8

Armagedon

преди 7 години

Какви машини , какви снегорини !!!!!!!, нали бай *** нареди снежинките да бъдат хващани във въздуха , още преди да са докоснали земята.Или , понеже е в оставка тази заповед вече не важи.А гражданската вече ще е по-скъпа с 10%. от новата 2017-та.Да ви е честит първият сняг и новата цена на гражданската.

7

Анонимен

преди 7 години

Свинетка пак се оказа неподготвена.

6

Бакъря

преди 7 години

Сигурно ще чакат чак до месец март,докато изкупнее всичкия сняг.А чакането също ще струва бая пари.

5

Анонимен

преди 7 години

Снежинките дойдоха в София току що.

4

famozen

преди 7 години

за толкова години сме не видели снегорини да влизат във вътрешните улици на Люлин и Овча купел ,аде сега да видиме тази зима как ще се процедира !

3

Анонимен

преди 7 години

Таз слаботелесната впрегнала 3 000 машини а нямаше кой да опесъчи виадукта на магистралата и се убиха трима човека заради немърливоста й! Няма ли кой да поеме отговорноста за заледения виадукт на магистралата от която излетяха в пропаста човешки животи *** слаботелесната? Не няма такива! Те са там само да присвояват мангизи за нищовършене.

2

Анонимен

преди 7 години

Боже, Боже, колко мъка ива по тоя свят! Тия не могат да разберат колко са зле, ама честно, на колко от вас ви висне шефа на главите и ви казва постоянно какво да правите? А колко от вас биха издържали такъв шеф? Е, тия правят това, нареждаме да изкарат машините, нареждаме да изкарат..., а забравят, че трябва да си има нива, които да си отговарят за всяко нещо.

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Браво,Свинетке!Ей какво нещо е живота...няма по отруден човек от теб,направо си за оплакване.Нека снежинките ни затрупат,а ги върви си почини.