11

БЮДЖЕТ

преди 7 години

По-добре е било да оставят РОМИТЕ да живеят в тези къщи . Сега Проблема ще стане още по-голям - Общински Жилища с баня тоалетна , топла вода , парно и ток . Ще се увеличат данъците на българите . Вече имаме увеличение от 2 % върху Заплатата ни от 1 януари 2017 . ще го усетите месец февруари , също така се увеличават и Данък Смет и Имот .Честита Нова Година .

10

Годзилчо

преди 7 години

Мале ако ви чуе Красимир Кънев от БХК ще ви убие че нападате възпитаниците му

9

Анонимен

преди 7 години

до 8 1!Ако щеш да одят у вас?

8

Анонимен

преди 7 години

Обаче само си представете на какво ще приличат тези общински жилища след няколко месеца... а за такива неща като плащане на сметки, наем, такси за чистачка и подобни може да забравите още от сега.

7

1

преди 7 години

Че им ги бутат добре, но защо им дават общински жилища.

6

Анонимна

преди 7 години

И освен това самото раздаване на апартаменти е било незаконно, тъй като някой може да бъде обезщетен само ако му взимат законната земя. Тия са били там незаконно и защо тогава ги обезщетяват и то не с общински жилища да плащат наем, а са им дали собствени апартаменти? Съд за тези, които са им дали апартаментите и за самите *ни, които са ги продали. И никакви общински жилища за тях.

5

Анонимен

преди 7 години

Кмета е мекица, бута им копторите и им дава общински жилища!!! А за българите които изхранват тази част, за съжаление на България, едни нищо. Тези използват децата за детски и помощи като всички остават неграмотни и изолирани от всичко. Лежат *** гърба на работещият българин. В Германия влиза закон за забрана на браковете до 16 години и анулирането на такива. У нас кога?

4

Цецо

преди 7 години

Някой знае ли колко български семейства чакат за общински жилища в момента? Преди години бяха доста.... и който получеше, плащаше наем на общината, а след определен период имаше право да го закупи. Тези индивиди, които сега ще получат такива жилища, ще плащат ли наем? Моля уважаемите журналисти да проверят и да напишат статия с повече подробности по тази тема!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Едно добро начало! Само едно ме притеснява. ЗАЩО СА ИМ ДАЛИ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ПРОСТО ЕЙ ТАКА?! Имали са апартаменти, продали са ги и пак са слезли в гетото, тогава от къде на къде сега ще им давате общински жилища?! Все едно аз да си продам апартамента, да изям и да изпия парите, после да си построя барака където си искам и накрая като ми я бутнете да ми дадете жилище безплатно. Това никога няма да стане, нали? Защото не съм шведка!!!

2

Хедшот

преди 7 години

> От общината обаче вече са им предложили общински жилищаБезплатно ли?

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Гадно е заради дечицата,които нямат никаква вина,но родителите им трябва да се научат,че щом искат нещо трябва да го заслужат и,че освен права имат и задължения и отговорности.Не може да си издигат колиби просто така,защото са решили без съответните разрешителни.