34

а

преди 7 години

значи ако го бяха снимали в иист европа...тоя дизайнер ли беше или аритект щеше да е най-обикновен воайор и ще го играе путин:))

33

Анонимен

преди 7 години

Изказването под мен кърти от тъпотия.

32

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

не разбирам що тия лаят, като целата идея на тоя пост е да внуши на четящите , че източна европа е същата торница като руския прованс.

31

прос на матрос

преди 7 години

До ...вопиющите опите да съставиш сложно изречение на език различен от хамалски жаргон също не са ти сила. вече не говориме за интелект, а за човек който си е преписвал домашните и е горд с четворките от техникума. ако това те засяга, проблема си е твой.

30

Do 9

преди 7 години

До до 5Интересно, влязох в сайта Кинопоиск и потърсин филмите с най-висок рейтинг - в първите 100 имаше само 7 руски филма, като всичките са снимани по времето на СССР, От списъка с 500 филма са най-висок рейтинг има само 3(!) филма на Русия и 18 на СССР. Та като коментираш, направи си домашното преди това, че фактите може и да те изненадат :-)А филмите, честно да си призная си ги бива!

29

Анонимен

преди 7 години

добре бе русофилите кое не е вярно от снимките че толкова се палите? едно нещо ми покажете само.

28

Анонимен

преди 7 години

типичната балканска мизерия което между другото е като в русия, само който не е ходил не знае.

27

Анонимен

преди 7 години

Терористи от всички страни - обединявайте се

26

Con Los Terrorista

преди 7 години

до 30Браво! Ашколсун, машалла, молодец, well done, ben fatto, حسنا فعلت, よくやりました, ਨਾਲ ਨਾਲ ਕੀਤਾ, Gut gemacht, Μπράβο, 幹得好, _... ._. ._ ._ _ _ _ _, 0x42 0x52 0x41 0x56 0x4F

25

оле боже

преди 7 години

троловете разногледи станали, съвсем се ошашавили в матрицата, Славорум и Реддит вражески империалистически елементи, които си позволили да чернят красната звьозда, и матрьошкин на амбразурата там нейде из Чукотка татататататата вкочанил се да стреля по бабата с кофите

24

dp

преди 7 години

На руските слуги агит-*** дето дене и ноще грачат умствено изостаналите си агит постове "анти руската пропаганда" им била обида за интелекта, LOL.

23

...

преди 7 години

До Изгърбич Задвратян"Новините ти за интелекта ми" си ги задръж за себе си...едва ли имаш нещо смислено да кажеш, а и инфантилните ти опити да ме засегнеш са предварително обречени :)

22

KeБаб Ремувър

преди 7 години

21, каскет, правдата е чиста истина .

21

Броненосецът

преди 7 години

Има много хубави източноевропейски филми: "Пепел и диаманти", "Легендата за Паул и Паула", "Москва не вярва на сълзи"(Оскар!), "Пианистът"(Оскар!), "Броненосецът Потьомкин"(обявен за най-хубавия филм за всички времена), и т.н.

20

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

до автора. освен това определени линкове в тоя сайт резко ме препращат към яндекс, та изобщо не се знае дали сички издания на компартиятат и тва включително де фукто не се стопанисват от некой таварищ.гоуемио брад гледа, един вид

19

Анонимен

преди 7 години

Даааааааа, това вече е клиника!!!!!! Алоууууууу, започвам да се убеждавам, че всичко което говораше "Комсомолска правда" за буржуазията, демокрацията, пороците, лъжите и низките страсти в западното "общество" си е ЧИСТА ПРАВДА!!!! Ха-ха-ха.....боже какво падение, ей, ставате за смях!!!!!

18

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Авторамне, лошото е че ония плащат да се публикува червенина, а тия копипастят руски хумористични ресурси, които м0р3илките и чyгyните не вдеват. *** 20 лева хоно са си 20 лева хоно.

17

Анонимен

преди 7 години

Нека жвакането на Путиновия започне СЕГА!

16

Автора

преди 7 години

"Глупости, не глупости - за това плащат споносорите, това публикувам."

15

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонименако считаш анти руската пропаганда за обида за интелекта , имам лоши новини за самомнението ти.