153

Избирател

преди 7 години

Събирайте се и работете! Никакви избори! Като ще е фирма държавата, че работите като служители! Във фирмите служителите може да се търпят и работят въпреки възгледите си, а вие не! Кои сте вие бре? Не сте богоизбрани! Работете заедно, че като ви метне народа! Само пари за избори ще харчите за да разберете, че хората искат да работите заедно, да няма еднолична власт и всички власти в една партия! Стига сте се държали като ощипани моми, няма "девици" при вас! Стига сте ни тормозили!

152

Анонимен

преди 7 години

Гробаджийските *** нека отговорят на един въпрос. Има ли един в тази бандитска групировка ГРОБ, който да не е "бивш" комунист? Комунист до комуниста, а тръгнали да плюят срещу другите комунисти от БСП. Нали сте били заедно на партийните събрания на БКП, бе? Сега се разкрещяли за Радев. Гробари смотани, нали Плевела е още действащ п/резидент, бе? Вашите жалки напъни предизвикват само присмех. Сините болщевици на ГРОБ срещу червените болшевици на БСП. Така унищожихте България проклети бацили.

151

Хахаааааа!

преди 7 години

Бойко си правеше некакви сметки но не му минаха. Радев не дойде. Браво на Радев.

150

Анонимен

преди 7 години

На следващите избори си изберете Орешарски за премиер - за да фалира още една банка като КТБ /фалирала на 20.06.2014 г- с правителство на Орешарски/. А за новоизбрания президент не се чудете, че не откликна на поканата за КСНС - не са му спуснали опорните точки кукловодите.

149

М, да ...

преди 7 години

На следващите парламентарни избори си изберете отново мутрата Борисов та за трети път да си подаде на 2та година оставката! :)) Пусти мерак последен се гътва! :)) Да той и сега иска да е премиер *** с условия/*** неможе! :))пп. Клоуна /премиерът в оставка ББорисов отново наглее!

148

М, да ...

преди 7 години

Има партии, които са заявили, че могат да правят кабинет, който иска да направи мандат в този парламент да си излъчи премиера, министрите и да си носи отговорността за всички стъпки, така както аз съм го носил", отсече Борисов и допълни, че може да е министър-председател само с мандата на ГЕРБ.--Игрички / в детската градина/ ли си играят или работа вършат в КСНС? Борисов може да "работи" единствено с герберасти-зависими и послушни, но не и експертни /ББ немож слуша и чува чуждо становище ! :)

147

анонимен

преди 7 години

Умници сте,големи сте умници -каквото каже Боко и вие винаги готови като комсомолчетата от онова време.Плюете по Радев и защо и вие не знаете-а да щото Борисов го плюе ,а вие верни на партията.Не може да имаме двама президенти - сега е Плевнелиев от 22.01. ще е Радев.Какво искате от него,сърдете се на тоя дето разбърка държавата -оставка и защо видите ли не можел да работи с Радев и защо -щото той може да работи само с жени -да го гледат в очите и да го слушкат.Сега почнаха пак номерата му.

146

Анонимен

преди 7 години

До Пян ГъА къде по добре щеше да бъде да си изберем бившата партийна секретарка "майката на нацията" Цецка Цачева. Пък по някой път и театрално представление по телевизията ще ни изнасяше.Нал тъй.

145

смЕх

преди 7 години

Сретане ,Сретанеее къде спиш ???

144

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ АКО НЕ Е ОСЪЗНАЛ ,ЧЕ ТОВА БЕШЕ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ СРЕЩУ НЕГО И НЕГОВАТА ЛАКОМИЯ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ. КОГА ЩЕ ИМ УВРЯТ ТИКВИТЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ ДОСТАТЪЧНО ИЗСТРАДА ЗА ДА ГИ КРЕПИ ТЯХ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ ДОКАТО ТОЛКОВА НАРОД УМИРА ГЛАДЕН БОЛЕН ОТЧАЯН ! ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА НИ ЗАПЛАШВАТ КАК ЩЕ СЕ СРУТИ ДЪРЖАВАТА АКО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ ДАДАТ ЧОВЕШКИ ПЕНСИИ И УВЕЛИЧАВАТ НЕ САМО ТЯХНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ И ГЛЕЗОТИИ НА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ !

143

Анонимен

преди 7 години

Не съм ти приятел!И спазвам стандарта на българския език, като пиша запетайка след думата, интервал и тогава пиша следващата дума.Това е претенция коооолко си нестандартен и как ги разбираш работите!Никой не се е учил да бъде майка и баща, но става. .Тревогата е, че няма да учат Радев от американското посолство, а от руското.Каква е разликата? Не всеки е послушко!Един *** пише, е щели да го скарат с НАТО!Боооже, голем смех!НАТО ни има само за безплатна площадка.Слагачите ни харизаха

142

руда

преди 7 години

А БЕ НАГЛА НЕКАДЪРНА БАНКЯНСКА МУЦУНО, ОМРЪЗНА НИ ОТ ЛЪЖИТЕ ТИ. ТИ СИ СЪЩО ПЕНСИОНИРАН НАГЪЛ НЕКАДЪРЕН ПОЖАРНИКАР. ФУРАЖКА. ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ УЖАСНО *** И ТЕБ ТЕ ПАЗЯТ С ДЪРЖАВНА ОХРАНА КАТО ЧЕ ЛИ СИ БЕЗЦЕНЕН. А БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСЕКИ ПОКАЗАТЕЛ ПО КОЙТО СЕ СЕТИШ В РЕЗУЛТАТ НА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ. МАХАЙ СЕ НЕКАДЪРНИК ЗАЕДНО С БАНДАТА СИ ГРОБ.

141

Щирлиц

преди 7 години

Олекна ми,че нещо се бях притеснил.

140

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 151 Този имат за който пишеш и е на безумно ниска цена е тайна. Сега всички ще искаме да го купим , а ти изпусна кьоравото.

139

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 138 Абсолютно си прав приятел , а и Радев няма желание да се учи. След като е поканен на съвета, поне щеше да чуе и види нещо полезно за бъдещето си.

138

Анонимен

преди 7 години

Досега 7 години ГЕРБ нямаха мнозинство и имаха премиер на чужд кабинет подкрепян от чужди на България партии.

137

Анонимен

преди 7 години

До А помните ли?!А КТБ не я ли откраднаха хората на Боко ??? Кой бе съветник на Василев--дали не бе другарят Костов . До първото правителство на Боко КТБ бе една трето разрядна банка.По времето на Дянков над поливната бюджет започна да минава през нея. Лъжи с мярка,защото има хора които помнят.

136

Пян Гъ

преди 7 години

У-у-у на ББ! Да си дойде Орехарски, Делян П, БСП, ДПС и А-ТАКА-нката, да си сложим оградите пред Парламента, да махнем плоския данък, да спрем еврофондовете, да спрем строежите, да се изолираме от света (вкл. от Русия) и ще си бъдем къде-къде по-добре. Щом има хора, които пак искат този кошмар, СМЕ СВЪРШИЛИ КАТО НАЦИЯ!!!

135

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен *** , той и Станишев беше подсъдим , ама не те чух да се тревожиш , а сега и Румен Овчаров е подсъдим за милиарди , ама пак не се притесняваш . Най големите патологични крадци са от БКП-БСП .

134

Анонимен

преди 7 години

Борисов е абсолютно прав . Пенсионираната фуражка по цял ден се разхожда с държавна кола и охрана и с неговата любовница , а се прави на умряла лисица . Това е най безотговорния Президент , който сме имали .