25

ник

преди 7 години

Да хванат бежанците да ринат сняг през зимата. Белким се изплатят.

24

ник

преди 7 години

Зимата ни изненада! Тия със задно утре по малките улички да внимават.

23

Лаврентий Павлович

преди 7 години

"Руското си е руско,колкото и да го плюват някои."Е да, де ! Просто няма нужда от плюване. Вари го, печи го, руското си остава руско.

22

Анонимен

преди 7 години

Едно време, дядо ми се обади на баща ми,че прасето си счупило крака и трябва да се заколи.Валя сняг цяла вечер.Сутринта потегляме с жигулето.Резервоарът до-горе, две лопати и чувал с пясък в багажника.150 км ги карахме до два следобед.По целият път се разминахме с двайсетина руски автомобила.Спомени.

21

до 23

преди 7 години

Виж разбирачо! Еено време почти нямаше зимни гуми. Колите бяха със задно предаване, което беше предпоставка да се завъртиш на снега. Но катастрофите зимата бяха по-малко. Защото знаеш че колата не е стабилна, нито има някакви системи против пробуксуване, нито ABS, затова хората караха предпазливо.

20

Анонимен

преди 7 години

До СократисСкоростта,липсата на знания,умения и дисциплина са причините за всички произшествия а не колани,"зимни"гуми и дневни светлини!това в Камсамольская правда ли го прочете?

19

Бат'Митко

преди 7 години

Цял следобед на семинарията на спирката стоят две сногопочистващи машини и работят на едно място.През 10-15мин ги местят само напред,после ги върнат обратно.Само хабят гориво тия и после къде ни отивали парите.А като падне сняг нямали гориво за чистене и не можели да смогнат.

18

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление, че междуградските пътища се почистват много по-добре, от колкото в самите населени места. Зорът е веднъж да излезеш извън града. Значи кметовете са *ни заспали.

17

Белгия

преди 7 години

То пък едни пътища хахахахаххаха в Индия са по-хубави ! Догодина 200 лева винетка за овцете :)

16

Анонимен

преди 7 години

АПИ съсипаха акумулаторите и гумите с глупавия закон за фаровете и дупките от източването с ремонти на пътища.

15

Анонимен

преди 7 години

Абе пак ще ни изненада зимата,всяка година едно и също!

14

Бай Иван

преди 7 години

Лятото покрай ремонтите си свалих въпросното приложение на АПИ, ама... отразяват ремонти и катастрофи и задръствания доста късно, даже понякога вече са оправили катастрафота, но седи на сайта им.

13

зън-зън-зън-зън

преди 7 години

Над заспалите полета пеят весели звънчета...

12

Анонимен

преди 7 години

Засега е луд студ само утре със ските на работа

11

Анонимен

преди 7 години

Абе почнаха ли виелиците или само прогнозират пишман метереолозите ?.

10

до 19 Марко Поло

преди 7 години

Не му бери грижата на него, той ще се оправи на всякъде щом има настройка но скори като ти спрат парите за драскането тука ще умираш от глад а може да отидеш и на магистралата.

9

Анонимен

преди 7 години

До срамотаТе по света карат и със зимни гуми и като падне сняг и завали дъжд веднага намалят скоростта. Те по света и плащат яки тол такси по магистралите. Ама бай *** е голУем бабаит само в България. Като отиде в Германия чинно спазва всички ограничения и не мръкнка защото знае, че там има закон.

8

Анонимен

преди 7 години

Смених гуми,налях течност, всичко е 6 .Никъде не тръгвам обаче.Само да навали,взимам кучето и децата в парка да се бием с топки, да правим снежни човеци и да се снимаме за спомен.Вие си пътувайте.

7

Марко Поло

преди 7 години

"Тръгвам независимо предупрежденията, гоня терминал 2 ли беше едно ли беше, не го знам, но бегам от тая ***, прогнила и корумпирана."Вероятно се отправяш към Русия или към Северна Корея, а не към Гейропа или към фалиралата Америка на краварите.

6

112

преди 7 години

Миро колоездача беше без зимни гуми,но горивото(ракията) се оказа менте.