18

бай ставри мастара

преди 7 години

А НА ТАЛИБАНИТЕ ФУРГОНИТЕ ЗАКОННИ ЛИ СА А ТЕ НЕ ВИ ЛИ СМУЧКАТ ГОЛЯМ ПИАР НЯМА ЩО С ПЪРВИЯ СНЯГ БЕЗ КОЛИБИ А ЦЯЛ ДЕН ХВЪРЧАТ ТИРОВЕ С ФУРГОНИ ЗА УАХАБИТИТЕ ГЛАВОРЕЗИ МАШАЛА НАЧАЛНИК ЕЙ ТОВА ЧЕ СМЯТАТЕ НАЦИЯТА НИ ЗА ПРОСТА ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВЪТЪ

17

хюго бос

преди 7 години

Къщи? Не преувеличавате ли малко за тези коптори, където и животни не биха живели?

16

Анонимен

преди 7 години

Той тоа дето трие и блокира той само слага минуси и колкото си иска на брой

15

Наблюдател

преди 7 години

Нещата лека-полека си отиват по местата и законът пак става за всички. Сега естественият подбор ще поизмори ***, ще намали фертилността и полежението с тях ще се нормализира.

14

Анонимен

преди 7 години

Че много ясно, по цял ден въртят синджира като колегите си рушветчии,едните чакат да дойде първи и новата порция помощи,а другите пенсията. Нищо не ги интересува, нищо не правят, що да не пафкат с кафенце, на сеира. Новият им безплатен дом ги чака,както и сто и петдесетте вида помощи.

13

анти

преди 7 години

поставяте минуси без дори малко да се позамислите или може би отдавна сте си изгубили човещината

12

анти

преди 7 години

Когато загубим чувството си за човечност и милосърдие - какво друго ни остава

11

Анонимен

преди 7 години

Много са ми интересни шведите. Надигат глава, много били, станали силни, значи да им се дава. Добре, ще им се дава но като изпукат работещите българи и няма кой да внася в бюджета, от къде ще се вземе за да се дава. Тогава те ще трябва да управляват, да развиват икономиката и здравеопазването но с кого? С други шведи ли? Ами те колко ще са, колко от тях ще са се образовали и годни за нещо? За тях една планета и всички там. Да си берат джелезу, да се краднат, да си се лъжат и т.н.

10

анти

преди 7 години

Първо - защо когато са почнали да строят не са били спрени - нима никой не ги е забелязал - та да не се стига вече до днес и точно зимата да се прибягва до разрушаване .Кой е този умен който е решил че точно сега е най подходящо да се съборят.Решенията взимат хора които са лишени от ум и разум .Каквито и да се те са хора като всички нас.Когато са строили някои политик се ие възползвал от гласа им и не ги е спрял.С това зимно разрушаване пак някой сметки си прави.

9

Вая

преди 7 години

"Къщите са издигнати без разрешително и никаква документация, освен това са незаконно изградени на общинска земя, обясняват от администрацията на района."Ако някой от нас си построи къща без разрешително и документация, своевременно ще му бъде потърсена отговорност, наложена глоба и впоследствие ще бъде съборена. А тези къщи просъществували повече от 20 години на това място Оказва се, че ние сме дискриминираните. "Братчедите "- привилегировани. До кога?

8

бай ставри мастара

преди 7 години

МЕС ТИ

7

бай ставри мастара

преди 7 години

НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА МЕСТИ ФОКУСА НА КИНО ПРЕГЛЕДА КОЛКО ХИТРИЧКО

6

Гледах

преди 7 години

репортаж с някакъв общински чиновник. Той каза, че на същите преди години са били раздадени апартаменти в блокове, впоследствие нашенските мургавели ги продали и построили новите си къщи. Как да разбирам това и защо трябва да ги съжаляваме и обгрижваме?!

5

Анонимен

преди 7 години

Не са две стотици а повече от 200 хил.Най-важните данаци си ги плащат,купуваики стоки от българския пазар ДДС на тия стоки е включено в цената и отива в бюджета на държавата.

4

плача без сълзи

преди 7 години

Вие на копторите къщи ли им викате?!

3

Анонимен

преди 7 години

Дреме им на братчедите като ги гледам какви са им къщите на другия ден за два часа работа и пак са ги вдигнали. Общината пак ще ги бутне те пак ще си ги вдигат докато не прекръстат Арман махала на Аман махала и на общинарите не им писне.

2

Анонимен

преди 7 години

Преди години жалех ромовете. Последните не и съм все критичен към тях. Въпросът е, колко от тях живеят като милионите българи, да учат, работят, плащат данъци, вода и ток, да спазват правилата. Едва ли има две стотици. Добре, че Клинтън загуби от Тръмп защото тя ни натресе тази политика, да си живеят на гърба на бългсрина. Кучетата ги лаят от стотина метра, крадат и не искат нормален живот. Да не говорим как пребиват старите хора по селата. Всичко незаконно да се разруши, песен за душата ми е!!!

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

А уж нямат пари...да кажат като нямат какъв фокус правят,че да имат за кафенце,цигарки и т.н.