17

Я гледай....

преди 7 години

В Турция стават чудеса....

16

ха ха

преди 7 години

И пак си остава грозен и мазен , а в комбинация с грозната виетнамка направо може да ти се доповръща ..

15

Анонимен

преди 7 години

Кой е този клош?

14

Анонимен

преди 7 години

На всички след посещение в Турция сексуалният живот се подобрява. И на мъже и на жени. Питайте рускините ако не вярвате.

13

NNN

преди 7 години

Марийке пиши малко по - грамотно де!

12

чалгапитека Лю

преди 7 години

Изпитвам удовлетворение от така важната за нас новина а именно теглото на този тип и подобрението на сексуалния му живот!Изпитвам и огромно желание да му млатна един в мутрата ако го видя,да разбере че във видеоклиповете си не трябва да има толкова насилие,кръв,изстрели в черепа и прочие!

11

Анонимен

преди 7 години

ГастрЕктомия :) ама и аз проверявам преди да пускам......

10

Анонимен

преди 7 години

Вертикална гастЕроктомия...ама четете ги тия статии преди да ги пускате бре!

9

Анонимен

преди 7 години

Супер ! Радвам се за него ! И насърчавам всички, които искат да поддържат нормално тегло и да живеят здравословно ! За това се иска силно желание и воля ! А що се отнася до секса - не знам как го е практикувал когато беше почти кръгъл. Изобщо не знам как може да правиш секс, когато си 150-200 кг - имам предвид и мъжете, и жените....Но те си знаят, с такива килограми секса изобщо не им е грижа.

8

алхимик

преди 7 години

Днешните химии правят чудеса.

7

Джурналист

преди 7 години

За съжаление има неприятно последствие, едно от доста всъщност, което остава след такова отслабване - увиснала кожа. Когато човек качи 50кг и повече над нормалното си тегло отчетени при съотношение на височина и тегло, се увеличава еластичността на кожата и тя после не може да се прибере дори и с тренировки.

6

Io

преди 7 години

Въпроса тук е не къде е ходил и какво е правил, а че е имал желание да се промени и го е направил. Адмирации за постигнатите резултати и волята за промяна.

5

Ася

преди 7 години

До АнонименКакво задържане на килограми при отрязан стомах?!

4

вергил

преди 7 години

За да се отслабне се изисква единствено воля да не се тъпчеш.Не е нужно да си режеш стомаха-в крайна сметка е отслабнал заради намаленият прием на храна.Казвам го от личен опит-при боледуване отслабнах с 40 килограма за 4 месеца и то не съм имал много наднормено тегло, защото бях доста мускулест.И отслабнах не от болестта, а защото се хранех с ограничени калории. Сега качих 10 кг ,защото бях станал прекалено слаб и си поддържам килограмите без проблем.

3

Анонимен

преди 7 години

И Ал Бож отслабна 40 кг. при доктореса Емилова,но хвана рак и се спомина.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво!

1

Анонимен

преди 7 години

и пак Турцияможем да ги плюем колкото си искаме, но е факт, че в специализираните операции и манипулации са години пред нас. Хиляди българи, които нямат възможност да отидат в западноевропейски клиники, се лекуват там.