12

Чукча

преди 7 години

До АнонименНаистина ли си *** или просто отвътре ти идва?

11

Хех

преди 7 години

Скоро ще му се види края. Вече и Франция е изгубена за ЕвроUSлизачите, но нашите "независими" медии не казват как французите изритаха Оланд и компания. Скоро вероятно същото ще стане и в Германия. Нали уж нямаше цензура? Нали при бай Тошо имаше а сега няма?

10

Тръмпинатор

преди 7 години

"Ксенофобия" - рационална реакция и съответстващо отношение към наплив от нежелани нелегални имигранти, между които наркопласьори, сводници, терористи и прочее ***.

9

Анонимен

преди 7 години

Не е ли ясно,че бежанците са активни " цветни и нежни революционери",известни още от събитията в Унгария-1956г,Чехословакия- 1968г,Полша-1981г,ГДР-1989г ,България-1996 г, Украйна - 2014 г и т.н.,бойци на Финансовия Интернационал срещу националните държави?

8

Аз

преди 7 години

А пък патриотиаъм, обич и уважение към родните ни традиции които тези бежанци погазват, мръсни думи ли са ?

7

123

преди 7 години

Как да не съм ксенофоб, като тъщата се казва Ксения.

6

Анонимен

преди 7 години

Тези от dictionary имат чувство за хумор...макар и черен!

5

Хм

преди 7 години

Няма нужда да мразим мигрантите-това е лошо!Напълно достатъчно е просто да не ги допускаме по никакъв начин,без излишни емоции.

4

Анонимен

преди 7 години

Ми и те също са ксенофоби.Ние по-долнопробни хора ли сме от тях за да нямаме право да сме ксенофоби.Аз нямам нищо против,че на 15 години имат по 3-4 деца.Но не ми харесва да ме наричат ксенофоб и нетолерантен нацист когато техните деца почнат да умират щото изведнъж се оказва,че безработни неграмотни родители не могат да имат доходи на банкови директори.О,чудо.И мерцедеси няма за всички,жените и момичетата в европейските градове им се съпротивляват когато почнат да ги изнасилват.Тц,тц,тц

3

не е за смЕх

преди 7 години

Да разбирам ли че за в бъдеще всеки който не е съгласен да му натресат някой в къщата ще бъде обявен за ксенофоб???

2

(-_-)

преди 7 години

Толерастия звучи по-актуално:) ксенофобията между другото е естествено състояние при хората от как свят светува, освен това не се ограничава до раса или сексуална ориентация. В САЩ има сериозни опити това да се подтисне чрез облъчване от ранна детска възраст, но явно не се получава особено успешно..

1

Чукча

преди 7 години

Ти си ксенофоб ако не искаш да изнасилят или убият приятелка/дъщеря/жена ти.Ти си ксенофоб ако не искаш да бачкаш на три места за да храниш петима мюсулмани и шестима *** и трима ***.Ти си ксенофоб и заради това, че употребяваш забранени думи като мюсулманин, *** и ***.