183

Анонимен

преди 7 години

Тя не успя да яхне РБ, сега се изживява като месия ... жалка работа. Заради такива нещастници дясното не изглежда добре.

182

П.Петров

преди 7 години

До ognyanz.Социална политика се прави по 3 начина :- С природни ресурси, за предпочитане нефт и газ;- С пари, който някой друг е събрал;- С печатане на пари и инфлация;Социални трябва да останат само здравеопазването, образованието и преквалификацията. В противен случай населението става мързеливо и започва да яде повече, отколкото произвежда. Исторически доказан факт!

181

Далеч от политиката

преди 7 години

На този не му ли казваха Рада еди коя си ?? Само питам

180

Анонимен

преди 7 години

Дано всеки следващ да краде по-малко от тези преди него!

179

ognyanz

преди 7 години

Потенциалната база на дясната политика у нас са хората със средни и високи доходи. А за България те са и ще си останат малцинство в близко бъдеще. България има нужда от социална политика, защото на карта е поставено нейното оцеляване от постоянното намаляване на работоспособното население. Така че колкото и да се пъне Радан Кънев (и други като него) че е натурален десен политик, ако евентуално някога стане управляващ, ще трябва да провежда социална политика.

178

Анонимен

преди 7 години

Малкото зло, пораства и се превръща в ГОЛЯМО ЗЛО. За пример - партия ГРОБ. Нали и за тях през 2009-та казваха, че били по-малкото зло? Е, видяхме в какво Чудовище се превърнаха са броени години. Та така и с Рамадан Кънев.

177

Анонимен

преди 7 години

Когато Борисов беше шеф на ИПОН собственост на Цветелина,после бодигард на Живков и Симеон,после глав.сек на МВР и кмет на София никой не вярваше,че ще стигне толкова далеч,че да стане премиер.И то два пъти.Ако тези,които дърпат конците решат,ще бъде и трети път за щастие.Е, а защо Радан да не стане някой ден премиер.Той също като Цветанов стоя доста време в САЩ.А когато се върна вече беше с повишено самочувствие.Абе хора нищо не зависи от вас.ТЕ решават вашите съдби.

176

Shano

преди 7 години

Няма значение кое плашило ще си мисли ,че е премиер , и байко бичмето си е перфектен само,че понякога се опитваше да мисли и се компрометира брутално,съветниците му трябваше да са с далавераджииско мислене а не пудели доносници,а пред чужденци да мълчи като пукъл и да гледа лошо,така се играе с шайката съединители от ЕС.

175

Анонимен

преди 7 години

До П.Петров Написаното от теб е като комунистическата пропаганда от едно е време

174

П.Петров

преди 7 години

До ***,Тези в ООН през 1986, които са писали статистиката надали са живели в България, а са работили с манипулирана от БКП и ДС статистика.Не че соца нямаше някой предимства - спокоен живот, ред, ниски цени, достъпни образование и здравеопазване на доста добро ниво. Проблемът е, че имаше по-значими недостатъци - никаква свобода, неефективна икономика, милиционерщина, мързел, липса на стимули, дефицит на основни(и не само) стоки, ниско заплащане, некомпетентно ръководство и т.н.

173

Анонимен

преди 7 години

KOSTOV E OTGOVARYAL ZA IKONOIKATA PO TATOVO VREME ZATOVA ZNAECHE OTKADE DA E SASIPE

172

мъка

преди 7 години

ясно, ако не изберем алтернативата Радан за вожд, умиргаме, иде края на света, а теменужките обещават всичките да се изнесат в Сингапур и няма да има кой да ни храни. честито, другарко Нинова, победата в кърпа вързана, само дръж здраво юларя на улавите, че постовете сладко мамят през трънака!

171

Сигурация

преди 7 години

Ако Костов бе взел втори мандат, днес щяхме да сме на нивото на и заедно с Вишеградската четворка. За съжаление (ДС се усети и подмами народа с *** цар, признато дирекно по ТВ от К. Паръмов). ББ също техен кадър, видя че БСП загива и му свирнаха да ги реанимира. Чуйте например Бъчварова какви глупости говори и налива вода в мелницата на бсп, а ББ не я уволява, т.е. тя има такова задание.

170

Васо

преди 7 години

До Анонимен 179: Не 15г, а почти 1300 с малки изключения. Пиковете в Историята ни са когато управленци са били чуждоземци за съжаление.

169

Васо

преди 7 години

"По думите му политиката на поставяне на партийното пред националното, на кражбата от бюджета пред бизнеса и на кариеризма пред образованието са довели до тежък протест на българските граждани." Почти е познал освен, че отритнатите до момента граждани искат тази формула за себе си. То е, като и да паднем, и да бием па че се ......

168

Анонимен

преди 7 години

Държавата със сигурност ще фалира до 15 години заради това, че свестни, добросъвестни и честни хора никога не са управлявали България, като гледам няма и да управляват, някои от хрантутниците тук, които пишете и защитавате крадците, които ощетяват България за сметка на лични материалистични капризи ще останете като риби на пресъхнал гьол.

167

П.Петров

преди 7 години

Костов допусна много грешки и беше принуден да допусне други от банкерите на МВФ и СБ, но благодарение на Костов днес БВП ни е 2 пъти по-висок от най-добрите години на соца и 6 пъти по-висок от това, което остави Виденов, средният ни доход е 10 пъти по-висок от соца и 50 пъти по-висок от при Виденов, а СДС беше пълно с бивши комунисти, агенти и доносници на ДС, които го превърнаха в днешната "прогнила и изядена от червеи ябълка" - една идея за обвивка, а вътре гнилоч.

166

Атлас

преди 7 години

И как си го представя това тоя хазарин? Господин никой аре ЧАО........

165

Анонимен

преди 7 години

Държавата със сигурност ще фалира до 15 години предвид сегашната ситуация, слабата политическа класа, която не може да започне да работи за доброто на страната и да спре да краде, да злоупотребява и да лъже гражданите си, докато трупа на гърба им дългове, които в един момент ще се окажат непосилни за малкото останали работещи и плащащи данъците си хора. Ако стане нещо по-различно предвид ситуацията, ще бъда изумен от волята на хората в парламента, ама едва ли ще има изненади,потенциалът е малък.

164

колко милиарда

преди 7 години

До Анонименпри Костов "ако са виновни" беше Надето с либийската афера и други разни успешни за някои практики на управлението му