеми, екологично чисти източници на електроенергия, тук мутрите и милиционерите със стафида вместо мозък кога ще направят тези екологично чисти методи достъпни за все по-намаляващата и бедна работна класа на България, която ще се стопи до 15 години, когато мн хора ще се пенсионират, а мн ще заминат към гадния запад? Хрантутниците от къде ще крадат пари тогава, *** са на път да изгубят гостоприемника си и аз се радвам за вече спасилите се

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Ти луд ли си, да не мислиш, че в западна Европа има смог и кафеникав отенък на хоризонта?

39

ot 19

преди 7 години

Има чуството, че този минус го е сложил някой от споменатите от моята научна организация. Еднов еме викаха и скачаха като им спомненеш само за импактни публикации. А те казаха, ами ще си *** купим с проектите, които ще спечелим. Ами да- така и стана. Уважаваните учени са просто едни мошенници с титли и власт, които пречат административно на хора, които ИСКАТ да работят. Господа и вашето време ще дойде- всеки плаща.

38

Анонимен

преди 7 години

"Путин се скара на шефа на тяхната академия на науките...""За това у нас не се писа нищо."Аз пък прочетох за това в български сайт. Ето заради такива лъжи не мога да повярвам на това което пишете, дори и да е вярно. Извади си главата от мястото, кадето си я вкарал и погледни света - той е шарен и голям. Там не е само Путин!

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен46Еми Африка е за тебе, няма смог,чист въздух, не трябва отопление, ще живеят вечно. Е може умерен терорист да те обезглави ,но за мюсюлманите това не е нехуманно.

36

Таню

преди 7 години

До АнонименТочно тия, дето си ги дал за пример са места за мега скапаняци:VMWare - честито, брой си гъзa за скъсан (а бонуса ще го прибере прекия ти началник). Бтв, прав си да ги пишеш "were", бяха пионери някога...Visteon (ex-JC) - бъди готов да паднеш на стандарта на "гостите" от РишикешLuxoft - Айде да не ти издавам тайни от IT кухнята, виж само бгработодателяTelerik - E, с тях ме убеди, че просто стреляш в тъмното...

35

Анонимен

преди 7 години

Е, тук за кого работиш, нали тази модерна система на робство контролира целият свят, само където на запад я няма простотията и селянията, и е поддържано и чисто, лека-полека интегрират нови технологии, дори говорят, че ще спазят условията на парижкото споразумение за климата, а тук след 100 години още ще дишаме въздуха от запалени шуми, гуми, дърва, въглища, особено през зимата, 70% от мъглата всъщност е дим от печките :D Това е супер здравословно, все едно пушиш по една кутия цигари на ден :D

34

Анонимен

преди 7 години

Да не губят време да си я пишат сами, или понеже не знаят нищо?

33

Анонимен

преди 7 години

При наличие на морални ценности, професор е титла със съдържание.Днес титлите са заглавие, което избива комплексите от липса на качества.Японска поговорка казва, че ако един пирон стърчи - трябва да бъде закован.Хората с качества са "заковавани" и осакатявани. Това не става на запад!Напредваха хора, дори без право да растат по закон, заради изискване за успех.И пречат на другите. Най-голямата корупция да заемаш място не по възможностите си и да знаеш това, но да се натискаш.

32

do 25

преди 7 години

До До Закони /20/Нищо подобно. В моята организация ръководството е над професор нагоре, а нямат дори ЕДНА ИМПАКТНА ПУБЛИКАЦИЯ, h фактор = 0.0. Н езнам за какви закони и допълвания говориш. Фактите са това.