28

Анонимен

преди 7 години

Как смеете да пишете такива истини за братушки на Путин бре хаймани!?!?

27

Анонимен

преди 7 години

Некой много го плаши тоя Иран...не е като Ирак))

26

ПАЗАРЛЪК

преди 7 години

АРАБИТЕ СА ОТДЕЛИЛА СЕ КАСТА ОТ ИНДИЯ И ПРИМЕСИЛА СЕ СЪС ОТВЛЕЧЕНИ БЕЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ПАК ОТВЛЕЧЕНИ ЕНИЧАРИ И ТАКА СЕ Е МАЛКО ОБЛАГОРОДИЛА!!!НО АРАБИТЕ СИ ОСТАВАТ ОСНОВНО ИНДИЙЦИ ТЪЙ, ЧЕ ЕДНО БЕБЕ 50 КИНТА СИ Е ДАЖЕ СКЪПО :D

25

Анонимен

преди 7 години

Тия Добричлии съвсем изкукуригаха))

24

СЕВЕРНА КОРЕЯ :)

преди 7 години

*** МНОГО Е УБАВО У ИРАН СПОР НЕМА!!!!СКОРО СЪЩОТО ЩЕ И В ТУРЦИЯ!!!!!

23

Нещо не се връзва

преди 7 години

Странно. Никога не съм бил в Иран, но ситуацията нещо не се вписва във фактологията:- Консервативна ислямска страна- Диктатура и тотален контролНещо не се връзва. И цялата статия е на база на едно име на активистка...

22

svetlio

преди 7 години

Бях в Иран миналата година.Една от най сигурните страни в изтока.Имам и интересно пътеписче в блога на сайта,който е горе,профил jamamoto

21

Анонимен

преди 7 години

Дойче квичеле - ясно!

20

Анонимен

преди 7 години

Щом е дойче веле, тури му пепел, поредната лъжлива пропаганда.

19

Бобчо

преди 7 години

Ами то махарамадарин за колко да се продаде. Виж ако беше беличко и русичко е друга бира.

18

Циник до турчина

преди 7 години

Кво си ми тръгнал да защитаваш "братята" ти бе?! Само като прочета - Хабиболрахман ****нгал ...и деривати, и ми се иска от сърце да вярвам на всичко негативно написано!!! По целия свят де що е ислям - сичкото е бок*лук до бок*лука!!! Нагредахме, начетохме, и се наслушахме на "геройствата" ви! Отбор убийци, и отреп*ки навсякъде! Светът ще е много по-светло място - ако цялата ви ****лоумна вера изчезне! Повръща ми се от вас вече! Отврат сте!

17

Дим40

преди 7 години

В България също се продават: 10 000 лв е едно бебе .Много от частните гинекологични кабинети с това се занимават .

16

Мучачос

преди 7 години

Статията позакъсня с редактирането и отпечатването.Руснаците вече няма да ползват летище в Иран за удари по ИД в Слирия.А тия които си продават бебетата и са нарко,може да са мигранти.

15

Анонимен

преди 7 години

Е не е ли по добре да го продаде на някой който го иска от това да го остави да умре от глад?

14

Анонимен

преди 7 години

Ми и те си имат женски и мъжки ромове.Социални помощи явно не дават,пунктове за гепено желязо нямат.По-принцип е хубаво да има повече жени.Нека продават.На тях не им пука за тия деца,гледат на тях като парче месо.Защо на нас които не сме им никакви трябва да ни е грижа за техните деца?Ако искат да живеят ако искат да не живеят..Тия от "дойче веле" са *** манипулаторите.Сега работкат хората за още ислямски бежанци.Винаги говорят за майки с деца а в реалният свят идват мъжки кочове.

13

кочо

преди 7 години

Като стигнах до думата "активистка" и не продължих да чета, ясно ми е че са пълни глупости. Активист=на платена ***.

12

ефж

преди 7 години

Написането е голяма простотия. Кому е нужно Иран да се показва като някакъв маймунарник? КАкъвто определено не е. Нито иранците са разпльокани араби. Доста сериозна държава са. Че и независима политика от всички големи пробват. Явно това не се харесва, не е фешън да си независим - трябва да си *** на някого.

11

Анонимен

преди 7 години

"Иран /с население 80 милиона души/ има около 3 милиона наркомани" ?!?!?Поръчкова статия с цел 'и те не знаят каква'. Дойче веле ми падна в очите, вече май няма да гледам и научно-популярните им издания. Откъде да знам дали не е завоалирана лъжа. Защото тая си е директна. 3 милиона наркомани - луди лиса? хахаха.

10

бг

преди 7 години

Меркел ще ги покани всички онеправдани по света в 4 си мандат.И хоп Европа изчезнала.

9

Мишо

преди 7 години

Статията е пълен булшит. Мой познат наскоро се върна от Техеран. Всичко има на пазарите с добро качество и на приемливи цени, освен алкохол а да не говорим за наркотици. Там с тия неща е строго. Казва и посреднощ можеш спокойно да ходиш по улиците. Евтина статийка с познат почерк на поръчков шит за да омерзят една достойна страна дето не им играе по свирката. Примитивно. Това дойче веле е по жълто и от най жълтите БГ медийки. Те затова го и печатат тука.