21

Постоянен арест дока

преди 7 години

Постоянен арест докато доброволно подпишат, че напускат България, и че няма да влизат в България пожизнено. След това да се екстрадират обратно в Афганистан.

20

Анонимен

преди 7 години

ВЪН, НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ВЪН!

19

Да работят не са на

преди 7 години

Да работят нещо не са на курорт в България. Да ги хващат на работа, за оградата на лагера, да чистят улиците на Харманли и т.н.

18

Дейна СексСкали

преди 7 години

Аз видях поне 400 човека да участвуват в тия размирици и останали тледваха Защо поне 400 човека не са обвинени и пратени да извършват обществено полезен труд .Навремето Бай Тошо щеше да нахрани свинете в Белене с 3000 емигранти при подобен сценарий вие сте вкарали един синджир с 3 човека за парлама .

17

Анонимен

преди 7 години

В коя държава мога да отида нелегално да чупя и да съсипвам и никой нищо да не ми каже. Такива неандерталски подобия трябва на мига да бъдат връщани там откъдето са дошли.

16

Анонимен

преди 7 години

Държавната агенция за бежанците не разполага с точни данни колко *** ни хрантути? ?? А кой тогава знае?

15

Анонимен

преди 7 години

А какви старшини имаше едно време по арестите... Като му шибнe един и мaнгала правеше задно салто със завъртане на 180 градуса :)

14

Некъф луд

преди 7 години

Ех как си мечтая да ми ги пуснат в една стая, а аз със един чук да им налея мозък в капачките, извинявам се в мозъка.

13

Прочетохте ли

преди 7 години

по другите сайтове?Идеята на Брюксел била подобни пришълци първо "да се социализират" в България. Чак след това да се решава дали ще бъдат разселвани другаде в ЕС. Също така, ако някой такъв успее нелегално да стигне до Западна Европа, да бъде връщан в страната, през която се предполага, че е влязъл в ЕС, у нас или в Гърция е най-вероятно да бъдат връщани.И тук, какво? Като се изпоженят за нашенски ромки, ще вземат паспорти и ще запрашат на Запад, а ромките ще останат тук бременни!

12

Факт

преди 7 години

И.Алепо е вече превзето на 45%!Хранениците на дедо Сор** да кажат нещо?

11

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата юнака в средата на сн.1, дали имат поне един работен ден в живота си? Дали някога са построили нещо със собствените си ръце?Но са дошли тук да трошат.Групата като цяло е като средностатистическа местна компания, току що изведена от Столипиново, Факултето или друг подобен екзотичен район. Пуснеш ли ги да се движат свободно из България, никой няма да заподозре, че не са български граждани от онзи, веселия етнос.

10

Изпатил

преди 7 години

Ако в ареста работеха здраво като през татово време, тия ако пак решат да минават пак след като ги върнат ще заобикалят България от далече ама много от далече!

9

хммм

преди 7 години

Не ви трябва да ги плашите с подобни слова за арести. Просто ги пратете там откъдето са дошли. Ще започнат да пръскат жълто още по пътя "бунтарите" скочили на 7 жени и двама готвача в Хармални.

8

Анонимен

преди 7 години

Защо не ги пускаме да си отидат към Сърбия нали това искат. Да атакуват сръбската граница и без друго никой не иска да остава тук. Защо изобщо ги спираме, и вършим черната работа на немците.

7

Анонимен

преди 7 години

Жална ни майка! Не знаят колко са, откъде са, не са със статут, но ходят свободно ...Иначе, напрежение няма... вожда отиде, видя и победи (както винаги). Какво толкова сме се затревожили? Има две точки - мястото на произход и крайната дестинация. А между тях - празното пространство Тикволандия.

6

Анонимен

преди 7 години

В момента обмислят ,как да платят на адвокатите си и да продължат с насилие,веднага щом им радвържат ръцете ,и ги освободят.На самолета и обратно,откъдето са дошли.Да благодарят,че ще пътуват безплатно!

5

Анонимен

преди 7 години

Какво да очакваме от хора,които от малки са се били,хвърляли камъни,ограбвали и убивали,за да оцелеят в страната си?Те не подлежат на интеграция.

4

Момо

преди 7 години

Не знам дали да се смея или да плача от факта, че не знаят колко бежанци има в лагера в Харманли.

3

Анонимен

преди 7 години

И що им оправяте стъклата? Я ги оставете да помръзнат малко, да видим друг път ще чупят ли прозорци.

2

Анонимен

преди 7 години

Какъв арест, бе? Един шут и обратно там от където са дошли! А сега ще ги хранят за наша сметка!