12

До затворко

преди 7 години

До ЗатворкоПисма ми от *** като теб, без грам обща дори култура. Какво зелена площ, какво детска полянка и т.н. ти се привиждат. Това, че ти си ги наричаш така няма нищо общо с истината. Места предвидени за строежи, със собственици от десетки години и ти появил се от някъде да давате акъл какво може да се прави с чужд имот и какво не. Като искате зелена площ и детски площадки купувайте си земя и си ги стройте, може и панелката ди се бутнеш и да си направите площадка като искате.

11

Ikonomist

преди 7 години

Столична община като е правела инвестицията не е ли знаела, че следва презастрояване тип Борово, Стрелбище и Лозенец. Да правят инвестиции на гола поляна с ПУП. Там ще изникне нов моедерен квартал. Метро до панелно гето е ясно до какво води.

10

Димитър

преди 7 години

То, не че има проблеми с документите, ами просто някакви хора са решили да протестират, щото нямат полянки, за да си разхождат кучетата. Ама, това, че собственика си е платил данъците и най-важното - такса смет, няма значение. Въпросът е кучетата да си *** и опикават, пък някой друг да плаща за почистването.

9

Бат Минко

преди 7 години

Да се разберем.Някогашните селяни от страната заселени в поляните на Горубляне днес не пускат други селяни.Врякаха крякаха по митингите и докараха демократите на власт.Сега реват.Дошли настанили се в чужди имти сега пък и претенции.На който не му харесва в Младост да се строи да си заминава откъдето е дошъл по селата.В Младост ще се строи щото тарикатлъка се заплаща.Ай са ходете вдигайте двата пръста и скачайте щот кой не скача е червен

8

Нед

преди 7 години

Не живея в София но местожителството си беше хубаво нещо и сега ще го оцените !!

7

Анонимен

преди 7 години

И какво ще прави сега фризьорката пардон кметицата на район Младост . Нищо но от сърце . Това показва колко са наивни хората като гласуват .

6

Анонимен

преди 7 години

Този защо не ходи да строи в Червен бряг? Тук и без това е презастроено.

5

в допълнение към 3

преди 7 години

и нещо по въпроса с новото строителство на ул. Атанас Иширков, където съборихте Детска градина, за да започнете мащабен проек за жилищна сграда??? Нали уж не стигаха детските градини и бяха приоритет.... защо тази така и не заработи, а беше по-голяма от ОДЗ16 и ОДЗ79 , оборудвана с люлки, пързалки и катерушки в двора. Къде отидоха всички съоръжения и как изфабрикувахте документите, за да я съборите и кой точно е стопанина на новия блок???

4

Затворко

преди 7 години

И тоя плачи за затвор. След като сте взели рушветите как няма да ги изкарате законни. Как може *** зелена площ, детска площадка да се застроява и да е законна. Тоя трябва се изпрати в Сахара и там да си прави планове за застрояване както си иска. Оставка!!!

3

приятел

преди 7 години

Кажи нещо за студентски град

2

Анонимен

преди 7 години

Абе я ги оставете тези селчуци!Оставете им поляните да си разхождат кучетата, пък и овчици може!

1

Анонимен

преди 7 години

Имах си хас да каже нещо различно.Кой го знае колко пара е прибрал от тия градинки.И тоя преди него.В коя нормална държава строят в парковете и междублоковите пространства 8 етажни блокове без подземни гаражи,молове и бизнес центрове който стоят полупразни?Нема такава държава.