14

do

преди 7 години

До до така е...в белите държави горивото се заплаща и то без да ти искат фактури и ала балаНяма а споменаваме че там заплатите са.......както трябва

13

BMX

преди 7 години

"Най-много мобилни работници има в София, Стара Загора, Варна..."Колкото по-развит града, толкова повече работници - нормално.Така е по целия сят.

12

Анонимен

преди 7 години

значи ако паднат визите за Канада , България автоматично намаля с 500к население :)

11

до така е...

преди 7 години

Така е наистина , само че тук ако пътуваш с кола 100 км.на ден общо отиване и връщане то надницата ти отива за бензина+амортизацията, там цената на бензина спрямо дохода го позволява.

10

така е по цял свят

преди 7 години

В САЩ е така от мнооого години - спомнете си характерното задръстване за филмите от 80-те . лошото е че в белите държави тези 88 км ги изминават със 100км/ч а при нас не ми се говори.

9

Krom

преди 7 години

До Селянин - а ти защо реши, че някой ти се сърди? Правото на работа е за всеки. И е напълно естествено човек да прави всичко възможно. Но следва да кажем, че това не е вътрешен български проблем. Има го навсякъде по света. Ако сме малко по организирани, ще го направим както например англичаните или италианците - те създават технологични паркове извън градовете и изнасят натам промишлеността и съответно работещите. Просто не сме дораснали.

8

Анонимен

преди 7 години

ТАКА Е КАТО ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ МИСЛЯТ КАТО КОЛХОЗНИЦИ. И РАЗДАВАТ ПАРИТЕ САМО НА ПАРТИИ. НА НАШИ И ВАШИ. ИНДИВИДА НЕ СЕ ПОДПОМАГА.

7

Селянин

преди 7 години

Никой не иска да напуска дома си и да живее в смрадливата панелка на някоя баба,но това го направиха милите ни депутати.Няма работа,няма болници,няма училища.Е всички искаме хляб и нормален начин на живот,затова мили граждани не се сърдете,но и ние от село душа носим.

6

Анонимен

преди 7 години

От Ваньо Костов-Теменужката тръгнаха нещата!

5

Анонимен

преди 7 години

Кажете направо че са нелегални имигранти, особено тези в София.

4

бг

преди 7 години

Селата обезлюдяха по отношение на българи има само малцинства.Същото е с малките градчета.

3

123

преди 7 години

Хората от цялото Искърско дефиле сутрин се изнасят към София и вечер се прибират, с влакове и маршрутки, там работа няма. Проблемът е, че след Своге маршр.няма и се ползват само влакове, които всеки ден закъсняват с по 2-3 часа в едната посока,нямало машини! И хората са принудени да се изнасят под наем в София, защото иначе губят работата си, и децата им не могат да стигнат навреме до гомназията или университета.

2

Анонимен

преди 7 години

ЕU :)

1

Херцог Трън

преди 7 години

Експлоатация !