17

Анонимен

преди 7 години

Да носят мокри кърпички, че носа на Ревлю е фонтан.

16

(-_-)

преди 7 години

Дезертьори! Омазаха се с го***на до ушите и да дойде някой да сподели отговорност.. Гадни номерца..

15

АлаІБала

преди 7 години

Множество хора от различни партии гласуваха за ген. Радев, за да се отстранят от властта Боко и Цоко. Няма нужда да спасява упоменатите калпазани. По Конституция става Президент, когато се закълне! ГЕРБ да се съберат на конгрес и да търсят отговорност от главатарите си, но тъй като не са партия а завера за грабежи, ще предпочетат да се да се разбягат и да станат другаде клиенти. Пазете се от тях, те бяха и в НДСВ.

14

Mr STARBUCKS

преди 7 години

това е първият не сериозен, а МНОГО СЕРИОЗЕН гаф на авиатора. Др. Радев, явно се е взел за манекен,а не за Държавен глава. Вчера видях една обща снимка с Първата дама. Ми то ужастик.С едно карирано палтенце, все едно се беше наметнала с родопско одеяло.Гаранция давам, че Радев няма да изкара пълен мандат. Thank you very much.... !

13

Анонимен

преди 7 години

Безстрашния и независим Президент др. Радев се уплаши да присъства на консултативен съвет . Това е позор и предателство към народа . Като не си встъпил в длъжност др. Радев защо ползваш охрана и държавна кола , защо не се возиш с градския транспорт . Като си над партиен какво правиш на пленума на БСП . Толкова двуличен човек не сме виждали , този ще бие по двуличност и агент Гоце Първанов .

12

ШУБЕТО

преди 7 години

СТРАХ ТРЕСЕ СТОЛЕТНИЦАТА !РАДЕВ И НИНОВА ---СНИМАНИ НА ПРЕГОВОРИТЕ С ГЕН.РЕШЕТНИКОВ --ТАРТОРА НА РУСКОТО КГБ , ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И ВЛИЗАНЕТО НЙ В РУСКИЯ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ!ЧИСТ --ПРОРУСКИ ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ!!!!!ЗАТОВА РАДЕВ -НЕ ИСКА ДА УЧАСТВА В КСНС ПРИ ПРЕЗИДЕНТА!!!

11

Яяяяя

преди 7 години

Този на снимката що гледа така?

10

Анонимен

преди 7 години

Парите се събират при президента на КСНСОт там заминават на почивка в офшорни зони :)

9

ф 15

преди 7 години

От този подлец на снимката очаквайте всичко .Дори да назначи Сидеров за служебен премиер.А последния ще приеме .Което пак говори за това в каква държава на подмяна сме живели . Пожелавам на кубинците след смъртта на Фидел поне те да си направят промяната истински без доносници ,главатари на групировки и политически шмекери от Аонсу .

8

Интелектуалец

преди 7 години

Мачкай Роска комунистите още един мандат!

7

истината

преди 7 години

Ами понеже няма как иначе да вземат властта(т нар патриоти) поне да се запишат доносниците.Срам голям наистина е че допуснахме тези мутрофони да си направят телевизии плюещи демокрацията 15 г ,а днес вече готови да я бранели от "популизма".Дано народа се усети и на следващите избори ги измете заедно с Ненчев и Бъчварова от парламента.

6

лъжепатриотите

преди 7 години

От Патриотичния фронт също са готови да пробват правителство, .................ДА се запише в протокола! 27 след началото на подмяната агенти-*** на КГБ ще правят правителство.....срам...

5

чехала Радев

преди 7 години

ами PR-ката ми, т.е. жена ми не ме пуска ...

4

Анонимен

преди 7 години

batakischeta kak sa vi maykite

3

факт

преди 7 години

Няма никаква криза освен за политическата мафия наречена ГЕРБ.Идва нов президент с дата за избори където ще изметем *** -Ненчев,Бъчварова и тн .

2

Анонимен

преди 7 години

Иван, Иват търся!Чуваш ли ме?

1

Анонимен

преди 7 години

aloooo