23

Любимчанин

преди 7 години

Във съседната бивша казарма им направете полигон за стрелби и други подобни занятия че да има със какво да се забавляват горките да не се бутуват.А вечерта ги карайте по казината в Свиленград че да има къде да си харчат тия 1000лв.

22

Анонимен

преди 7 години

Ако ББ не си оправи мазалото с мигрантите, да бъде осъден да живее при тях в лагера и да отговаря за дисциплината. Там му е мястото!

21

Анонимен

преди 7 години

"хората, които търсят закрила не" ... пресичат незаконно държавни граници и каква закрила да търсят, като вече са я получили в турция. Съвсем за *** ни взехте бе

20

гтф

преди 7 години

няма какво да се разселват, на самолета и обратно !!

19

Анонимен

преди 7 години

И с какви пари властта ще възстановява щетите?Пак от нашите ли?.Аз съм на мин.заплата,и след като ми удържат плоския данък ми остават чисто-340лв.А на мигрантите им дават по 1000 и кусур лева.Да им удържат от тях,а не от нас.Нали не ние сме изпочупили лагера,а те.

18

Анонимен

преди 7 години

И какво е направил Любимец, че да го сполети такава участ?

17

Анонимен

преди 7 години

Днеска в Любимец ,утре във Варна ,в другиден Търново ...лека- полека из цялата страна . ДА СЕ МИСЛИ ЗА ФИНАНСИРАНЕТО НА НОВИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ - ИЗКАЗВАНЕ НА Б.БОРИСОВ ОТ 24 АВГУСТ 2016 Г.

16

Анонимен

преди 7 години

Този началник поне прави разлика кой е в процедура за получаване на закрила, проверен е, надежден е и може да бъде на свободен режим. За разлика от Бъчичката, която до вчера не е разбрала, че места за настаняване от затворен тип може да има не в ДАБ, а в ,,Миграция'' към нейното МВР. И кой постави афганците и сирийките в един режим? Тиквара пък не прави разлика между депортиране, експулсиране и екстрадиция. Той говори за поледното, което си му е практика с турските противници на Ердоган.

15

бай ставри мастара

преди 7 години

БРАВОООО ПРОБЛЕМА СЕ РЕШИИИИИ

14

Анонимен

преди 7 години

Той е от регистрационно-приемателен тип и не може да стане затворен, защото хората, които търсят закрила не се третират като престъпници"Значи лагерът е приемателен тип,*** не проверени,но могат свободно да се разхождат между населението. Само за ден излезе,че един от тях е върнат от Германия с присъда,но седи в БГ свободно.Друг му е отказан статут,но също е между гражданите.Трети бил терорист,но е в лагер отворен тип,а ако беше взривил хора това ли щеше да е оправданието-приемен лагер?

13

нико

преди 7 години

тия наще управници нещо не са в ред . единственото място където трябва да се настаняват талибаните са островите по дунав достатъчно далеч от брега и там да се бонтуват също трябва да закарат и по едно стадо диви или полудиви прасета без храна и въпроса е решен *** свинско не ядът за това прасетата не подбират а, бх-комитет и той да бъде командирован при амуджите

12

Анонимен

преди 7 години

Много ясно че така ще направи-селски тарикат.В Банкя няма нито 1 бежанец.Сега ще тормози ония хорица с тия талибани.

11

ГЕРБаво решение

преди 7 години

Правим нови центрове, разселваме, в началото по 300-400 човека, после неусетно ги пълним на MAX и вместо 3000, имаме 300 000, бабата, ще е много доволна, и дълго, ще гали Батце по главицата.

10

Анонимен

преди 7 години

Бойко за стотен път пак се изсухли като пръдня от *** и остави другите да му оправят бакиите.

9

Анонимен

преди 7 години

Лъжлив Бойко, хвърли за пореден път прах в очите на хората, после, ще сдаде властта и пак други, ще са му виновни за нерешените проблеми.

8

Анонимен

преди 7 години

Нали вече има подписано споразумение за екстрадация между ЕС-Афганистан, или нас никой не ни брои за европейска държава и, ще си хрантутим тук форевър !?

7

Некъф луд

преди 7 години

Нали тиквата се прави на голям юнак че щвл да екстрадира бежанците които предизвикали бунта, а сега дава задна защото е един огромен *** а всеки който му вярва е пълен ***. НЕ Е СРАМНО ДА СИ ВЪЗРАСТЕН И ДА ВЯРВАШ В ДЯДО КОЛЕДА, СРАМНО Е ДА СИ ВЪЗРАСТЕН И ДА ВЯРВАШ НА БОЙКО БОРИСОВ.

6

Анонимен

преди 7 години

Бате ви Бойко щеше да прави България "Гореща точка на Балканите", а Румяна Бъчварова щеше да лекува демографския срив с тия афганистански ***.Нали знаете, другия път пак гласувайте за ГЕРБ!

5

Анонимен

преди 7 години

Затова крадливите ГЕРБ-аджии изтеглиха 16- милиарда евро външен заем, за да си хрантутят афганистански електорат!

4

!?

преди 7 години

Ама какви сте лоши, в на първо четене, видях че пише "Разстрелват " - направо получих оргазъм от силните чуства. А то какво било.