22

maxobg

преди 7 години

До РикПРАВ си отиде си велик манипулатор и хитрец !!

21

Стамат

преди 7 години

Фидел беше един от най-великите мъже на нашето съвремие.Мир на праха му.

20

Шоп

преди 7 години

Фидел се измъкна, но Раул може и да отнесе сап в ***.

19

Циник до Рик

преди 7 години

Мда....важи за всички страни от бившия соц.лагер - докато в Германия произвеждаха Mercedes Porsche Audi...и детските са 185? хората получават по още половин заплата коледни, и отпускарски....мда...определено демокрациите са виновни...или с други думи на крив Х**** вълната му пречи! Кастро е "велик" само в едно 47 год. надживя всичките си колеги диктатори...и това е

18

Рик

преди 7 години

Въпрос на гледна точка . Американците имат една , кубинците няколко , туристите друга . Като човек ходил в Куба повече от веднъж , мисля че за Мен и хората като Мен добрата стара Хавана никога няма да е същата . Куба беше бедна , но определено основен принос за това има не комунизма вътре а ,, Демокрацията '' в съседство . Няма друга държава където да предлагаш на някой 6 месечна заплата да си свърши работата и той да ти казва - Не мерси днес не ми се работи . Свобода , не ли ?Отиде си велик Мъж

17

опетков

преди 7 години

Дибре, че умря диктаторът, че да се разсеем малко от Сирия и бежанската криза. Да си ходи и брата и кубинците да си решават забатачените проблеми. Само като си помислиш, че били против туризма, защото им подяждал дажбите. Напомня на България при соца, когато всяко лято правеха национални съвещания за топлата бира.

16

Циник

преди 7 години

85 ггодишния МЛАД революционер....освен да се на*аква в памперсите....трябва много да внимава - да не п*ърди много резко - да не му се пръсне сърцето! Сега очаквам още десетки години да води Куба по светлия път на захарната тръстика, и озъбения ,гладен социализъм! Един дърт диктатор - завеща карибската *** на друг - ей така по роднински! И сигурен съм - ЦРУ , и Тръмр треперят пред моща на работническо-селската кубинска революционна армия...и сън не ги хваща!

15

Анонимен

преди 7 години

"Лопес, който живее с 12 долара месечна пенсия, каза, че неотдавна е бил принуден да продаде две луксозни старинни лампи, за да си купи храна.""Макар и да не се радва на *** на Кастро"...Това ако не е патология и деформация на човека - здраве му кажи.

14

Анонимен

преди 7 години

Ел команданте си отиде от този свят, но продължава и от там да им бърка в гъзовeтe на либерастите и copocoидите.

13

Ангел

преди 7 години

Кастро ще остане в историята с това ще въпреки непосредствената си близост със САЩ.Същите не успяха да го свалят нито да променят режима му.Една плюнка държава са но успяха да запазят долното си управление защото просто нямаха блага.Имат само една захарна тръстика и нищо друго

12

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Ако се мислите, че комунистическата революция, е революция за свобода, жестоко се лъжите. Едни диктатори правят революция срещу други диктатори, за да може те да поробят народа.

11

це

преди 7 години

До АнонименНе лъжи хората бе ! Още 3-4 дни ще му влачат месата из цяла Куба да му се радват !

10

Агент Мълдър -ФБР

преди 7 години

ЦРУ са в потрес *** номер 2 Кастро Скастони застана ио обещава да закара ядрени руски ракето в Хавана и да подпали ядрена война .

9

Анонимен

преди 7 години

до 8И по-зле ще станат от нас.Мързи ги чак да гледат.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако Куба беше до Русия, отдавна щеше да е "освободена".

7

Анонимен

преди 7 години

До СспокоТи пък откъде познаваш кубинците? Хора като хора, в момента дължат всичко на диктатурата, но дадът ли им свобода ще станат същите като нас , че и по зле. Германци няма да станат нали?

6

Анонимен

преди 7 години

Що трябва да ги подчиняват, те самите знаят накъде е правилно. Сестрата на Кастро ще им е за пример.

5

Сспоко

преди 7 години

Явно не познавате Кубинците,те са смел и свободен народ и никой няма да ги подчини,не са *** като нас.

4

Дечо

преди 7 години

Ако Куба беше по на север бързо щяха да вдигнат белия флаг, но нали нямат зима самбата тече целогодишно.

3

муспи

преди 7 години

Едно е сигурно, свидетели сме на раждането на нов вариант на мита за Загубения Рай. Старци ще разправят на внуците си - моя дядо е казваше че имало едно време в LDU (Латински Демократически Съюз) остров, където всяко дете е ходило на зъболекар. - Че то тогава ще стои по цял ден да гледа в чакалнята телевизия. - - А училище, задължително за всички! - Лъжеш бе дядо, а кога децата работят?! - Тогава детския труд е бил забранен!